Sari la conținut

Itp - Asigurari

Pierrooradea
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 225
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Daca aveti nevoie de asigurare obligatorie la motociclete ( si nu numai) call me!

108 RON / 6 luni

0745 547974

pentru ce capacitate e pretul?

sau si la 600 e ca la 900?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unde face cu 88 ca si io amu fac la mobra

daca esti asa de "cotator" da mai departe

SERIOS!

vineri tre sa fac si la masina asa ca daca stii "eftin" ceva zi si la noi nu tine numa la tine!

bosomeg!

:)

eo stiam ca rca`u se face in functie de caii putere...sau kw .... dai ai sub sau peste 45 cp !

eo unu asa mi`am facut!

Link spre comentariu

pentru ce capacitate e pretul?

sau si la 600 e ca la 900?

eo stiam ca rca`u se face in functie de caii putere...sau kw .... dai ai sub sau peste 45 cp !

eo unu asa mi`am facut!

SI IO CU ATAT MI AM FACUT, E CEL MAI IEFTIN............... ASIGURAREA SE FACE PE URM CATEGORII : MOPED SAU SCUTER SUB 50CC UNDE E MAI IEFTIN...... SI MOTOARE NU CONTEAZA CAPACITATEA CILINDRICA SI NICI CAII PUTERE !!!! :D :) UNDE E 108 RON/6 LUNI

Editat de stefanbh
Link spre comentariu

Prima de asigurare pt motociclete cu sau fara atas pe perioada de un an la Ardaf este 195 RON iar la BCR Asigurari 211 RON.

Pierro zi o capacitate cilindrica pt masina si iti scriu pretul de la Ardaf si BCR.

Editat de zozo88
Link spre comentariu

daca as avea 195 de roni m-as casatori.Plateste naiba asigurarea pe un an!Sa se foloseasca gunoaiele de banii mei?Nimik la nimeni.Pe juma si gata.....numa vedetzi sa nu incepetzi polemici si pe tema asta ca se duce dracului tot forumul:))))

Link spre comentariu

daca as avea 195 de roni m-as casatori.Plateste naiba asigurarea pe un an!Sa se foloseasca gunoaiele de banii mei?Nimik la nimeni.Pe juma si gata.....numa vedetzi sa nu incepetzi polemici si pe tema asta ca se duce dracului tot forumul:))))

mah ce motociclist esti tu ... numa 6 luni pe an? :)

Editat de gixxxer
Link spre comentariu

sau poate in 6 luni faci mai multi km decat gixxer intr`un sezon ...conteaza pana la urma durata ? io sunt pentru km ...nsi da ....ma duc si pe calitate..nu neaaprat pe cantitate daca va intzelege careva .. :)

Link spre comentariu

todhierash... asa o fi ...

mie imi place sa platesc 12 luni sa fiu un cetatean model, contribuabil la stat.eu defapt nu ma plimb cu motoreta decat acolo langa garaj :D

eu am asigurarea platita pana in mai, facuta pe 12 luni.Anul asta prea putine avantaje pentru ca e iarna lunga.Dar anul trecut a meritat toti banii

doar in ianuarie si februarie am facut peste 1500 km.

dar si daca vine vremea buna si nu ai platita asigurarea sa nu zici ca nu te manca in poponeata.Bun stiu ca tu tudor iesi si asa, fiecare merge pe riscu lui.

tot ce sper e sa se incalzeasca odata... :)

Link spre comentariu

Imi place faptul ca va tot certatzi unul pe celalalt!Kiar m-ar interesa sa merg odata la o intalnire de-a voastra numai cu o conditzie....sa stiu ca se va discuta despre ceva in conditzii nu prea amiabile si eu sa fiu numai observator:)))

Ma poate eu sunt mai prost dar ce rost are sa platesti ceva dac nu te folosesti de el......eu raman la 6 luni:))

Link spre comentariu

todhierash... asa o fi ...

mie imi place sa platesc 12 luni sa fiu un cetatean model, contribuabil la stat.eu defapt nu ma plimb cu motoreta decat acolo langa garaj :P

eu am asigurarea platita pana in mai, facuta pe 12 luni.Anul asta prea putine avantaje pentru ca e iarna lunga.Dar anul trecut a meritat toti banii

doar in ianuarie si februarie am facut peste 1500 km.

dar si daca vine vremea buna si nu ai platita asigurarea sa nu zici ca nu te manca in poponeata.Bun stiu ca tu tudor iesi si asa, fiecare merge pe riscu lui.

tot ce sper e sa se incalzeasca odata... :lol:

pai tocmai din cauza ca nu jtii cum este vremea iti faci pe 6 luni....si dupa prelungesti pe 6 luni si tot asa ...cat despre a fi un cetatzen model...pentru cine ? pentru shefu` asta care`l manca in poponeata sa vada cum se "cearta" unu` si altu ? :crack: .. uite propun io subiect de cotre la urmatoarea intalnire de vineri : combaterea limbricilor , care-ti provoaca iritatii pe tractul intestinal , ce zici art ? te bagi ? ca sa jtiu sa aduc crema :crack:

Link spre comentariu

Imi place faptul ca va tot certatzi unul pe celalalt!Kiar m-ar interesa sa merg odata la o intalnire de-a voastra numai cu o conditzie....sa stiu ca se va discuta despre ceva in conditzii nu prea amiabile si eu sa fiu numai observator:)))

Ma poate eu sunt mai prost dar ce rost are sa platesti ceva dac nu te folosesti de el......eu raman la 6 luni:))

ooo,stai linistit ca la intilnire ii alceva,toata lumea civilizata si respectuoasa,aici pe net toti is eroi,daca ma-ntelegi...

ooo,stai linistit ca la intilnire ii alceva,toata lumea civilizata si respectuoasa,aici pe net toti is eroi,daca ma-ntelegi...

k,hai la treburi mai serioase,am un prieten broker,cea mai ieftina o are la 80 ron pe 6 luni 160 ron pe un an pentru cine nu intereseaza serbia,iugoslavia...(tudor),daca sunt si persoane interesate de tarile din sud,cea mai ieftina o are la 97 de ron pe 6 luni 194 ron pe un an acoperire fara exceptii.

Link spre comentariu