zoliart Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ok,te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ok,te astept ma intereseaza daca poti sa faci un relief peste airbrush existent iti atasez poze ca sa intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ok,hai baga pozele sa vad ce putem face,mai bine contactezi pe messenger ID: (zoliart2000). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ok,hai baga pozele sa vad ce putem face,mai bine contactezi pe messenger ID: (zoliart2000). f fain ca sunt oameni care fac asta si la noi poate o sa vorbim in iarna sa imi faci pe fierul curat ceva la iarna pe o bibitza mica de rezervor de a mea .... sa ajung numai acolo oricum felicitari ... nu ai ceva lucrari sa le pui sa vedem ??/ mersi basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ok,hai baga pozele sa vad ce putem face,mai bine contactezi pe messenger ID: (zoliart2000). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ok,hai baga pozele sa vad ce putem face,mai bine contactezi pe messenger ID: (zoliart2000). Servus Ember!!!Uite eu sunt din Gheorgheni (Gyergyo)si tare a-si fii interesat sa merg sa vad ce lucrari ai facut ca poate am sa dispun si eu de bani si mi a-si picata virago-ul, ca sunt tare curios.Daca se poate pot sa dau o fuga la Odorhei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 salutare ... as fii interesat de materialele necesare pentru pinstriping ... adic de unde sa pot procura pensulele acelea si din ce am inteles citind threadu' asta - vopselele (sunt unele aparte) ... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuda66 Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 (editat) trezirea @11:25 Editat Septembrie 29, 2015 de iuda66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Arta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Demential ce face omul ala, oricum zice ca de 40 de ani se ocupa de asa ceva!!! Are si un set de pensule beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Salutare Cine poate sa-mi traseze dungile la un simson sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 CZ Customs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Da da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Da da. Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuda66 Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Îmi place ce văd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate