globoloty Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 ce pret are motorul de mobra asa cum e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 (editat) am si eu un motor complet de mobra (fara carburator), lipsesc ceva capace (racire) de pe cilindru si cred ca unul lateral... motorul nu este blocat (are ulei in carter si cutie viteze - pentru conservare), dar cred ca ar trebui desfacut si curatat... are si aprinderea pe el. disponibil pentru vanzare la un pret modic - cred ca este mai scump transportul, asa ca prefer predarea personala (daca doritorul insista livrez si prin posta/curier) Editat Decembrie 11, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 la ce pret ar fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Buna, am si eu o intrebare piston de mobra 50 super gasesc sa cumpar nou la magazinele cu piese de scutare? » Post actualizat in 15 Dec 2015 14:40sau unde gasesc unul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Dacă te uiți pe pagina din urmă o să găsești discuția despre piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Buna, am si eu o intrebare piston de mobra 50 super gasesc sa cumpar nou la magazinele cu piese de scutare? » Post actualizat in 15 Dec 2015 14:40 sau unde gasesc unul nou? Am eu pistoane de mobra noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 (editat) Am eu pistoane de mobra noi Si doar te lauzi sau le si vinzi... nu costa mare lucru sa dai mai multe detalii. Mie nu imi trebuie, dar sigur sunt doritori pritre cei care urmaresc acest topic si este inutil ping-pong-ul de intrebari si raspunsuri: ai? am... vinzi? da... cu cat? ... Editat Decembrie 17, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 (editat) Am si vand, 50 lei (piston, segmenti,bolt, sigurante) . Nr. meu 0762940458 Editat Decembrie 17, 2015 de ks2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Am si eu nevoie de inca un sfat, vreau sa schimb rulmenti de la ambelaj, de la oala cu ambreiaj, si pe cel de la axul cu pinioane, ce fel de rulmenti sa cumpar, adica ma refer la calitate, de ce firma sa fie, casa ma tina? » Post actualizat in 21 Dec 2015 21:11Si unde as gasi cablu kilometraj, la magazinele cu piese de scuter nu au nimic compatibil? » Post actualizat in 22 Dec 2015 20:56Anca o antrebare ce fel de ulei sa bag in cutia de viteze?Eu am bagat pana acuma t90 si cand era fara ulei ambreiajul debraia foarte bine, cand am bagat ulei, nu mai debraia asa de bine, tot debraia insa nu asa de bine ca si cand era fara ulei, ce fel de ulei ami recomandati? voi ce ulei folositi? Si anca ceva motorul de mobra50 merge mai bine daca pun un carburator de mobra hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 De la hoinar mai am urmatoarele piese: toba amortizoare aripa fata/spate cadru cu acte comenzile o parte de la furca. si piese de motor...(ce o mai fi bun din ele,trebuie sa le sortez) de mobra am doar ce se vede in poze,2 motoare desfacute si ceva cartere Nu vreau sa ma imbogatesc,asa ca astept oferte.Candva am dat si eu ceva banuti pe ele,macar 50% din paguba sa mi scot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Am si eu nevoie de un sfat, vreau sa schimb rulmenti de la ambelaj, de la oala cu ambreiaj, si pe cel de la axul cu pinioane, ce fel de rulmenti sa cumpar, adica ma refer la calitate, de ce firma sa fie, casa ma tina? Si unde as gasi cablu kilometraj, la magazinele cu piese de scuter nu au nimic compatibil? Anca o antrebare ce fel de ulei sa bag in cutia de viteze?Eu am bagat pana acuma t90 si cand era fara ulei ambreiajul debraia foarte bine, cand am bagat ulei, nu mai debraia asa de bine, tot debraia insa nu asa de bine ca si cand era fara ulei, ce fel de ulei ami recomandati? voi ce ulei folositi? Si anca ceva motorul de mobra50 merge mai bine daca pun un carburator de mobra hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 (editat) PT Buidos in legatura cu cablul de kilometraj /index.php?/topic/8762-mobra/?p=3437337 Editat Decembrie 27, 2015 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Multumesc pentru safat o sa ancerc! » Post actualizat in 01 Jan 2016 18:59Salutare am nevoie de un sfat am schimbat la mobra mea pistonul cu segmentii si boltul de la piston cu ununele noi, cilindrul nu are gram de uzura! cat trebuie sa o las sa mearca an gol ca sa asi faca rodajul? Sau ce sa ai fac sa asi faca rodajul?am schimbat si toti rulmenti din motor si semeringurile si si bujia! Ajutatima cu sfat o parere!!! » Post actualizat in 02 Jan 2016 18:32Salutare am nevoie de un sfat am schimbat la mobra mea pistonul cu segmentii si boltul de la piston cu ununele noi, cilindrul nu are gram de uzura! cat trebuie sa o las sa mearca an gol ca sa asi faca rodajul? Sau ce sa ai fac sa asi faca rodajul?am schimbat si toti rulmenti din motor si semeringurile si si bujia! Ajutatima cu sfat o parere!!! » Post actualizat in 07 Jan 2016 20:44Salutare la capacele laterale la mobra 50 super la incuietoare ale mele nu mai sun pentru cheie proprietaru de la care am lulto a pus suruburi in loc de butucul unde se baga cheia! As vrea sa pun ceva cu cheie de la ce sar potrivi sau ce sa pun, pentru ca as vrea sa le am sa se incuie cu cheie! Maine o sa pun niste poze sa vedeti! As avea nevoie ce va pareri, sfaturi va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Salutare, caut un manual de utilizare original de mobra 50/super! Va astept pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Manual utilizare mobra 50 : http://s1217.photobucket.com/user/marczello_b/media/Manual%20de%20utilizare%20Mobra%2050%20Super/PAG33.jpg.html?sort=3&o=26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Stiu,dar e vorba de colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Salutare la capacele laterale la mobra 50 super la incuietoare ale mele nu mai sun pentru cheie proprietaru de la care am lulto a pus suruburi in loc de butucul unde se baga cheia! As vrea sa pun ceva cu cheie de la ce sar potrivi sau ce sa pun, pentru ca as vrea sa le am sa se incuie cu cheie! As avea nevoie ce va pareri, sfaturi va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Vezi ca se gasesc capace cu cheie, dar fara chei.... poate te descurci sa faci cheie dupa incuietori. Editat Ianuarie 9, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Mersi! » Post actualizat in 12 Jan 2016 15:32Vreau sa ami cumpar claxon pentru mobra 50 super merge orice fel de claxon de 6v, nu trebe claxon de 6v cu curent alternati? an carte asa scrie! Daca se poate cine stie sa dea un link cu ce claxon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 manual mobra s50 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf 5.pdf 6.pdf 7.pdf 8.pdf 9.pdf 10.pdf 11.pdf 12.pdf 13.pdf 14.pdf 15.pdf 16.pdf 17.pdf 18.pdf 19.pdf 20.pdf 21.pdf 22.pdf 23.pdf 24.pdf 25.pdf 26.pdf 27.pdf 28.pdf 29.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 manual mobra s50 1 kg de tuica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 1 kg de tuica.... daca o bem impreuna e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 16, 2016 Share Postat Ianuarie 16, 2016 Salutare pentru cine vrea cablu de kilometraj nou de mobra 50 super are un mos din str. STREIULUI , nr.6 -CLUJ NAPOCA cred, si eu am luat si merge foarte bine si la capeti patrat si la filet, este an jur de 10 lei unul nou, are si robineti de benzina si se potriveste este cam 24 lei unul Numerele de telefon la care puteti contacta, eu am sunat la primul numar! 0744.607.480 0265.521.589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Salut. Cine vrea piese de motor de mobra, pistoane noi (+bolt,segmenti,sigurante- 50lei), ambielaje,cartere,pinioane,cilindrii si multe altele, cat si motoare complete, puteti sa ma sunati : 0762940458 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate