Sari la conținut

Fericirea Nu Se Poate Masura In Cuvinte Cind Esti Pe Ij Ul Tau


rados
 Share

Postări Recomandate

Eu cand am luat un IJ cu atas din 60's de la un batranel de 84 de ani din CJ,ultima dorinta a lui a fost sa o scoata el din curte.Avea un caiet unde a notat ABSOLUT tot despre motor,de cand l-a luat de nou.Foarte mult l-a iubit,dar l-am convins ca merit sa mi-l dea mie :crack: .L-am luat de coarne de la poarta si...da-i gaz!Direct peste drum in gardul vecinului,intr-o poarta de lemn,spre norocul meu si al motorului!Nu am mai condus pana atunci cu atas!!!Batranelul si-a pus mainile in cap si a zis:Ioi,saraca motorbitzigli,atata i-o fost!-era maghiar.Dar am ingrijit IJ-ul si mi-a fost drag...inca mai imi este!Respecte la toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Rados.....TE FELICIT PT CA AI ADUS LA VIATA IJU-L,SI PT VA E AL TAU!!! :crack:

Sal stapanesti sanatos!!! :lol: :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

topicul asta plin de sentimente ar trebui sa le dea unora de gandit inainte sa

sara cu concluzii pripite cum ca toate comunistele sunt niste fiare de prisos.

ieri seara am asistat la o scena infecta. moto mea era langa statia de troleu si un

nesimtit in drum spre mijlocul de transport mi-a scuipat-o :crack: cred ca sa nu o

deoache. rusine. chiar daca unora le par niste fiare moto astea provoaca dependenta

si cer respect(tocmai d-asta cred ca o sa te tina mult si bine ij-ul tau).

imediat am coborat si am sters-o pe rezervor si parca mi-a zambit.

sanatate si multe mii de km pe moto.

post-13243-1175498075_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e mai mare fericirea cand te lasa in drum :cheers:

 

E, atunci cand te lasa in drum si eventual mai si ploua sa mai fii si undeva intre doua localitati pe camp noaptea pe la 1 cand nu trece nici o masina pe sosea... :D atunci sa vezi veselie. Tii bujia cu mana uda sa vezi daca da scanteie si simti curentul pana in talpi daca are scanteie. :bounce: Scoti furtunul din carb sa vezi daca ii vine benzina si trebuie sa o gusti pentru ca nu stii daca ce curge e apa de ploaie sau benzina. :peace:

Impingi la ea doi Km si te lasi pagubas, o iei tiptil spre cea mai apropiata localitate. O lasi la un cetatean in curte si pleci acasa cu trenul. Apoi vii cu o remorca si o recuperezi. Ajungi acasa o dai jos din remorca si ii dai o pedala asa la misto iar motorul porneste linistit. Iti vine sa iei un topor mare si sa o faci bucati dar nu te lasa curiozitatea. Esti curios sa vezi de ce ti-a facut asta. O demontezi si verifici. Constati ca aveai un fir izolat gresit.

Un asemenea scenariu se poate intampla ori chiar s-a intamplat. Si povestea poate sa fie mult mai lunga dar in acelasi timp este un motiv de mandrie. Poti spune cu tarie "am trecut prin asta si am mers mai departe". Concluzia unei asemenea povesti este ca posesorii de comuniste sunt niste luptatori.

Vrei sa ajungi linstit din punctul A in punctul B repede si comod te sui in masina si gata. Nu ai emotii ca a dat un rateu aiurea nu auzi zgomote ciudate din motor ori din cutia de viteze.

 

Pana la urma ''Fericirea Nu Se Poate Masura In Cuvinte Cind Esti Pe Ij Ul Tau"

Editat de ozzy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Impingi la ea doi Km si te lasi pagubas, o iei tiptil spre cea mai apropiata localitate. O lasi la un cetatean in curte si pleci acasa cu trenul. Apoi vii cu o remorca si o recuperezi. Ajungi acasa o dai jos din remorca si ii dai o pedala asa la misto iar motorul porneste linistit. Iti vine sa iei un topor mare si sa o faci bucati

 

 

:D :bounce: :peace: am patit-o si eu dar altfel. am impinso cam 1 km( ca mai mult nu m-au mai dus picioarele ca-i grea dracia ) si apoi la prima pedala BARRR BARR POC BARRRRRRR

:cheers:

Editat de magic4ce
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comunistele sunt motociclete cu personalitate. Asta este si farmecul unui asemenea utilaj.

E mult prea inaltator sentimentul cand motocicleta functioneaza sub tine si meeu stai cu spaima in suflet ca minunea nu va dura mai mult d trei zile. Da e misto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

stau la capatul lui 90 valea ialomitei dar sa va spun ce sa mai intimplat ... am scos dimineata din scara moto m-am obosit cu el pina la coltul blocului ca sa il pornesc am dat eu sprituri la cui maiiiiiiiiiiii si a pornit ................hihihihihihii ma pocnea ca toate celea eu am zis sa nu scol blocul da arssssssss de unde a iesi un mos la geam inca putin scotea si steagul rosu si trompeta crezind saracu ca au invadat rusii din nou . si o iau incetisor spre inscut sa fa itp ul ma se uita lumea la mine ca la urs ... oameni in virsta fericiti ca vad ij ul mergind ...le vedem fetele inveselindu-se .. am trecut itp ul cu bine si din militari go spre birou blv ion mihalache aglomeratie etc etc nu mai bine ca m-am mai invatat cu ambreiajul ..... dar frina fata cam varza si cablu tare al dracului ...... ce sa va spun ciini urlind pe stradute .... oameni speriati de zgomot .....dar euuuuuuuuuuuuuuuuuuu fericit nevoie mare .......duf duf duf cine mai era ca mine .....am ajuns la birou a iesit repede banditu sa se minuneze la batrinul meu zelea .....i-am facut mai multe poze parca era o manechina prinsa intr-un gang bang de soi ...... deci in curind poze cu ellllllllllllll cu zelea ij 56 renascut din morti......... mai am ceva de lucrat la el transpira ulei la cutia de viteze darrrrrrrrrrrrrrrr e al meuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

 

Salut!

 

Stai pe Parva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...