2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Mi-a ciripit o pasarica , cum ca ai avea nevoie de asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Mi-a ciripit o pasarica , cum ca ai avea nevoie de asigurare. Ti-a ciripit oarecum gresit. Mai degraba am nevoie de verzisori. Editat Aprilie 9, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Ti-a ciripit oarecum gresit. Mai degraba am nevoie de verzisori. poi comite si tu ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 poi comite si tu ceva.... O ... ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 O ... ce? ma gandeam ca prieteni la nevoie se cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ma gandeam ca prieteni la nevoie se cunosc In perioada asta, se adevereste din ce in ce mai mult vba aia: "frate, frate, da' branza-i pe bani". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 In perioada asta, se adevereste din ce in ce mai mult vba aia: "frate, frate, da' branza-i pe bani". nu m-as risca sa iau in considerare , in totalitate proverbul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 nu m-as risca sa iau in considerare , in totalitate proverbul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 salut.pt.persoane fizice sau {chimice}146 lei pe tot anul la ooooooooo domnisoara draguta la otp langa biserica culuna oradea . care doriti.acum recent.hai,asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 salut.pt.persoane fizice sau {chimice}146 lei pe tot anul la ooooooooo domnisoara draguta la otp langa biserica culuna oradea . care doriti.acum recent.hai,asfalt uscat super scor multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Daca face si pe 6 luni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonh Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Daca face si pe 6 luni . salut.da dar io am facut pe 2 luna asta si i-mi expira---pe la 1.octombrie la toamna cand ai mai iesi la plimbare,si m-am hotarat sa fac pe un an.zic ca merita.desi as mai trece pe la tipa....sa ma asigur.pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 salut.da dar io am facut pe 2 luna asta si i-mi expira---pe la 1.octombrie la toamna cand ai mai iesi la plimbare,si m-am hotarat sa fac pe un an.zic ca merita.desi as mai trece pe la tipa....sa ma asigur.pa Salut, multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Io-i face si yo in august sa prind pana anu' viitor asigurarea! poate prind ceva oferta mai buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Mai stie cineva RCA ieftin? Gen 80-90 RON pe 6 luni? Cica la OTP sau care erau aia care faceau s-a scumpit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Mai stie cineva RCA ieftin? Gen 80-90 RON pe 6 luni? Cica la OTP sau care erau aia care faceau s-a scumpit . Eu am facut ieri la Real pe coridor unde e tipa aia de la Asigurari cu 108 lei pe 6 luni, era cea mai ieftina asigurare din oferta ei. Pentru sub 50cmc e 78 lei/6luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 La ARDAF sunt acum ceva reduceri. 10% reduceri si pentru 6 luni vine sub 100 de lei. Maine merg sa-mi fac si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 mai am de facut asigurare si la un scuter si la masina, sa imi zici si mie daca ai facut cu reducere de 10% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Mersi de info baieti, mi-am facut pina la urma tot la OTP, 80 ron/6 luni, din pacate oferta e conditionata de virsta . Eu cum sint mos, am primit reducere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pheno Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Eu mi-am facut acuma cateva zile pe 6 luni 125 cm3 si a fost 108 ron ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 mai am de facut asigurare si la un scuter si la masina, sa imi zici si mie daca ai facut cu reducere de 10% asigurare pt scooter inmatriculat in RO pana la 49 cmc la 78 RON/6 luni de la Euroins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 tot 40 ron a ramas am sunat pentru gilera lu sefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BH 83 FOC Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Ieri 20.05.09 am umblat sa imi fac asigurare pe un an la un motor. In final am facut la Transilvania cu 217,36 Ron. Cateva din preturile pe care mi le amintesc sun asa: Astra(uniqa)=284/an , Euro Ins- Asitrans 378, Carpatica 274, BCR 284. S-au scumpit enorm. Spre exemplu la inceputul anului mi-am facut la BCR si a fost 210 Ron. Sa dea Dumnezeu sa se mai scumpeasca inca cu un milion, si isi mai face dracu asigurare ca o sa ajung la concluzia ca e mai ieftina amenda platita in 48 de ore. Si asa facand o medie pe mine personal politistul de circulatie m-a oprit cam o data la 3 ani cu motorul. Faza naspa e ca nu pot trece vama fara asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Ieri 20.05.09 am umblat sa imi fac asigurare pe un an la un motor. In final am facut la Transilvania cu 217,36 Ron. Cateva din preturile pe care mi le amintesc sun asa: Astra(uniqa)=284/an , Euro Ins- Asitrans 378, Carpatica 274, BCR 284. S-au scumpit enorm. Spre exemplu la inceputul anului mi-am facut la BCR si a fost 210 Ron. Sa dea Dumnezeu sa se mai scumpeasca inca cu un milion, si isi mai face dracu asigurare ca o sa ajung la concluzia ca e mai ieftina amenda platita in 48 de ore. Si asa facand o medie pe mine personal politistul de circulatie m-a oprit cam o data la 3 ani cu motorul. Faza naspa e ca nu pot trece vama fara asigurare. Inradevar s-au scumpit chair si pana la 15%-19%. Nici o data cand am trecut vama nu mi-a cerut si nici verificat asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Nici o data cand am trecut vama nu mi-a cerut si nici verificat asigurarea. incearca sa o treci in Serbia atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate