hora09 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Cu ce ne amageau si ce ni s-a dat, sunt curios sa ajung la un test drive, dar ca si aspect nu mai vad legatura cu GSR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Vand si eu un gsr 600 care nu a fost umblat aproape deloc... motocicleta a fost luata dupa ce proprietaru nu si-a putut plati o datorie http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...008-342658.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Vand si eu un gsr 600 care nu a fost umblat aproape deloc... motocicleta a fost luata dupa ce proprietaru nu si-a putut plati o datoriehttp://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...008-342658.html camataree! frumoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) camataree! frumoasa mobra ii impecabila...noua. defapt soramea ii camatara are acte si cand exista cumparator sau tentative in cateva zile ii in romania, ciudat ca nu ma cautat nimeni... oare nu este cerinta? sau nus bune ? dak numi cumparam hornetu ramaneam eu cu ea cu tot dragu... dar mnoh Mesaj completat ii impecabila...noua. defapt soramea ii camatara are acte si cand exista cumparator sau tentative in cateva zile ii in romania, ciudat ca nu ma cautat nimeni... oare nu este cerinta? sau nus bune ? dak numi cumparam hornetu ramaneam eu cu ea cu tot dragu... dar mnoh S-ar putea sa fie prea scumpa? Editat Noiembrie 30, 2010 de vlm450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 nu e prea scumpa..doar ca a venit iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danubius Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Ai PM dar pentru ati confirma, intreaba pe "Legnakrad." de "noua" lui moto Mesaj completat Pentru posesori de Suzuki modele pe injectie,care au montat filtre de aer si evacuare sport si nu au montat o electronica de curse(power comander.redbike,bazzas,etc)cele stok, exista posibilitatea remapari CDI original pentru optimizarea functionari motorului. Un echivalent al lui power comander dar la un pret ma mic si fara sa montezi alta cutiuta magica pe moto. Pentru informatii 0722537975 TNG PERFORMANCE pe mine ma intereseaza rezolvare la problema cu socul automat...nu remapare pt altceva. se poate rezolva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 in "grupul" GSR se mai intampla ceva? azi am facut prima plimbarica si a fost ok......o intalnire ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Vand casca suzuki Boulevard Full Face Gloss Black originala 100$ din state. Noua, nepurtata, in cutie. Marimea M. Contact: 0726444828 Alecu. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 in "grupul" GSR se mai intampla ceva? azi am facut prima plimbarica si a fost ok......o intalnire ceva? Cel mai bine lasati id-uri de mess sau ceva de genul ca e mult mai usor asa sa vb ca sunt unii care nu prea stau pe motoretism eu cel putin tocmai am terminat sesiunea si de sambata viitoare sunt disponibil la plimbari. Mai am inca un prieten cu Gsr care tocmai si l-a scos de la iernat asa ca daca ne strangem ar fi foarte dragut ca eu tot strig de ceva vreme id-ul meu legnakrad777 . Mesaj completat apropos pt gsr-isti daca toti vreti sa ne adunam - care e interesat de un laser tag sau de un adventure park ? 1. laser tag 15 lei o ora, teren 4000 mp super tare http://www.cautareduceri.ro/deal804 2. adventure park 20 lei http://www.zumzi.ro/244/20-lei-pentru-un-b...lei-reducere-60 (15 km de bucuresti pe dn1a, au si terasa, e in padure) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Daca tot vorbim de scosul motocicletelor, inseamna ca tre sa ne apucam de revizii. La mine a cam venit timpul de schimbat furtune de frana. Am cautat pe site-ul goodridge si nu am gasit nici un model pentru "ale noastre". Asa ca intrebarea mea este: a schimbat cineva furtunele de frana? si daca da, cu de care , unde si la ce pret? Merci Editat Februarie 20, 2011 de adrianpurcarin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Daca tot vorbim de scosul motocicletelor, inseamna ca tre sa ne apucam de revizii. La mine a cam venit timpul de schimbat furtune de frana. Am cautat pe site-ul goodridge si nu am gasit nici un model pentru "ale noastre". Asa ca intrebarea mea este: a schimbat cineva furtunele de frana? si daca da, cu de care , unde si la ce pret? Merci cu sau fara abs ? la varianta cu abs nu prea gasesti decat stock. la varianta fara abs vezi ca sunt destui care fac furtune racing la preturi ok pt orice model (am inteles ca diferenta e f mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 E varianta fara ABS. Am gasit si niste baieti care "le fac ei", adica probabil ca le asambleaza. Ideea era ca as fi preferat unele asamblate de o fabrica sau ceva de genul asta pentru ca nu m-as baza pe cineva pe care il vad prima data sa ma opreasca de la 100+ km/h. Am dat pana la urma de cineva care ar avea furtune pentru GSR dar imi zice ca setul contine 3 piese(doua pentru fata si una pentru spate). M-am uitat in manualul de service si am vazut ca la circuitul de frana spate are 2 furtune: de la rezervor la pedala si de la pedala la etrier. Nu se schimba amandoua??!!! Merita oare sa platesc 150 de lei in plus pentru Goodridge fata de alta marca(asamblate de cineva, cum ziceam mai sus)? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melissa Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (Legnakrad.) Pff nu stiu.. am auzit si eu la cineva care zicea ca poate sa imi faca chestia asta numai ca nu am avut incredere. Sunt 2 furtune pt a functiona abs-ul . Daca faci schimbarea sa imi zici si mie ca sunt curios daca se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 haideti gsr-istilor treziti-va poate ne strangem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_buss Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 haideti gsr-istilor treziti-va poate ne strangem si noi De acord. Eu vin daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 De acord. Eu vin daca e. lasa un id sau ceva si tinem legatura. eu nu prea stau pe motoretizm decat cand ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 De acord. Eu vin daca e. lasa un id sau ceva si tinem legatura. eu nu prea stau pe motoretizm decat cand ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R41N Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 salutare doamnelor si domnilor sunt un proaspat apropitar de GSR, din bucuresti, disponibil la iesiri in weekend, din zona dristor. sa ne vedem sanatosi la plimbari lungi si frumoase, fara evenimente neplacute !!!! asfalt uscat fratilor !! P.S. se cam doarme frate pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 salutare doamnelor si domnilor sunt un proaspat apropitar de GSR, din bucuresti, disponibil la iesiri in weekend, din zona dristor. sa ne vedem sanatosi la plimbari lungi si frumoase, fara evenimente neplacute !!!! asfalt uscat fratilor !! P.S. se cam doarme frate pe aici sa il stapanesti sanatos ! Daca tot esti din zona vezi ca se mai strange lumea pe la titan nu ca pe vremuri dar merge. poze cu bestiuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R41N Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 multumesc mult ! sper sa vina cat mai multi, duminica am trecut pe la titan dar marturisesc ca nu stiu locatia exacta poze cu mobra pun cat de curand ! mai bine zis cu mobrele ca maine plec la cluj sa-i cumpar si lu' nevasta-mea. revin cu poze in 2-3 zile. bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 multumesc mult !sper sa vina cat mai multi, duminica am trecut pe la titan dar marturisesc ca nu stiu locatia exacta poze cu mobra pun cat de curand ! mai bine zis cu mobrele ca maine plec la cluj sa-i cumpar si lu' nevasta-mea. revin cu poze in 2-3 zile. bafta multa ! ) te duci la cluj sa ii cumperi nevastei mobra ? foarte tare drum bun ! Locatia este la a doua gura de metrou (nu cea din intersectie, cea din parc din dreptul trecerii de pietoni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Vand GSR-ul: /index.php?showtopic=624218 3900E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Salut, am inteles locatia dar nu mi-am dat seama exact de zi.....duminica cumva? si la ce ora? ca poate vin si eu... Editat Aprilie 1, 2011 de adrianpurcarin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Salut, am inteles locatia dar nu mi-am dat seama exact de zi.....duminica cumva? si la ce ora? ca poate vin si eu... vineri ora 19 la titan desi eu zic ca mai dragut ar fi sa ne strangem noi cati om fi. Eu stiu pe un tip de mai mult timp care are gsr, si azi am facut cunostinta cu un alt tip cu un gsr care s-a imprastiat in fatza mea (eram in masina) aveti grija cu sinele de tramvai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Nasol.....s-a ridicat omul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate