MJR Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 am reusit azi sa ajung pe saptamana viitoare sper sa am gume noi mjr,raman dator cu o bere in felix.ok? k dai berea cand ma vezi fara motor sau fara masina adica slabe sanse ) oricum ma bucur ca am reusit sa te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 azi mi-am inoit si eu verificarea tehnica la motor la SC ENIST SERVICE SRL sos BorÂşului Nr:38 Pers contact: Porumb George-Ciprian Tel:0722-255095; 0741611846 puteti sa il sunati pe cipri oricand si va ajuta cu cea mai mare placere. e un tip super de treaba Azi mi-am facut si eu verificarea tehnica la motor. Am fost aici pe Borsului la adresa asta. MJR, multzam de informatie, si recomand si eu service-ul asta pentru cei care au nevoie de ITP. Sunt niste baieti de treaba, rapizi si eficienti Mie ieri mi-a expirat ITP, si total intamplator m-am uitat pe talon si am observat. Sa aveti grija ca am inteles ca e 400 RON amenda + 9 puncte penalizare + retinere talon + obligativitatea efectuari ITP-ului la RAR. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Azi mi-am facut si eu verificarea tehnica la motor. Am fost aici pe Borsului la adresa asta. MJR, multzam de informatie, si recomand si eu service-ul asta pentru cei care au nevoie de ITP. Sunt niste baieti de treaba, rapizi si eficienti Mie ieri mi-a expirat ITP, si total intamplator m-am uitat pe talon si am observat. Sa aveti grija ca am inteles ca e 400 RON amenda + 9 puncte penalizare + retinere talon + obligativitatea efectuari ITP-ului la RAR. Salutare ma bucur ca am reusit sa te ajut chiar atat de drastice sunt conditiile pt expirarea itp? nu stiam asta ca daca stiam nu umblam 2 luni cu ea expirata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 ITP AUTO MOTO STR. MIHAIL KOGALNICEANU ( INTRARE PE 1848 ) IMEDIAT DIN STR. SUCEVEI IEFTIN SI DE TREABA PROGRAMARI TEL 0728317484 0359 454 175 PROGRAM PRELUNGIT INTRE 8.00 - 18. 20. SIMBATA 9.00 - 13.00 VI-L RECOMAND CU CALDURA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 kdai berea cand ma vezi fara motor sau fara masina adica slabe sanse ) oricum ma bucur ca am reusit sa te ajut si dc l prinzi cu biku nu refuza ITP AUTO MOTO STR. MIHAIL KOGALNICEANU ( INTRARE PE 1848 ) IMEDIAT DIN STR. SUCEVEI IEFTIN SI DE TREABA PROGRAMARI TEL 0728317484 0359 454 175 PROGRAM PRELUNGIT INTRE 8.00 - 18. 20. SIMBATA 9.00 - 13.00 VI-L RECOMAND CU CALDURA. la ce bani?? in decembrie tb sa l fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca aveti nevoie de asigurare obligatorie la motociclete ( si nu numai) call me! 108 RON / 6 luni 0745 547974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca aveti nevoie de asigurare obligatorie la motociclete ( si nu numai) call me! 108 RON / 6 luni 0745 547974 pentru ce capacitate e pretul? sau si la 600 e ca la 900? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 pentru ce capacitate e pretul?sau si la 600 e ca la 900? In mod sigur pentru 600 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 pentru ce capacitate e pretul?sau si la 600 e ca la 900? eu sunt sigur ca de la moped pana la cea mai mare capacitate cilindrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Stiu un broker care face asig. cu 88 ron 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Stiu un broker care face asig. cu 88 ron 6 luni. Ma ,eu am platit vreo 90 lei anul trecut,inainte sa se scumpeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ma ,eu am platit vreo 90 lei anul trecut,inainte sa se scumpeasca. Asta ii , ce sa iti fac , fiecare cat alearga baga in starita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 unde face cu 88 ca si io amu fac la mobra daca esti asa de "cotator" da mai departe SERIOS! vineri tre sa fac si la masina asa ca daca stii "eftin" ceva zi si la noi nu tine numa la tine! bosomeg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 unde face cu 88 ca si io amu fac la mobradaca esti asa de "cotator" da mai departe SERIOS! vineri tre sa fac si la masina asa ca daca stii "eftin" ceva zi si la noi nu tine numa la tine! bosomeg! eo stiam ca rca`u se face in functie de caii putere...sau kw .... dai ai sub sau peste 45 cp ! eo unu asa mi`am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) pentru ce capacitate e pretul?sau si la 600 e ca la 900? eo stiam ca rca`u se face in functie de caii putere...sau kw .... dai ai sub sau peste 45 cp ! eo unu asa mi`am facut! SI IO CU ATAT MI AM FACUT, E CEL MAI IEFTIN............... ASIGURAREA SE FACE PE URM CATEGORII : MOPED SAU SCUTER SUB 50CC UNDE E MAI IEFTIN...... SI MOTOARE NU CONTEAZA CAPACITATEA CILINDRICA SI NICI CAII PUTERE !!!! UNDE E 108 RON/6 LUNI Editat Ianuarie 13, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 si inca un lucru la ambele...adica si cea cu 88 si cea cu 106 ... i ncate tzari are acoperire ? Iugoslavia si Macedonia au ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 La Oliver's se mai fac asigurari, stie cineva? Un scor, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) Prima de asigurare pt motociclete cu sau fara atas pe perioada de un an la Ardaf este 195 RON iar la BCR Asigurari 211 RON. Pierro zi o capacitate cilindrica pt masina si iti scriu pretul de la Ardaf si BCR. Editat Ianuarie 14, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 daca as avea 195 de roni m-as casatori.Plateste naiba asigurarea pe un an!Sa se foloseasca gunoaiele de banii mei?Nimik la nimeni.Pe juma si gata.....numa vedetzi sa nu incepetzi polemici si pe tema asta ca se duce dracului tot forumul:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) daca as avea 195 de roni m-as casatori.Plateste naiba asigurarea pe un an!Sa se foloseasca gunoaiele de banii mei?Nimik la nimeni.Pe juma si gata.....numa vedetzi sa nu incepetzi polemici si pe tema asta ca se duce dracului tot forumul:)))) mah ce motociclist esti tu ... numa 6 luni pe an? Editat Ianuarie 14, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 6 luni pe asfalt si 6 pe off road.Sau poate 6 luni ma dau pe nv!Cand vine frigu si gheata scoatem de la naftalina crosurile;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 sau poate in 6 luni faci mai multi km decat gixxer intr`un sezon ...conteaza pana la urma durata ? io sunt pentru km ...nsi da ....ma duc si pe calitate..nu neaaprat pe cantitate daca va intzelege careva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 todhierash... asa o fi ... mie imi place sa platesc 12 luni sa fiu un cetatean model, contribuabil la stat.eu defapt nu ma plimb cu motoreta decat acolo langa garaj eu am asigurarea platita pana in mai, facuta pe 12 luni.Anul asta prea putine avantaje pentru ca e iarna lunga.Dar anul trecut a meritat toti banii doar in ianuarie si februarie am facut peste 1500 km. dar si daca vine vremea buna si nu ai platita asigurarea sa nu zici ca nu te manca in poponeata.Bun stiu ca tu tudor iesi si asa, fiecare merge pe riscu lui. tot ce sper e sa se incalzeasca odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 .Bun stiu ca tu tudor iesi si asa, fiecare merge pe riscu lui. Tud0r , doamne fereste..... baiete mergi pe risc ? Rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Imi place faptul ca va tot certatzi unul pe celalalt!Kiar m-ar interesa sa merg odata la o intalnire de-a voastra numai cu o conditzie....sa stiu ca se va discuta despre ceva in conditzii nu prea amiabile si eu sa fiu numai observator:))) Ma poate eu sunt mai prost dar ce rost are sa platesti ceva dac nu te folosesti de el......eu raman la 6 luni:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate