florinelu07 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 sa desfac sa vad ce am acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 salut daca sunteti interesati de ceva piese de mobra astept comenzi k altfel negociez cu mosu la un numar mai mare decat daca merg pt fiecare piesa in parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 O oala de ambreiaj pt hoinar ma intereseaza pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 O oala de ambreiaj pt hoinar ma intereseaza pe mine s-a notat eu am hotarat sa merc o data pe saptamna la batran deci incepand de astazi peste o saptamana merg la el pana atunci lista e deschisa doritorilor. apropo doar oala te intereseaza? pinionul nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Poti sa-l intrebi daca are un piston NOU cota 0 de Mobra? si cat vrea pe el... Multumesc! sau: Schimb casca integrala moto cu piston mobra cota 0 ( stare buna ). Casca impecabila dar are viziera crapata, culoare rosie, 3 aerisiri. poza cu casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 da sigur, numa k vineri merg la el si daca nu ma insel am vazut si din asta dar parca zicea ceva de genu ca e de mobra. apropoo exista vreo diferenta intre mobra si hoinar mai exact la motor si anume, difera cu ceva pistonul sau capacitatea cilindrica, ca la mobra ma mai pricep dar hoinar nu am avut si nu am desfacut sau vazut desfacut nici unul insa am inteles k la cutie difera ins motorul e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 s-a notat eu am hotarat sa merc o data pe saptamna la batran deci incepand de astazi peste o saptamana merg la el pana atunci lista e deschisa doritorilor. apropo doar oala te intereseaza? pinionul nu ? la mine e coroana de pe oala stricata,acum nu stiu daca de poate schimba daoar al;sau tu ma intrebi de pinionul de la ambielaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Maine ma apuc de "taiat" o Mobra turist in urma careia vor rezulta ceva piese ... aviz amatorilor... » Post actualizat in 15 Jun 2014 15:57 Maine ma apuc de "taiat" o Mobra turist in urma careia vor rezulta ceva piese ... aviz amatorilor... acesta este atelajul... lipsesc suficient de multe pentru a il transforma in donator... am gasit si oala de ambreiaj, dar nu am apucat sa pozez - revin cu mai multe imagini. » Post actualizat in 15 Jun 2014 15:58 acesta este atelajul... lipsesc suficient de multe pentru a il transforma in donator... am gasit si oala de ambreiaj, dar nu am apucat sa pozez - revin cu mai multe imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 cam cat ai vrea pe aripa spate? ( daca nu e fisurata/rupta, etc .. ) ? halalaie_ovari_norbert@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 cam cat ai vrea pe aripa spate? ( daca nu e fisurata/rupta, etc .. ) ? halalaie_ovari_norbert@yahoo.com Cu tot cu stop o vrei? Pe mine m-ar interesa stopul, de fapt soclurile becurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 sal ma intereseaza roata fata un pret pe privat te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Salut, Vreau eu farul, Maneta stanga cu tot ansamblul de pe ea (comutatorul ala de pozitie etc), si toba de esapament daca este ne indoita. Lasa un nr de tel pe PM te rog. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 (editat) Se vând:Două vitezometre de Mobră - unul fără geam (10 lei) , altul complet (20 lei) - ambele funcționale, în stare restaurabilă+Un ghidon de Mobră fără nimic pe el (10 lei)+Jantă MOBRĂ "față" - mai protejată și astfel într-o stare mai bună, nu are spițe lipsă, nu prezintă crăpături Jantă MOBRĂ "spate" - o spiță lipsă și gaura de la spița respectivă lărgită, janta cred că are și două începuturi de crăpaturi (vezi poze) la cele două jenți ofer ~bonus~ două camere Victoria (una are supapa ruptă, trebuie vulcanizată, nu pot garanta că nu scapă aer vreuna) și două cauciucuri Victoria (murdare rău, dar în stare ok - netăiate, cu "carne" de cam 1 mm ) preț pentru cele două jenți = 40 LEI+Două SUSPENSII de MZ (parcă) ce au fost montate pe o Mobra 50S o perioadă (sunt perfect compatibile, ceva mai rigide decât cele originale Mobra) preț pentru cele două suspensii = 40 LEI+Un ornament de far, de Mobră, puțin julit dar ok = 10 LEI -- Aștept mesaj pe privat. Toate se află în București dar trimit și-n țară cu Poșta Română. Editat Iunie 20, 2014 de alectronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Salut, de vanzare un ambreiaj Mobra 50 s cu toate discurile si pinionul aferent, 100 lei cu transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (JANTELE-ROȚILE s-au dat, cauciucurile la fel)Au rămas spre vânzare următoarele:Două vitezometre de Mobră - unul fără geam (10 lei) , altul complet (20 lei) - ambele funcționale, în stare restaurabilă+Un ghidon de Mobră 50S fără nimic pe el (10 lei)+Două SUSPENSII de MZ (cred) ce au fost montate pe o Mobra 50S o perioadă (sunt perfect compatibile, ceva mai rigide decât cele originale Mobra) preț pentru cele două suspensii = 40 LEI+Un ornament de far, de Mobră, puțin julit dar ok = 10 LEI -- Aștept mesaj pe privat. Toate se află în București dar trimit și-n țară cu Poșta Română. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Multumesc pentru roti , bun pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Cand sa zic ca pun motorul pe ea si-i dau o pedala na ca nu se invarte pinionul. Il intorc cu susul in jos si belea mai curge si niste apa din el, nu stiu pe unde-o fi intrat apa in el.. Asa ca alta munca iar timp nu prea e iar Cuca ,Siriu si mai rau-Magureni bat la usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Cand sa zic ca pun motorul pe ea si-i dau o pedala na ca nu se invarte pinionul. Il intorc cu susul in jos si belea mai curge si niste apa din el, nu stiu pe unde-o fi intrat apa in el.. Asa ca alta munca iar timp nu prea e iar Cuca ,Siriu si mai rau-Magureni bat la usa. a stat in ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirania Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Vand 2 cauciuciuri de mobra !!!dimensiunile sunt de 2x2.75 pe 17, sunt cauciucuri Victoria, eu le-am cumparat de la un tip din Bucuresti dar nu am apucat sa le folosesc doar vreo doua ture dupa care mi s-a stricat motoru si au stat peste iarna, acum le vand din lipsa de bani astept PM, starea lor se poate observa si in poze, nu sunt coapte, rupte, vulcanizate, etc. etc. http://www.99poze.ro/Cauciuciuri_272950721/ Editat Iunie 23, 2014 de Pirania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 a stat in ploaie? Nu a stat in ploaie, l-am avut intr-o masina un an , mai invarteam cu mana de volanta aprinderii, mai puneam ulei in capul pistonului dar nu aveam pedala la el sa invart si cutia ,apa cred ca-i din cauza condensului acumulat in timp. O sa-l demontez sa schimb rulmentii si semeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 este recomandat la 2t sa ii infunzi evacuarea peste iarna (exista chiar si ceva doape din silicon in acest sens - se gasesc in magazinele de profil cross/enduro) pentru a nu face condens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Stie cineva in Bucuresti un atelier de centrat roti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Eu am schimbat janta si recentrat singur. Este mai simplu decat ai crede. Cauta pe google... » Post actualizat in 30 Jun 2014 15:32 azi am cumparat releu 6v (10W) plus 2 becuri sa fac proba de functionare.... totul este ok... incet incet ma apropii de final... ma bucur ca fac totusi doar o reimprospatare de vopsea fara sablare si altele - ar fi crima intreaga operatie.... lejer s-ar intinde pe un an.... » Post actualizat in 30 Jun 2014 15:34 are cineva o poza cu prinderea rezervorului pe cadru? (in zona seii) sunt sigur ca este o carpeala majora la mijloc pentru ca nu se aliniaza gaurile de pe rezervor (lipsesc centimetri buni "rezolvati" cu un adaos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Azi am scos piesele si hoinarul din magazie si am reusit sa fac 2-3poze.Mai am ceva piese de hoinar. Daca aveti nevoie de alte piese,ar fi cel mai bine sa mi dai pm.Voi face si donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Suspensii spate ce stare sunt si un pret » Post actualizat in 03 Jul 2014 22:25Si cricul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate