mikail Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) 500km se fac Âşi într-o săptămână. E greu de crezut că a schimbat uleiul la fiecare 1-2 săptămâni. pai cum se poate verifica daca este in regula(dpdv al schimbarii uleiului) intreb asta ca sincer nu ma pricep la motoare de scuter Editat Noiembrie 2, 2008 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Bre, sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bre, sunteti CORECT!! Asa e cand te ia valul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 ca sa verifici dpv al schimbarii uleiului mai bn il schimbi cat mai repede...la motoarele in 4 t nu trebuie sa te iei dupa ce zic toti ca or sch uleiu acu 100 km, si chestii din astea pt ca de foarte putine ori o fac...si de mai multe ori zic asta doar pt a creste pretzul si pt a arata ei ca cica s-au ocupat de motor....sfatu meu schimbai uleiul si azi daca ai posibilitatea....si legat de topic....tatal meu face imediat 46 de ani si inca imi calareste aproape zilnic scuterul(peugeot speedfight 2 de 100cmc-i la vanzare) sau cbr-ul de 125:)....deci chiar exista motociclisti si scuteristi trecuti de 30 de ani...mai ales cu traficul din ce in ce mai greu din romania, sau daca au fo motociclisti pe comuniste in tinerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tik Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) 49 ani, printre altele un X-max 250 din 2006. E atat de confortabil incat te gadila pe spate. Culmea scuteritului: Noaptea, de la Cluj la Brasov, pe 8 grade afara am supravietuit in haine de strada. 3 ore si un sfert, 270km cu 10.21 litri. Singurul dezavantaj e ca nu-i place decat asfaltul de calitate. Editat Noiembrie 11, 2008 de Tik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Gata !! posesor Kymco S8 nou , 0Km ,voi incepe rodajul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Felicitari si sa te bucuri de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Gata !! posesor Kymco S8 nou , 0Km ,voi incepe rodajul....... Asfalt uscat si vant in plete si nu crezi ca trebuie udat? ca stii une sa ma gasesti Eventual vii miercurea la Apasu bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Gata !! posesor Kymco S8 nou , 0Km ,voi incepe rodajul....... Felicitari si din partea mea si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Domnilor,va multumesc!! am primii 15 Km ,sper sa ne vedem ca trebuie udat!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goguboeru Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Dar unu nascut in '60 are voie aici? Ca sunt calare pe scuter din 2007 si sunt la al doilea Piaggio.Primul Zip 50 2T din 93,luat din Vitan darimat si facut "boboc" delimitat si un Piagio Fly 50 4T din 2008 inca limitat(garantie,deh! )am si B ul din 79 dar nu as mai merge cu masina in Bucuresti cind pot folosi "tartareata".E superb in oras cu scuterul,nu mai exista aglomeratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) Nu mai este nimeni care sa corespunda...... "topicului"??!! ca doar nu suntem pe cale de disparitie (DINOZAURI !!) Editat Decembrie 3, 2008 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Nu mai este nimeni care sa corespunda...... "topicului"??!! ca doar nu suntem pe cale de disparitie (DINOZAURI !!) Inca e vremea frumoasa afara si se mai iese la plimbare sau alte treburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cred,ca s-a dat start-ul la hibernare........sau poate nu..!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cred,ca s-a dat start-ul la hibernare........sau poate nu..!?! pai n-a dat inca zapada.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) ....salutare!..am si eu 38 de ani si inca ma bucur de scutere chiar daca mai am si un motor cu care i-mi place sa colind prin europa! ...am un suzuki burgman de 650 si un bmw de 1100 tourer...pina sa am burgmanul am avut 6 scutere mici de 49-50cmc, mbk booster preparat pt competitii 2buc, derbi predator, benelli 491, aprilia leonardo175, yamaha aerox50. ...de cind am burgmanul de 650 vreu sa va spun ca nu mai sunt curios nici macar sa probez altceva mai mic!...e teribil!..merge de rupe bucati din cauciuc! ...va las si poze cu ele!... Editat Decembrie 11, 2008 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ....salutare!..am si eu 38 de ani si inca ma bucur de scutere chiar daca mai am si un motor cu care i-mi place sa colind prin europa!...am un suzuki burgman de 650 si un bmw de 1100 tourer...pina sa am burgmanul am avut 6 scutere mici de 49-50cmc, mbk booster preparat pt competitii 2buc, derbi predator, benelli 491, aprilia leonardo175, yamaha aerox50. ...de cind am burgmanul de 650 vreu sa va spun ca nu mai sunt curios nici macar sa probez altceva mai mic!...e teribil!..merge de rupe bucati din cauciuc! ...va las si poze cu ele!... Da,adevarat,si tot ce spui despre "jucarie" nu poate fi decat adevarat. Norocosu-le!! Eh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) ....salutare!..am si eu 38 de ani si inca ma bucur de scutere chiar daca mai am si un motor cu care i-mi place sa colind prin europa!...am un suzuki burgman de 650 si un bmw de 1100 tourer...pina sa am burgmanul am avut 6 scutere mici de 49-50cmc, mbk booster preparat pt competitii 2buc, derbi predator, benelli 491, aprilia leonardo175, yamaha aerox50. ...de cind am burgmanul de 650 vreu sa va spun ca nu mai sunt curios nici macar sa probez altceva mai mic!...e teribil!..merge de rupe bucati din cauciuc! ...va las si poze cu ele!... Da,adevarat,si tot ce spui despre "jucarie" nu poate fi decat adevarat. Norocosu-le!! Eh! Cu 50CC cred ca te-ai simti ca o musca pe langa 650 Editat Decembrie 11, 2008 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ....salutare!..am si eu 38 de ani si inca ma bucur de scutere chiar daca mai am si un motor cu care i-mi place sa colind prin europa!...am un suzuki burgman de 650 si un bmw de 1100 tourer...pina sa am burgmanul am avut 6 scutere mici de 49-50cmc, mbk booster preparat pt competitii 2buc, derbi predator, benelli 491, aprilia leonardo175, yamaha aerox50. ...de cind am burgmanul de 650 vreu sa va spun ca nu mai sunt curios nici macar sa probez altceva mai mic!...e teribil!..merge de rupe bucati din cauciuc! ...va las si poze cu ele!... Sa la calaresti sanatos pai n-a dat inca zapada.... Ai perfacta dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) cred,ca s-a dat start-ul la hibernare........sau poate nu..!?! Hibernare ? Ce-i aia ? A trebuit sa merg ieri cu masina prin oras cu treburi...mi-am blestemat toti stramosii. ~20km in 3 ore jumate Cat nu e zapada sau gheata pe jos, eu nu descalec Editat Decembrie 13, 2008 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 exista trecuti bine si de 40 de ani salutare la toti scuteristii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 La multi ani mikail multi km pe doua roti fara incidente si "vant in plete" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 salutare voua scuteristi... de la un scuterist trecut de 30 am un burgman de 250 si sant multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 La multi ani mikail multi km pe doua roti fara incidente si "vant in plete" Multumesc,domnu....... Hai ca s-a facut frumos afara...voi cei trecuti de-o varsta...acum asta e, a mai trecut un an!! poate facem o gasca mare si un drum pe undeva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Multumesc,domnu....... Hai ca s-a facut frumos afara...voi cei trecuti de-o varsta...acum asta e, a mai trecut un an!! poate facem o gasca mare si un drum pe undeva!! si din partea mea ''la multi ani'' domnule scuterist Mikail fara reparatii si de-o parte si de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate