SnakeBite Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) Hai si eu... 40 de ani, insurat, cu copil, si cu 2 motociclete. Acum si cu un scuter Kymco Grand Dink de 250 cc. Am mai avut unul de 50 cc, Kymco Agility, dar l-am donat fratelui meu. Editat Februarie 11, 2008 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 ultra......Linhai acum trebuie sa iti schimbi si id-ul de pe forum... Paul Linhai...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 acum trebuie sa iti schimbi si id-ul de pe forum... Paul Linhai...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 am o problema....intilnirea atv-istilor este tot duminica....asa ca sunt intr-o mare dilema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Va salut dragi tovarasi si (sper) pretini ! Si eu sunt trecut de 30 de ani....cu vreo 3. Locuiesc in zona Careffour Orhideea. Scuter Leike... care pare destul de ok... desi inca nu am decat vreo 10 km cu el. Insurat, doi copii, o soacra, datorii si in timpul liber "conservar" Disponibil uneori si pentruexcursii gen "Bulgaria" de anul trecut. Bafta si bine v-am gasit "tataitzilor" ! PS: desi doar pe Rombaer il cunosc, am cumparat moped de la el, sper sa ma integrez RAPID ( ) in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 pari simpatic.....dar pacat ca esti rrapidist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 pari simpatic.....dar pacat ca esti rrapidist Pentru ca nu-mi place sa incurc pe nimeni, desi sunt rapidist si nu-mi e rusine cu asta, pot disparea de aici la fel de repede cum am aparut. Astept doar un semn in acest sens. PS : rrapidist de la ce vine ? cumva de la rrom ? pai atunci sa-mi fie cu iertare dar ar trebui ca ORICE suporter din capitala cel putin sa aiba un supliment de "r" in fata....va jur cu mana pe inima ca acea etnie la care face referire stimabilul care mi-a raspuns este majoritara pe TOATE stadioanele cel putin din capitala. In rest....semnatura mea este extrem de actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 pari simpatic.....dar pacat ca esti rrapidist Pentru ca nu-mi place sa incurc pe nimeni, desi sunt rapidist si nu-mi e rusine cu asta, pot disparea de aici la fel de repede cum am aparut. Astept doar un semn in acest sens. PS : rrapidist de la ce vine ? cumva de la rrom ? pai atunci sa-mi fie cu iertare dar ar trebui ca ORICE suporter din capitala cel putin sa aiba un supliment de "r" in fata....va jur cu mana pe inima ca acea etnie la care face referire stimabilul care mi-a raspuns este majoritara pe TOATE stadioanele cel putin din capitala. In rest....semnatura mea este extrem de actuala. Aici avem o pasiune comuna! Mersul pe 2 roti. Nu ar trebui ca diferentele d.p.d.v. al preferintelor sportive sa va departeze, sau sa va certati! @Paul Kymco mai lasa fotbalul, aici nu e locul de a discuta despre el @Rapiduletul bun venit pe forum! Sedere placuta si sper sa gasesti tot ce cauti despre mersul pe 2 roti. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 am 34 de ani si voi fi scuterist pentru 30 de zile (lipsa permis); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Asadar a revenit vremea frumoasa si pt. noi astia mai purii. Ceva propuneri/organizari de plimbari, intalniri? Astept cu enteres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Asadar a revenit vremea frumoasa si pt. noi astia mai purii. Ceva propuneri/organizari de plimbari, intalniri? Astept cu enteres. Dupa cum am vorbit si la arc, duminica se organizeaza o iesire pe la Stefanesti(asa am inteles, nu ma ocup eu). Urmareste topicul "Loc de intalnire pentru scuteristi". Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 33 ani, scuter chinezarie 50 cmc, zona romancierilor, vb sa mergem duminica la intalnire, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex0007 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 si io am vreo 31 aproape...daca organizati ceva plimbari indiferent de zona ,ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Eu am 38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Eu am 38 Vad ca sa aduna incet incet...... Eu tot am 41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Eu am 36,permis de 2 ani,Aprilia Sportcity de 200 tot de 2 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 salut, am 33 de ani si am un motowell magnet city din 2007. l-am cumparat sa ma duc cu el la job adica drumul taberei( valea argesului) casa presei. bine inteles ca acum fac scoala pentru cat A si deja este si comandat un suzuki gsr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu1 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 salut, am 33 de ani si am un motowell magnet city din 2007. l-am cumparat sa ma duc cu el la job adica drumul taberei( valea argesului) casa presei. bine inteles ca acum fac scoala pentru cat A si deja este si comandat un suzuki gsr600 Salut tuturor puriilor si nu numai,am 55 ani,masina si din 2006 scuterist,Asta este viitorul Bucurestiului,din pacate,sau poate nu.Sant la al trei-lea scuter.Piagio typhoon,Peugeot speedfight 2,Gilera runner 50 sp.Asfalt uscat,si fara cazaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Salut tuturor puriilor si nu numai,am 55 ani,masina si din 2006 scuterist,Asta este viitorul Bucurestiului,din pacate,sau poate nu.Sant la al trei-lea scuter.Piagio typhoon,Peugeot speedfight 2,Gilera runner 50 sp.Asfalt uscat,si fara cazaturi Salut la toti scuteristii ! Am 28 ani , de nevoie pentru Bucuresti ( dar mai ales de placere ), mi-am luat saptamana trecuta in cpi GTR de 50 cc, saptamana asta merg la RAR cu el si trebuie si la primarie sa depun dosarul . Sper cat mai curand posibil sa ne vedem si sa mergem sa profitam de vremea frumoasa si de multa , multa bere sau dupa caz bricfor Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Salut la toti scuteristii ! Am 28 ani , de nevoie pentru Bucuresti ( dar mai ales de placere ), mi-am luat saptamana trecuta in cpi GTR de 50 cc, saptamana asta merg la RAR cu el si trebuie si la primarie sa depun dosarul . Sper cat mai curand posibil sa ne vedem si sa mergem sa profitam de vremea frumoasa si de multa , multa bere sau dupa caz bricfor Asfalt uscat ! Un scuter Foarte Tare,cei de la CPI au reusit sa-l faca sa semene foarte mult cu o motocicleta. Sincer cel mai tare scuter existent,parerea mea,dupa care urmeaza Derbi Gp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Un scuter Foarte Tare,cei de la CPI au reusit sa-l faca sa semene foarte mult cu o motocicleta.Sincer cel mai tare scuter existent,parerea mea,dupa care urmeaza Derbi Gp. De acord cu tine brick 23 , Vreau sa va spun ca are mare pofta de viata ( ii place sa pape asfaltu ) , si este si combinatia perfecta de culori NEGRU / GALBEN , sincer am iesit ocazional cu el ,avand in vedere ca inca nu am numarul , dar vad ca se uita f multa lume la el si toti ma intreaba cada nu este de 125 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Poate ne intalnim cat de curand sa ne plimbam Editat Aprilie 29, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 EU 43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Poate ne intalnim cat de curand sa ne plimbam Ar fi super frumos sa iesim la o plimbarica si sa ne strangem eventual mai multi Dar maine depun actele la primarie pentru el si cred ca o sa am placuta sapt viitoare , parca nu mai am rabdare odata , insa mult a fost putin a mai ramas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 33 ani, scuter chinezarie 50 cmc, zona romancierilor, vb sa mergem duminica la intalnire, eu stau pe valea oltului!!....tot chinezarie si abia astept sa se opreasca ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate