Vizitator razvangabriel Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 vreau sa-mi construiesc un kart dar cu garda mai mare, pe baza unui carucior de gradina "garden trolley". vreau sa va intreb daca un motor de morba ar fi suficient si daca are cineva spre vanzare un motor, dar undeva pana in 200 lei. multumesc. numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 vreau sa-mi construiesc un kart dar cu garda mai mare, pe baza unui carucior de gradina "garden trolley". vreau sa va intreb daca un motor de morba ar fi suficient si daca are cineva spre vanzare un motor, dar undeva pana in 200 lei. multumesc. numai bine ! uite aici de la un prieten - motor Mobra cu cilindru alezat si cu piston de scuter - 200 de lei (motorul va fi trimis cu tot cu capacele ce nu se vad in poza) Fotogr.0419.jpg Ar mai fi de vanzare, doar ca nu am poze: 2 seturi de cutii laterlae, 2 aripi fata Mobra 50, furca cu bascula Mobra 50, motoare desfacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo645 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) mdaaa o sa va dau un subiect de amuzament... azi mi-am facut timp si am desfacut capacele si am observat ca furca (sau cum se numeste rotita aia pe care sta lantu) era iesita din catarea aceea care iese din motor ... se pare ca, contrapiulita scapase si nu mai invartea deloc lantul... l-am pus la loc si acu merge mai bine ca niciodata:D Eu as verifica furca si boltul din curbura Editat Mai 10, 2013 de geo645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Vand CARBURATOR Hoainar nou, stare perfecta, complet, nu a fost folosit niciodata 60 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Salut Dragos poate ti-au mai ramas piese de mobra dupa restaurare m-ar interesa aripa spate,cablu km, cauciucuri pt scari si pt pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Vand CARBURATOR Hoainar nou, stare perfecta, complet, nu a fost folosit niciodata 60 lei! Salut Dragos.Se poate o poza ? as fi eu interesat fiind ca Hoinarul meu nu mai are carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Salut Dragos.Se poate o poza ? as fi eu interesat fiind ca Hoinarul meu nu mai are carburator. promit ca maine sa pun poza cu Carburatorul in cauza, poza reala! Este Nou si perfect complet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Vand motor metrom mobra 50, toba, maneta accelerare, robinet benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Sal., cine-mi poate vinde o pedala de frana pentru Mobra. TY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzubran Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Vand motor metrom mobra 50, toba, maneta accelerare, robinet benzina. . Salut. Ce pret are motorul de mobra ? Si in ce stare e ? Editat Mai 20, 2013 de mitzubran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Vand motor metrom mobra 50, toba, maneta accelerare, robinet benzina. O poza cu toba eventual si cu cotul ? Si un pret bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator pgrovu Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Salut. Stie cineva ce fel de magnetou de 12V se potriveste ca dimensiuni la motorul de Mobra? nu are nimeni o schema detaliata, eventual poze a unui magnetou de mobra? Este electroprecizia, ravasit cu totul, nu stiu care ce fir merge unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Vand o toba de mobra in starea in care se vede in poze . Pret 100 lei http://www.99poze.ro/toba_mobra/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Salut. Stie cineva ce fel de magnetou de 12V se potriveste ca dimensiuni la motorul de Mobra? nu are nimeni o schema detaliata, eventual poze a unui magnetou de mobra? Este electroprecizia, ravasit cu totul, nu stiu care ce fir merge unde. Aprinderea BOSCH http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/06/05/a/7/696756995448902645039874-126936-700_700.jpg http://i51.tinypic.com/vmq04g.jpg Aprindere DUCATTI http://images3.okr.ro/serve/auctions.v7/2012/aug/27/6ee6f35d6f6aa6e3533c937714dbe2b7-126936-700_700.jpg http://classiccar.3xforum.ro/img/pics/classiccar.3xforum.ro/ok_123273.jpg Poze gasite pe net ...sper sa te ajute cu ceva ,poate userii mai "batrani" o sa te ajute si cu indicatii si/sau scheme ,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Salut. Stie cineva ce fel de magnetou de 12V se potriveste ca dimensiuni la motorul de Mobra? nu are nimeni o schema detaliata, eventual poze a unui magnetou de mobra? Este electroprecizia, ravasit cu totul, nu stiu care ce fir merge unde. Aprinderea electroprecizia ( produsa la sacele bv ) este copiata dupa aprinderea "bosch" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 (editat) Salut. Stie cineva ce fel de magnetou de 12V se potriveste ca dimensiuni la motorul de Mobra? nu are nimeni o schema detaliata, eventual poze a unui magnetou de mobra? Este electroprecizia, ravasit cu totul, nu stiu care ce fir merge unde. Si pe mine m-ar interesa treaba aceasta cu magnetoul de 12 v. Cine si-a pus aprindere (electronica) de scuter da-ti va rog un semn. Spuneti-ne si noua ce si cum. Editat Mai 21, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Filote Flavius Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Salut. Stie cineva ce fel de magnetou de 12V se potriveste ca dimensiuni la motorul de Mobra? nu are nimeni o schema detaliata, eventual poze a unui magnetou de mobra? Este electroprecizia, ravasit cu totul, nu stiu care ce fir merge unde. incearca sa te uiti la paginile 1-5 si acolo gasesti toate schemele si ,,avioanele'' de care ai nevoie:)) inclusiv cartea tehnica:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 de ce doriti o aprindere pe 12V cand si cele originale pe 6V merg destul de bine? eu am un magnetou pe 12V cumparat de la cineva de aici dar nu are platina pe platou(a fost folosit cu aprindere electronica) l-am cumparat in scopul de a incarca si o baterie dar deocamdata sunt multumit de aprinderea pe 6V cu bobina de inductie de Dacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Solutii pentru o pereche de cauciucuri (preferabil noua) pentru o Mobra? In carte dimensiunea e 21X2.75 dar nu gasesc pe nicaieri asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Merge sa pui 110/60 R16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 are cineva o poza cu partea dreapta a motorului de hoinar?la schinbatorul de viteze-demarou (sau cum se zice) sunt doua arcuri ,unul mai gros si unul mai subtire ca la mobra sau doar unul gros? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Solutii pentru o pereche de cauciucuri (preferabil noua) pentru o Mobra? In carte dimensiunea e 21X2.75 dar nu gasesc pe nicaieri asa ceva. 17X2.75 uite aici am gasit cauciuc la dimensiunea asta http://www.piesescuter.eu/62,en_cauciuc-2.75-17-cod-g35013.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) E pe partea stanga. are cineva o poza cu partea dreapta a motorului de hoinar?la schinbatorul de viteze-demarou (sau cum se zice) sunt doua arcuri ,unul mai gros si unul mai subtire ca la mobra sau doar unul gros? Editat Mai 23, 2013 de marina8282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 despre asta ar fi vorba dar aici nu se observa prea bine componentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate