italiamotors Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) Cu ocazia implinirii unui AN de la infintarea ITALIA MOTORS in ROMANIA, adresa! Bd. Matei Voievod, sector 2 Bucuresti ( langa magazinul Italia Motors la nr 63 A) va invitam cu mic, cu mare, cu motocicleta "mica", cu motocicleta "mare" la petrecerea ITALIA MOTORS Va invitam la un gratar si la o bere intre prieteni pe data de 31.03.2007! Bineinteles ca noi le vom da!!! Mici, bere...faimosii CARNATI DE PLESCOI, muzica...pe scurt...atmosfera extraordinara! Se va organiza o tombola ce va avea ca premii echipamente moto: Locul 1: O geaca cu protectii A-PRO Locul 2: O casca G-MAC Locul 3: O pereche de manusi A-PRO Locurile 4, 5, 6 O cagula A-PRO Desigur ca vom avea si premii separate pt. doamne si domnisoare! Totul este sa...FITI PREZENTI! Toti participantii la petrecere vor putea concura in baza unui talon ce se va inmana la inceputul petrecerii! Va uram succes inca de pe acum! Organizator ITALIA MOTORS Dumitrescu Dragos Co- organizatori: Stefan (Stephon) Papuc Claudiu Radulescu Razvan Armasescu (zis Dillo) Cartus Ady (Sinner) Oaspete de onoare: Dl. Dan Nastase, SENIOR EDITOR revista MOTOCICLISMO Vom avea si o televiziune invitata si un DJ!! Va multumim si va asteptam la petrecere! Echipa ItaliaMotors Editat Martie 23, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 vin si eu daca imi trece picioru , mai ales ca sunt si membru la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Bre deci e groasa treaba, daca venim prea multi ne extindem pe sosea hea hea hea hea dar ai scapat un detaliu. petrcere petrecere dar UNDE se tine nene (eu stiu dar alti nu) ? Nu de alta dar sa nu ne trezim la finalul petrecerii ca nu catiga nimeni geaca si sa batem organizatorul ca apoi sa aflam ca eram la ..alta petrecere decat aia care trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Locatie: Bikers Bar - adresa Bd. Matei Voievod (la URSU) sector 2- Bucuresti! vin si eu daca imi trece picioru , mai ales ca sunt si membru la voi te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 HA HAAAAAAAAA!!! Distractie iarasi! Let's dance....! I like it!!! ooooh I like it! ne vedem Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 la ce ora e petrecerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Cam pe la ora 21 va incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eterna Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 1. poate veni oricine? 2. prezenta obligatorie cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Felicitari Dragos pentru initiativa! Poate apuc sa vin si eu ca tot sunt in club ... ca nu am avut timp sa dau un telefon macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 1. poate veni oricine?2. prezenta obligatorie cu motoru? doar daca vii cu cainisorul! iar prezenta este...DOAR OBLIGATORIE...cu sau fara motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 he he partyyyyy just wait so.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Pana atunci ar trebui sa dau si eu comanda pentru Virago.. tre' sa stiu cum stau cu banii intai.. Da' ma sui pasager la Ares.. daca se intoarce pana atunci.. PAAAARTAAAAYYY!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Pana atunci ar trebui sa dau si eu comanda pentru Virago.. tre' sa stiu cum stau cu banii intai.. Da' ma sui pasager la Ares.. daca se intoarce pana atunci.. PAAAARTAAAAYYY!!!! te asteptam indiferent de situatie si speram ca vremea sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 We will be there, dude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 We will be there, dude! va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 la ce ora incepe ? si unde vine mai exact locatia ? nu prea cunosc bucurestiul si nah... oricum daca nu intervine ceva i will be there sa cu fratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 @ambidextru....o sa fie super petrecere! @vlad...incepe la ora 21 iar ca si locatie....Matei Voievod....BikersBar! Cauta pe harta Bucurestiului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 @ambidextru....o sa fie super petrecere! @vlad...incepe la ora 21 iar ca si locatie....Matei Voievod....BikersBar! Cauta pe harta Bucurestiului! ms mult boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ptk_R1 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 i will be there!!!!!!kiss ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 harta atasata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 harta atasata 10x boss harta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 harta atasata multumim mult pentru ajutor! te asteptam la petrecere! va asteptam! salut! poti sa-mi spui cam cate persoane vin la petrecere din partea DAC MOTORS? multumim mult pentru onorarea invitatiei si va asteptam in numar cat mai mare!! cu stima, Echipa ITALIA MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Incerc sa ajung si eu sa ciocnesc un pahar cu organizatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Incerc sa ajung si eu sa ciocnesc un pahar cu organizatorii te asteptam si speram sa nu uiti motocicleta acasa asfalt uscat si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Hai ca vin si eu Dragos, sa mai schimbam o vorba ! Bafta! Nu mai bine incepeti petrecerea mai devreme, pe la 6 sa prindem si lumina ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate