Sari la conținut

Mobra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu sunt dezavantaje daca pistonul cel nou de 43 mm este identic cu cel original de 40 mm . posibil sa fie majorata cu 1,5 mm pe raza si chiulasa .

pistonul de Honda Dyo se potriveste perfect. Ma intreb daca alezez din cilindru stratul ramas e mai subtire si mi'e frica sa nu se deformeze cand se incalzeste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pistonul de Honda Dyo se potriveste perfect. Ma intreb daca alezez din cilindru stratul ramas e mai subtire si mi'e frica sa nu se deformeze cand se incalzeste.

Am vazut motoare de Hoinar cu piston de 45 mm in regim de competitie , racite normal cu aer fara probleme . Conteaza si meseriasul care face alezarea sa respecte conicitatea cilindrului .

Link spre comentariu

Am vazut motoare de Hoinar cu piston de 45 mm in regim de competitie , racite normal cu aer fara probleme . Conteaza si meseriasul care face alezarea sa respecte conicitatea cilindrului .

Da si eu la mobra 50 am avut piston de carpati super care parca avea 45 diametru, diferenta de putere era simtitor crescuta, daca cu 40 existau rampe ce nu le puteam urca cu 45 nu mai aveam probleme.

Link spre comentariu

mai exista sanse sa gasesc si eu printre dumneavoastra segmenti de hoinar, sa zicem noi?

In cluj am gasit noi, la un magazin de scutere.

Am mers cu segmentii vechi si mi-a dat de acolo altii identici.

Link spre comentariu

Reamintesc! cine are nevoie de orice piesa de mobra, sau mobra-Hoinar ma poate contacta, fac lichidari de mari stocuri altfel totul ajunge la fier vechi.Specific am doar piese bune.

Link spre comentariu

In curand o sa postez fotografii cu mobra mea 50S pe care tocmai am reconditionat-o, trebuie doar asamblata. Mentionez ca de la userul The Lone Wolf am primit piesele lipsa si sfaturi foarte utile, este o persoana de nota 10!

» Post actualizat in 01 Apr 2015 12:26

Cam asa a aratat la inceput ( intr-o stare cumplita) si usor usor a fost readusa la viata. In total am cumparat 3 motoare complete, multe piese, roti, elemente de caroserie, capace cutii,protectiile dintre carburator si cutiile laterale,pinioane, etc.

post-66493-0-01843400-1427891157_thumb.jpg

post-66493-0-11020100-1427891164_thumb.jpg

post-66493-0-65516700-1427891173_thumb.jpg

post-66493-0-50243200-1427891182_thumb.jpg

post-66493-0-36035600-1427891197_thumb.jpg

post-66493-0-98663000-1427891204_thumb.jpg

Link spre comentariu

In curand o sa postez fotografii cu mobra mea 50S pe care tocmai am reconditionat-o, trebuie doar asamblata. Mentionez ca de la userul The Lone Wolf am primit piesele lipsa si sfaturi foarte utile, este o persoana de nota 10!

» Post actualizat in 01 Apr 2015 12:26Cam asa a aratat la inceput ( intr-o stare cumplita) si usor usor a fost readusa la viata. In total am cumparat 3 motoare complete, multe piese, roti, elemente de caroserie, capace cutii,protectiile dintre carburator si cutiile laterale,pinioane, etc.

e bine când membrii unui club sau forum se ajută între ei,mai ales fără vreun mare avantaj financiar! Felicitări!
Link spre comentariu

Tin sa spun ca domnul lup singuratic m-a ajutat si pe mine cu piese la Hoinar tot gratis. Si inca ma ajuta cu sfaturi de mecanica si alte cele

Link spre comentariu

se vând următoarele piese de Mobră 50S:

http://i58.tinypic.com/2iawtxf.jpg

ghidon - 5 lei
ramă far - 5 lei
capac roată - 5 lei
pinion spate - 10 lei

tambur frână (cam uzați) - 5 lei bucata
burlane cauciuc (întregi dar rupte puțin) - 5 lei perechea
suspensii (de MZ dar compatibile) - 20 lei

- TOATE la 50 lei