Sari la conținut

Aprilia RS 125 <VS> Honda CBR 125

Ce ati prefera dc ati avea A1 si nu ati putea lua un motor mai mare ?  

1.001 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Dar cand vezi cu ochii tai ,ce sa mai zici?!...de fapt nu motocicleta este de vina ,ci service-ul United Motors care sunt total depasiti ,de fapt umbla si iti schimba piesele la motocicleta ,e concluzia la care am ajuns :)...deci ,evitati acest service cat puteti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 774
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

o sg data am fost la ei pt revizie,nu mi s-au parut exagerati(5mil) cu tot intins lantu,curatat,uns,placuta frana fatza,schimbat bujie,si mi-au dat toate sprayurile ,nu le-au tinut ei..

mie la yamaha mi`au luat 1 milion cu tot cu schimbat de ulei ,intains curatat verificat si schimbat un semering ...2 ore manopera...poti sa mergi si la alte service`uri cu rs`ul,stiu eu unul bun...ca oricum nu`ti fac astia nimic in garantie la united,toate sunt consumabile :)

Link spre comentariu

La mine ,la Suzuki ,o revizie este in jur de 3-4milioane ,cam cu tot ce se poate

@puya-ma refeream sa lasi motocicleta la ei si sa te intorci a doua zi sau cand iti spun ei si iti garantez ca NU v-a mai fi ce a fost. La asta ma refeream :)

Link spre comentariu

La mine ,la Suzuki ,o revizie este in jur de 3-4milioane ,cam cu tot ce se poate

@puya-ma refeream sa lasi motocicleta la ei si sa te intorci a doua zi sau cand iti spun ei si iti garantez ca NU v-a mai fi ce a fost. La asta ma refeream :)

nu ma risc :)

Link spre comentariu

ma rog eu aveam ulei proaspat in motor,mi`au schimbat doar ala din transmisie...se face revizie la rs`uri la serviceul suzuki in bucuresti pe langa banu manta la un "ciclop" dala foarte ieftin si lucreaza super omu`

cat e manopera la united?sau la suzuki?

Link spre comentariu

poti sa mergi si la alte service`uri cu rs`ul,stiu eu unul bun...ca oricum nu`ti fac astia nimic in garantie la united,toate sunt consumabile
Zi un sevice bun pt aprilia.Multam. Pe cei de la United Motors o sa-i recomand celor mai aprigi dusmani ai mei ,pt ca sunt cei mai neseriosi si furaciosi oameni(daca pot fi numiti oameni) posibili de pe fata pamantului :) :)
Link spre comentariu

Zi un sevice bun pt aprilia.Multam. Pe cei de la United Motors o sa-i recomand celor mai aprigi dusmani ai mei ,pt ca sunt cei mai neseriosi si furaciosi oameni(daca pot fi numiti oameni) posibili de pe fata pamantului :) :)

united`u din constanta are service bun,ducati din constanta la fel (am prieteni care au dus acolo rs125) si in Bucuresti service suzuki pe titulescu-banu manta la un service ciclop (adica cladire daia mare care urci in cerc pe o panta mare de te ia ameteala :crack: )

Link spre comentariu

united`u din constanta are service bun,ducati din constanta la fel (am prieteni care au dus acolo rs125) si in Bucuresti service suzuki pe titulescu-banu manta la un service ciclop (adica cladire daia mare care urci in cerc pe o panta mare de te ia ameteala :) )

Adica la service-ul suzuki ,la Gabi??...pe el il stiu foarte bine ,ca doar imi fac reviziile la ei ,iar acum s-au mutat pe tunari ,dar nu stiam ca se baga si la rs ,sau se baga? :)

Link spre comentariu

Adica la service-ul suzuki ,la Gabi??...pe el il stiu foarte bine ,ca doar imi fac reviziile la ei ,iar acum s-au mutat pe tunari ,dar nu stiam ca se baga si la rs ,sau se baga? :)

am prieten care isi faca acolo rs`u asa ca..se cam baga :) ... oricum multe chestii de la revizie le`am invatat sa mi le fac singur , nu`i asa mare scoafala.... adica strans lantu,curatat,gresat, schimbat ulei etc etc

Link spre comentariu

Deci e vorba de Gabi de la Suzuki?! Eu sunt foarte multumit de Gabi ,daca este vorba de el ,dar nu stiam ca se ocupa si de rs-uri. Astept sa-mi confirmi ,te rog :)

Nu stiu cum il cheama , stiu doar 100% ca am prieten care si`a facut revizii la rs acolo la serviceu` suzuki de la ciclopul ala...habar n`am cum il cheama pe mecanic dar o sa intreb :baldy:

din cate tin minte asta are un rs mai vechi putin 2002 sau 2003 parca dar cumparat in 2005 si are garantia la serviceu suzuki nu la united

edit : pari cam interesat,vrei sa`ti iei RS? :) :crack:

Link spre comentariu

Nu stiu cum il cheama , stiu doar 100% ca am prieten care si`a facut revizii la rs acolo la serviceu` suzuki de la ciclopul ala...habar n`am cum il cheama pe mecanic dar o sa intreb :baldy:

din cate tin minte asta are un rs mai vechi putin 2002 sau 2003 parca dar cumparat in 2005 si are garantia la serviceu suzuki nu la united

edit : pari cam interesat,vrei sa`ti iei RS? :) :crack:

Nu, probabil se intereseaza de un service bun pt aprilia lui The Hammer..... Tu ai trece de la K6 la RS?! :)

Link spre comentariu

Nu, probabil se intereseaza de un service bun pt aprilia lui The Hammer.....
Exact!! Pt Hammer am intrebat ,caci ma doare sufletul cat a putut sa-l FURE :) cei de la United Motors
merita.. facem schimb silviu?
Da ,dar sa iti mai dau si diferenta ,ca alfel simt ca te-am inselat :) :crack: :baldy: .Sper sa nu te superi ,era o gluma :baldy:
Link spre comentariu

Lasa ma, ca sa nu mai astepte pana faci tu rost de bani, ii mai dai si gixeru de 600 K5 :)

Vrei puya?

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Sant super frumoase amandoua.Io as alege RS-u si i-as pune o toba mai sport ca sa sune super si as fi vitezist ca lumea.Si ca aspect e si fain RS-ul.

Link spre comentariu

man..nu ai ce sa ii faci ca e tot drujpa..poti sa ii pui si toba de gixxer 1000...si mie imi place..urmeaza unu dupa ce iau permisu

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
eu vreau sa imi pun toba daia cu 2 iesiri neaparat sa se auda belea!CINE MA AJUTA SA GASESC SI EU UNA MISTO?
cred ca ai spus asta in cel putin 5topicuri diferite.......am inteles de prima data ca vrei toba...
Link spre comentariu