florin.radu Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 daca nu apare altceva mai important apar si eu vine cineva diseara? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 clar da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zecy Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 baieti de la anu vreau sa vin si eu printre voi,ma primiti cu o "bestie" de 125 fara sa radeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Nu cred ca iti trebuie aprobarea cuiva,este un loc publlic apari pe acolo iti gasesti si tu un loc pe banca incep povestile si ai e!! Numai sa ne mai adunam,ca tare slab a fost in ultimul timp ma refer cand inca mai era vremea favorabila pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Se mai intalneste careva joia seara la sala? Vad destule mobre bazaind prin oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 pai cred ca mai degraba ne vedem vineri acolo la "locul" vostru ,ca mi-am pus si eu moto pe picioare PS: vai ce mi-am zgariat geanta cu schimbatul de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 am uitat sa-ti zic sa dai levierele cu banda izolatoare pune niste noroi pe ea si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRON CRISTIAN Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 salut in ce zi se mai aduna lumea la sala? sau in care alt loc si cand,ca as veni si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 joia pe seara, dar sa se mai incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 salut..vad ca nu a mai postat nimeni de mult! se mai tine intalnirea? daca da,unde si la ce ora! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 salut! nu se mai tine o zi anume si o ora pe saptamana. ne intalnim mai mult vinerea seara-noaptea...la o vorba, o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 sall..pai cand va mai strangeti vreau sa vin si eu! lasati si voi un mesaj cu ora si locul!mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 te asteptam sa joinezi si in iesirile prin munti asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) intalniri la sala sau pe bulevard? cand? ore? Editat Iulie 17, 2013 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 orice plecare..lasati un mesaj si daca voi fii liber,cu mare placere o sa vin! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 vine cineva maine seara adik vineri pe la sala poate ne strangem de o plecare in week? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 S-ar putea sa dau si eu o fuga pe la sala diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 diseara ne strangem mai multi dar nu stiu acum ora exacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 In seara asta va mai strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 da, ne strangem pe inserat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 salut..diseara va strangeti undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanotel Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 a venit frigul, care mai iese la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 eu, astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 pe unde a fost iesirea ?frumos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate