radum90 Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) Daca ar fi sa aleg intre o mobra si un scooter as alege cu siguranta mobra . costin1998 eu te-as sfatui sa alegi si tu mobra. Pentru inceput este ideala la invatarea mersului pe motocicleta, schimbarea de viteze etc. si in plus cu mobra inveti mecanica fara sa vrei care nu o sa iti strice cu siguranta. Belboby ai uitat de ciocan, patent si sarma Editat Iunie 26, 2007 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Am avut 11ani o MOBRA.Am fost de 3ori in Bulgaria , de 3 ori pe Transfagarasan , de 3ori pe litoral ,mereu cu aproape 40kg bagaje plus dama si am venit acasa in Targoviste fara sa reparam pe drum. Avea aprindere electronica ce economisea la 300km aproape pentru inca 100km fata de ale prietenilor cu care mergeam. Aveam bec cu halogen , janta pe spate de MZ , portbagaje laterale.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 dragi mobristi am nevoie de un capac de rezervor de hoinar, un ax de hoinar un piston , si un piston de S50 daca ma putetzi ajuta numa bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 dragi mobristi am nevoie de un capac de rezervor de hoinar, un ax de hoinar un piston , si un piston de S50 daca ma putetzi ajuta numa bine !!! Man, cand chiar nu ai ce face, intr-o sambata, urca-ti fundul in microbus si pleaca sa vizitezi estul tarii. Daca te duci duminica e numai bine. Fa o vizita de o ora in talciocul de la Braila si o ora in cel de la Galati si o sa gasesti tot ce-ti doreste inima poate piese in plus! Nu gasiti niste prostii si mosii stau cu ele la vanzare si de multe ori ajung la fier vechi pe 2 vodci pentru ca nu intreaba nimeni de ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 nu se merita ma .... ios in partea opusa au locului unde ma trimiti de la bistrita pana la galati sun multi km si aia nui chestie de o zii aia i chestie de 2 zile macar pt. numa cu trenu pot ajunge si am multe trenuri de schimbat si multzi banii .... deci nu se merita ... astept ..poate are cineva asa din intamplare si mi lepoate trimite cu posta:D numa bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 nu se merita ma .... ios in partea opusa au locului unde ma trimiti de la bistrita pana la galati sun multi km si aia nui chestie de o zii aia i chestie de 2 zile macar pt. numa cu trenu pot ajunge si am multe trenuri de schimbat si multzi banii .... deci nu se merita ... astept ..poate are cineva asa din intamplare si mi lepoate trimite cu posta:D numa bine !!! ok, credeam ca stai mai aproape! normal ca nu se merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 deci astept ... are cineva ? hai ma ce naiba nus mobristi fitzi seriosi ma ... ca nu cer o avere platesc ...sau bere !!! numa bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 deci astept ... are cineva ? hai ma ce naiba nus mobristi fitzi seriosi ma ... ca nu cer o avere platesc ...sau bere !!! numa bine !!! bre!!!!!!!!!!!!!!dak accepta secretara optiunea teai scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 CE RAU ESTI MA )) poi mno sa dea domnu ca secretara sa la se la un pretz foarte mic si sa ma scot si eu ca deja mam saturat .... de cand astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Mobra mea din 72 reconstruita de mine de la 0 in 2 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 lol tare da pote sa stea si al 2 pasager sau numa unu poate sta pe ea ? si ia zii si mie cum ai facuto asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 deocamdata nu pot sta dekt 1 singur om pe ea k n am facut rost de ce imi trebe k sa fac suportzii. De construit pur si simplu am dat tot jos de pe ea si am pus la loc numa ce imi trebuia:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 pur si simplu daca iai schimba rezervorul si chidonul plus alte chitzibusuri ar arata a vitezomana ... imi place cum sta shaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 mda... o strutz0camila... daca e din 72, ar trebui sa aiba furca cu bascula in fata. e modificata rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 ...furca cu bascula in fata.... Vreau si io sa vad o poza cu o mobra cu astfel de furca. Am avut una, dar nu am poze. Merci. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 salut!!! m-am reintors si io la vechea o veche dragoste, acu cateva zile mi-am luat un hoinarel .. inca nu am reusit sa ies cu el pe drum .. mai am ceva de lucru la el ... daca stitzi ce modificari se poate face motorului de hoinar!! m-ar tenta ceva chestii bagate pe acolo sa fuga si el mai tare!! o sa revin cu poze!! bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 salut!!! m-am reintors si io la vechea o veche dragoste, acu cateva zile mi-am luat un hoinarel .. inca nu am reusit sa ies cu el pe drum .. mai am ceva de lucru la el ... daca stitzi ce modificari se poate face motorului de hoinar!! m-ar tenta ceva chestii bagate pe acolo sa fuga si el mai tare!! o sa revin cu poze!! bafta!! Citeste tot topicul asta de la capat si o sa afli ce poti sa-i faci motorului. Asta daca ai rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 salut!!! m-am reintors si io la vechea o veche dragoste, acu cateva zile mi-am luat un hoinarel .. inca nu am reusit sa ies cu el pe drum .. mai am ceva de lucru la el ... daca stitzi ce modificari se poate face motorului de hoinar!! m-ar tenta ceva chestii bagate pe acolo sa fuga si el mai tare!! o sa revin cu poze!! bafta!! cauta-l pe gabitzu_mobristu....e mester la mobre ca numai dastea are, si le prepara pt curse de kart...spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) pt 1966carpatzi aia e furca ei originala mai putzin piesele cu rosu a avut rezervor tip mai vechi dar era mancat pe dinauntru de rugina iar ghidonul este de danovia Editat Iulie 31, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) arata fain mobra !!!! vreau si eu niste coarne de cross sa pun p mobra!!!dak aveti dati un PM Editat August 4, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) Readuc topicul in actualitate cu cateva "cerseli".... Am nevoie de urmatoarele: - Un set de roti - Toba - Lampa stop - Manete frana - Ghidon de cross - Burduf lant - Amortizoare spate Mentionez ca am o Mobra 50 Super si doresc piesele doar daca arata foarte bine.... Mi-a venit o trasnaie in minte; ce roti mai pot adapta la o mobra?(ideea este ca aceste roti sa se gaseasca usor-eventual noi-); daca pe spate pun o roata de 16"(15"), asta in conditiile in care mobra o are de 17", si pun o guma mai groasa, afecteaza negativ puterea? Editat August 8, 2007 de Zoster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Readuc topicul in actualitate cu cateva "cerseli".... Am nevoie de urmatoarele: - Un set de roti - Toba - Lampa stop - Manete frana - Ghidon de cross - Burduf lant - Amortizoare spate Mentionez ca am o Mobra 50 Super si doresc piesele doar daca arata foarte bine.... Mi-a venit o trasnaie in minte; ce roti mai pot adapta la o mobra?(ideea este ca aceste roti sa se gaseasca usor-eventual noi-); daca pe spate pun o roata de 16"(15"), asta in conditiile in care mobra o are de 17", si pun o guma mai groasa, afecteaza negativ puterea? ma, parca spuneai ca nu modifici nimic...maneta de frana ti-o dau eu o iau intr-o zi la munca, si treci pe la mine, ca sapt asta ies la 9 seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Sa inteleg ca ati plecat cu totii in concediu sau reparati la ele si nu mai aveti timp de loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Zoster am eu toba cum facem ?? dami un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) in ce stare e toba aia?? baga si u o poza Editat August 18, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate