augustyn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 hello party pppl....momentan am zx4r dar e pus la vanzare si ma tenteaza un zx7r -1997 / 1998 cam asa ceva...ce ziceti? salutare baieti!cam aceiasi intrebare o am si eu,am mai trecut pe un zxr apoi pe un srad de 750 si vreau sa cumpar un kawa zxr 750 din 91.la ce sa ma astept?cam ce probleme apar,si cat de costisitoare este reparatia?cine poate sa ma ajute sa intru pe fagasul cel bun,are id meu gustybart salutare baieti!cam aceiasi intrebare o am si eu,am mai trecut pe un zxr apoi pe un srad de 750 si vreau sa cumpar un kawa zxr 750 din 91.la ce sa ma astept?cam ce probleme apar,si cat de costisitoare este reparatia?cine poate sa ma ajute sa intru pe fagasul cel bun,are id meu gustybart baieti!dar un manual de reparatie pt el?pe unde gasesc?sa trag la xerox,sau la vanzare,etc .multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 am si eu o intrebare cum se scoate lantul de la distributie la un zxr 750 banuiesc k e cel dinainte de 93 k are racirea aia a partii superioare a motorului cu aer.....si un manual unde as putea s gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 am si eu o intrebare cum se scoate lantul de la distributie la un zxr 750 banuiesc k e cel dinainte de 93 k are racirea aia a partii superioare a motorului cu aer.....si un manual unde as putea s gasesc?nu mai e nimeni cu zxr 750! chiar nu are nimeni nici un sfat?nici macar un manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 nimeni nimika? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nimeni nimika? ( stii cumva daca au decedat?sau au plecat de pe kawa?asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salut oameni buni mi-am luat si eu o verzitura dar putin modificata. astept sa vad ce parere aveti insa nu shtiu cum sa pun pozele ma ajuta careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salut oameni buni mi-am luat si eu o verzitura dar putin modificata.astept sa vad ce parere aveti insa nu shtiu cum sa pun pozele ma ajuta careva? Ai "Rasfoire" si "Upload" sub casuta in care scrii mesajul, in partea dreapta. Dai rasfoire si selectezi poza, apoi upload ptr. a o incarca. Faci asa la fiecare poza pe care vrei sa o pui. Apoi Add Reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 mersi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Foarte tare !!! , sa o stapanesti sanatos, dar o intrebare ... unde este saua ? Si inca ceva detalii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 asa am cumparat-o nu are sa va trebui sa imi fac la comanda ceva cat despre detalii nu prea shtiu niumic de ea pt ca sunt incepator. nu are bord de loc si imi este cam greu dar mi-am cumparat un bord original de kawa cu 500 ron sper sa il pot monta inca cateva poze cu el ce ziceti arata bine? sau nu e prea reusit v-am spus sunt incepator nu prea sunt in tema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 De vanzare http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=117498 kawa zx7rr ( N2 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 spune-i tipului ca doar in primele 4 poze e un zx7rr in restul e un simplu zx7r http://youtube.com/watch?v=CJFBbEnKZ48&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 sergiu .. motorul este n2 ... sa pui codita cu 2 locuri nu schimba modelul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 un simplu monopost nu o face un rr imi pun si io monopost si nu ii M niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pentru detinatorii de Kawa, am ceva de vanzare A C I L E A. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 manual pentru ZXr 89-95 in engleza am eu. Daca aveti drum prin CT va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 un simplu monopost nu o face un rrimi pun si io monopost si nu ii M niciodata sergiu ai pb de vedere ? si de intelegere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 fie daca zici tu e rr din poze nu imi dau seama merg pe mana ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 nu mai e nimeni cu zxr 750! chiar nu are nimeni nici un sfat?nici macar un manual? aia este racirea pt bobinele de inductie(daca te referi la tuburile alea care trec prin rezervor)eu am desfacut lantul de distributie la a mea.pt asta e nevoie sa dai motorul jos de pe motocicleta si desfaci partea de sus unde ai acces la tacheti.de acolo treaba merde de la sine insa recomand manualul pentru a regla distributia corespunzator. mi-a pleznit creierul de atatia neuroni odihniti si cand i-am pus la treaba doar atat au putut sa debiteze intalnire ,undeva in centrul tarii pentru zx7r -uri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 ar fi ceva sa ne intalnim doar noi si eu m(linioara)am gandit la asta acum ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Am atasat pozele aceste care iti vor schimba parerea , la carburatoare nu am poze facute ....... Cat despre o intalnire zx7 !!! sa se dea sfoara in tara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salutare prieteni!Si eu sunt tot un posesor de kawasaki zxr750 '93,122hp.Dragos Vaduva ma numesc O am cam de o luna....am schimbat uleiul,bateria si bujiile si am plecat cu ea la drum!am mers cam 2000 km cu ea pana acum si sunt foarte multumit de ea....stabilitate nu gluma(asta fata de motocicleta pe care am mers pana acum 2 luni sym xs125k).Se comporta perfect la drum lung,in oras e putin cam obositoare dar sunt sigur ca o sa ma obisnuiesc!Viteza max cu care am mers cu ea si nu o sa mai merg ) ca am vazut ce inseamna 250km/h si cred ca se ducea la 260!Asta pe E85 intre ramnicu sarat si buzau!Se vorbea mult mai sus de scurgerea de ulei pe langa schimbatorul de viteze....si la mine se observa ....dar nu e mare lucru!App....eu sunt din ramnicu sarat jud.buzau dar stau in bucuresti pe timpul facultatii!ne mai auzim de acum incolo pe aici la sfaturi una alta :)mi-a parut bine!Bafta si iar BAFTA.....ps:sunt indragostit de motocicleta asta rau tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 http://www.4shared.com/file/38175683/f7659...tml?err=no-sess Link direct download manual zxr750 din '89-'96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Nu se baga careva ? AICI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 vgd a ta mere pana in 280 dar dupa 270 aia 10 km la ora is greu de obtinut doar rabdare sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate