Pierrooradea Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 salutare mi-a expirat itp-ul la NTV si tre sa-l fac unde recomandati/ io stu de aia de pe clujului P&K sau asa ceva altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 De fapt am putea face o lista cu adrese utile, itp-uri, service mecanic/electric, magazine, cauciucuri (cine se ocupa si cu motoare), ateliere de prelucrari prin aschiere (strung/freza tot tacamul pt diferite piese, reconditionare/alezare), transport moto, ... si cu + uri si cu - uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Chiar...cunoaste cineva atelier/meserias care stie lipi plastic (gen carene)? La modul profesionist, sa tina, etc...nu cu o tona de fibra si chestii de genu asta. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Chiar...cunoaste cineva atelier/meserias care stie lipi plastic (gen carene)? La modul profesionist, sa tina, etc...nu cu o tona de fibra si chestii de genu asta. Mersi! cica Titus lipeste carene si are scule ... nu foloseste fibraci plastic echivalent cu aladin ce-i facuta carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Pt itp: Opelshop de pe clujului. Lucreaza acolo si un motociclist: Feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 si la P&K e super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 PsiK am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 zi si tu unde si cu cat ca si yo umblu in neregula tra sa l fac zilele astea mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Du-te pe Borsului, unde sunt cele două firme care vând camioane second.(la avicola). Este o linie itp, super ieftin Âşi super rapid. SC ENIST SERVICE SRL sos BorÂşului Nr:45 Pers contact: Porumb George-Ciprian Tel:0722-255095; 0741611846 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Salve! Eu am rezolvat ITP-ul pe centura, in spate la audiobronx. Acolo este un service autorizat, a fost destul de rapid, si la acelasi pret ca la restul. uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 am reusit azi la service covaci,pe strada iacobinilor,ioshia,aproape de calea aradului 500.000 si 2 ani nu mai am treaba,super de treaba baietii,maxim juma de ora dureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 am reusit azi la service covaci,pe strada iacobinilor,ioshia,aproape de calea aradului 500.000 si 2 ani nu mai am treaba,super de treaba baietii,maxim juma de ora dureaza Pe unde vine strada asta? Ce program au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Pe unde vine strada asta? Ce program au? Este in calea Aradului pe unde trece linia tramvaiului 2 numai ca trebuie sa ajungi la rompetrol din calea Aradului faci dreapta imediat dupa el si mergi in fata pana la un parc si faci dreapta treci liniile de tramvai faci stanga si prima la dreapta este Iacobinilor si pe partea stanga este, are afara scris ITP . Program parca e pana la ora 17 Sper ca ai inteles ceva din ce am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Eu am facut dreapta la liniile de tramvai, la parc iar dreapta, si langa biserica iar dreapta. Operativi, rapizi, seriosi. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Eu din nefericire am cunoscut pe papagalul de Covaci. Prefer să plătesc mai mult dar nu mă mai duc la el. Probabil băieții de acolo fac o trabă bună, dar eu nu particip la creÂşterea nivelului de trai a domnului Covaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) azi mi-am inoit si eu verificarea tehnica la motor la SC ENIST SERVICE SRL sos Borşului Nr:38 Pers contact: Porumb George-Ciprian Tel:0722-255095; 0741611846 puteti sa il sunati pe cipri oricand si va ajuta cu cea mai mare placere. e un tip super de treaba Editat Februarie 28, 2008 de MJR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 cica Titus lipeste carene si are scule ... nu foloseste fibraci plastic echivalent cu aladin ce-i facuta carena titus? poate ca a mai invatat baiatul, dar mie odata mi-a lipit ceva carene, cum l-am pus la loc, s-a si rupt.... daca vreti meserias bun, sunati la Kadar Zoltan, e un batranel super de treaba si lucreaza ca un artist. eu de 2 ori am fost deja la el si am mai si recomandat la altii si toata lumea era multumit de el. numarul lui e: 0720-194-529 iar ITP se face rapid si corect, la pret bun pe soseaua borsului intr-o curte unde-s si ceva camioane sau serviz sau ce. cum veniti din spre vama pe partea dreapta o curte mare, are reclama dar e mic deci tre' sa va uitati biene, pe marginea drumului scrie pe o tabla galbena: I.P.T. bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 acolo mi`am facut si eu verificarea pe soseaua borsului ... la domnu Piheni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 o intrebare unde schimb pneurile?am 2 pneuri noi si nu stiu unde sa le inlokuiesc.am fost la n vulcanizari si ziceau ca nu schimba decat la masina.voi unde ati facut kestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 o intrebare unde schimb pneurile?am 2 pneuri noi si nu stiu unde sa le inlokuiesc.am fost la n vulcanizari si ziceau ca nu schimba decat la masina.voi unde ati facut kestia asta? pai tre sa dai rotile jos si apoi sa mergi la vulcanizare. de ce nu mergi la remus pe clujului la vechiul service sa iti dea rotile jos si poi poti sa mergi cu ele la P&K tot pe clujului sa iti puna noile anvelope si sa le echilibreze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 mersi,mjr.dar unde anume pe clujului la remus?poti sa mi dai ceva reper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 unde e vechiul service vis-s-vis de tiger amira daca nu te descurci suna un prieten raspun la tel: 0740935070 , 0770110836 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Stie careva cat costa sa transcriu un motor de pe vechiul proprietar pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Stie careva cat costa sa transcriu un motor de pe vechiul proprietar pe mine? Tre sa iti faci contract vanzare-cumparare La RAR certificat de autenticitate Apoi la serviciul inmatriculari Taxa talon + Taxa inmatriculare + numere Si la primarie tre sa mergi...si acolo cred ca mai platesti ceva. Oricum, in total costa cam 300 - 400 RON Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 am reusit azi sa ajung pe saptamana viitoare sper sa am gume noi mjr,raman dator cu o bere in felix.ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate