Sari la conținut

Iesiri Organizate, Plimbari De Duminica Ale Sibienilor

Bullet
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 694
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Chef ROCK pe VALEA SADULUI in aer liber perioada 28-29 iunie . Oricine este bine venit *exclus manelarii

Tinuta nu e obligatorie sau e obligatoriu sa nu fie. Obligatoriu sa luati cortul! hahaha.....detalii joi la terasa Cotton!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ajuns cu Polo pe la 12:20, putin inaintea ta Florine (ca doar te am vazut cum veneai in sus, te-am flashuit)... si era plin de motorete. Da' i-ai speriat tu cu comportamentu tau antisocial cand s-o auzit deja din padure ca vii cu tobele tale satanice. Asa ca au fugit toti ingroziti cu motoare si veverite cu tot in padure. :crack:

pana si crocodilii se sperie de el si se urca in copaci de frica :crack:

Link spre comentariu

Am si eu o propunere pt duminica asta: ce-ar fi sa dam o tura pana la Geoagiu? Ma gandesc sa plecam mai devreme din SB (adica inainte de ora 12), mergem frumos si linistit, tragem o balaceala si ne intoarcem fresh si pregatiti pt o noua saptamana....zic rau?

Astept propuneri din partea celorlalti, poate ne strangem cativa si facem treaba asta.

Cu respect!

am fost eu duminica la Geoagiu.

e tare naspa! nu era loc nici sa arunci un ac! sardelele in conserva sunt minciuna! wc-uri super mizere, iar in bazin loc zero!

Link spre comentariu

Chef ROCK pe VALEA SADULUI in aer liber perioada 28-29 iunie . Oricine este bine venit *exclus manelarii

Tinuta nu e obligatorie sau e obligatoriu sa nu fie. Obligatoriu sa luati cortul! hahaha.....detalii joi la terasa Cotton!

vesti de la nico...plecarea e sambata la ora 14:00 benzinaria de pe calea cisnadiei, directia cisnadie...cine vrea vine cu cort, sac de dormit, mancarica etc

Link spre comentariu

Cine merge in 4-6 iluie la targul secuiesc????????

eu, SRY..... probabil omunegru22.....poate papillion.....

cu cat mai multi cu atat mai bine si mai fain!

Link spre comentariu

interesat careva de ocolit via praid -> gheorgheni ?

clar! nu suna rau! mai ales ca drumul prin fagaras- brasov e nasol!

plecarea va fi vineri din petromul de la iesire spre medias undeva in jur de 18-18.30

Link spre comentariu

343 km...... cam nasol de plecat la orele alea

avand in vedere si timpul pana se aduna lumea.

o plecare la 17:30 => 4 ore jumate de lumina...... ajungi la 22 acolo - 2 sau 3 opriri scurte

mai ca merge

Link spre comentariu

343 km...... cam nasol de plecat la orele alea

avand in vedere si timpul pana se aduna lumea.

o plecare la 17:30 => 4 ore jumate de lumina...... ajungi la 22 acolo - 2 sau 3 opriri scurte

mai ca merge

pai....problema e ca eu sunt la scarbici pana la 17.30 clar n-am cum sa ajung, sorry.

343 prin gheorgheni? mi se pare foarte mult. din cate stiu eu, e la vreo 60 km de brasov.

ma gandeam sa venim la intoarcere pe gheorgheni.....

Editat de Deer T-Ace
Link spre comentariu

Cum e cu cazarea???gasim ceva acolo cand ajungem sau??!!!

nu stiu. eu personal ma cazez in grota personala- cort.

Editat de Deer T-Ace
Link spre comentariu

cine are chef sa vina la intrunirea de la targu secuiesc, plecarea va fi la ora 18.00 din petrom la iesirea spre medias. :bigstar:

intrarea e 25 ron la intrunire

Editat de Deer T-Ace
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Oameni buni am si eu o intrebare. Stie careva cum e drumul de la Cluj la Baia Mare prin Dej?

Ceva detalii, orice ma poate ajuta.

Multam fain.

Acum cateva luni , cand am fost eu , nu era intr-o stare prea grozava.... se lucra intre Cj si Dej pe mai multe portiuni(sunt si portiuni bune nu zic nu)... Dupa Dej e un fel de Sibiu -Medias...

Numai bine

Link spre comentariu

Dej - Gherla e praf :blink:

Dej - Baia Mare...cam nota 5 din 10 ... :baldy:

Numai bine,

Raul

Noroc ca de la Dej la Gherla nu-s decat 16 km, dar pana la Baia Mare ar fi dureros sa-mi rup furca prin gropile patriei.

Vreau sa merg in 26 iulie la un concert in Baia Mare si am vrut sa stiu daca e de preferat sa-mi iau motorul sau sa merg cu trenul. Clar as prefera pe 2 roti dar daca e atat de groaznic nu stiu daca merita. Ce inseamna drum de nota 5? Decopertat, gropi, nisip, in lucru? Sa-mi fac macar o idee.

Exista o alta varianta mai buna? O ruta ocolitoare ceva mai buna?

Merci mult.

Link spre comentariu

noi cred ca mergem pe mures

anu trecut am facut drumul si a fost cat de cat de inghitit

Noroc ca de la Dej la Gherla nu-s decat 16 km, dar pana la Baia Mare ar fi dureros sa-mi rup furca prin gropile patriei.

Vreau sa merg in 26 iulie la un concert in Baia Mare si am vrut sa stiu daca e de preferat sa-mi iau motorul sau sa merg cu trenul. Clar as prefera pe 2 roti dar daca e atat de groaznic nu stiu daca merita. Ce inseamna drum de nota 5? Decopertat, gropi, nisip, in lucru? Sa-mi fac macar o idee.

Exista o alta varianta mai buna? O ruta ocolitoare ceva mai buna?

Merci mult.

Link spre comentariu

se organizeaza o iesire duminica de dimineata asa pe la ora 9-9:30 pe urmatorul traseu Sibiu -Balea lac si return daca ne organizam cum trebuie am putea continua barajul vidraru - curtea de arges - valcea - valea oltului - sibiu

traseul ramane deschis si se poate modifica pe parcurs

ar fii bine sa stim cine vine sa putem astepta intarziati

ieisrea se face doar daca este frumos

participanti pana acum: Cristi (speedy), Hans (thundercat) si eu :kiss:

Link spre comentariu