zaradi99 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Salutare, Asa cum suna si titlul, trupa 9,7 RICHTER s-a reapucat de treaba dupa cateva luni de pauza. Am rezolvat problemele care ne-au tinut pe loc in ultimul timp si am ramas aceiasi "heavy-metal" guys pe care i-ati putut vedea pe scena si la intrunirile de la Brasov si Targoviste de anul trecut. Ne dorim la maxim sa va cantam si anul asta la intrunirile moto (unde oricum vom veni ca motociclisti pt ca ne place si speram ca organizatorilor sa le ajunga sub ochi anuntul meu in vederea concretizarii acestul lucru. Pentru detalii, piese demo sau orice altceva, eu va stau la dispozitie astfel: prin PM aici, public pe topicul asta, la ovidiu.cristea@frigotehnica.ro sau 0740110911. Salutari maxime si asfalt uscat tuturor, din partea 9,7 RICHTER! Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 back in business and live kickin' ass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Ha. S-asa imi era dor de Rica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 chelu': o sa aveti.... daca vreti... ma bucur ca s-au rezolvat problemele.. si nu numai .... SPER DIN SUFLET!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 bafta!!! off topic: l-ati luat pe pacasel solist? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 La nunti cantati? @dmw, io cand numa black metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Bafta multaaaaaaa!!! Abia astept sa va aud live, ma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 (editat) @Pacasac: la nunta ta vom face singura exceptie si vom canta, asta daca ne inviti. @DMW si Kali: sar'na pt urari Catre unii prieteni d'ai mei, stiu ei cine: nu-mi maimutzaritzi topicul. macar pe asta! Editat Martie 21, 2007 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 S-a certat solistu cu nevasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 @Pacasac: la nunta ta vom face singura exceptie si vom canta, asta daca ne inviti. @DMW si Kali: sar'na pt urari Catre unii prieteni d'ai mei, stiu ei cine: nu-mi maimutzaritzi topicul. macar pe asta! Daca nu pe asta, atunci pe care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 @lup: nu, nu s-au certat, dar ne-am rearanjat bucataria si speram noi ca vor fi "bucatele" mai bune si munca mai cu spor. Abea asteptam sa forjam din nou un live. C ya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 o piesa "mostra" pentru voi. 9.7_RICHTER_PAYBACK_TIME.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 felicitari bre si sper ca nu ati lasat traforaju' si zbieratul ptr cine-stie-ce (fictive) succese financiare ! si sa suni trompeta ptr concerte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 ha ha. Pai "richter" urmeaza dupa ala "9,7" deci.. din bun simt nu avem cum canta altfel hea hea. eventual pt miorlaieli schimbam in "matza bleaga" dar nu e cazul. Forja ramane pe grif si co*ul se pastreaza in voce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 ba nenea unde repetati sa ma uit si io macar o data la voi sa imi aduc aminte de griff-uri Sol Mi DO Re Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 pe la romana. te anuntzam cand e sa te luam o data la o sesiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Bun ala de da cu basu...pacat ca-i kel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 hea hea hea. e bun ala da cu basu. a dat o data cu el de mi-a nimerit vf capului, m-a durut 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate