-Sir Daniel- Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nenea Deer, ma iei si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am si eu o propunere pt duminica asta: ce-ar fi sa dam o tura pana la Geoagiu? Ma gandesc sa plecam mai devreme din SB (adica inainte de ora 12), mergem frumos si linistit, tragem o balaceala si ne intoarcem fresh si pregatiti pt o noua saptamana....zic rau? Astept propuneri din partea celorlalti, poate ne strangem cativa si facem treaba asta. Cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 poate daca se organiza mai din timp ...as fi venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Chef ROCK pe VALEA SADULUI in aer liber perioada 28-29 iunie . Oricine este bine venit *exclus manelarii Tinuta nu e obligatorie sau e obligatoriu sa nu fie. Obligatoriu sa luati cortul! hahaha.....detalii joi la terasa Cotton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Eu am ajuns cu Polo pe la 12:20, putin inaintea ta Florine (ca doar te am vazut cum veneai in sus, te-am flashuit)... si era plin de motorete. Da' i-ai speriat tu cu comportamentu tau antisocial cand s-o auzit deja din padure ca vii cu tobele tale satanice. Asa ca au fugit toti ingroziti cu motoare si veverite cu tot in padure. pana si crocodilii se sperie de el si se urca in copaci de frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Am si eu o propunere pt duminica asta: ce-ar fi sa dam o tura pana la Geoagiu? Ma gandesc sa plecam mai devreme din SB (adica inainte de ora 12), mergem frumos si linistit, tragem o balaceala si ne intoarcem fresh si pregatiti pt o noua saptamana....zic rau?Astept propuneri din partea celorlalti, poate ne strangem cativa si facem treaba asta. Cu respect! am fost eu duminica la Geoagiu. e tare naspa! nu era loc nici sa arunci un ac! sardelele in conserva sunt minciuna! wc-uri super mizere, iar in bazin loc zero! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Chef ROCK pe VALEA SADULUI in aer liber perioada 28-29 iunie . Oricine este bine venit *exclus manelarii Tinuta nu e obligatorie sau e obligatoriu sa nu fie. Obligatoriu sa luati cortul! hahaha.....detalii joi la terasa Cotton! vesti de la nico...plecarea e sambata la ora 14:00 benzinaria de pe calea cisnadiei, directia cisnadie...cine vrea vine cu cort, sac de dormit, mancarica etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 si voi nu veniti alinuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 venim intr-o plimbare dar nu stam peste noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tory Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Cine merge in 4-6 iluie la targul secuiesc???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Cine merge in 4-6 iluie la targul secuiesc???????? eu, SRY..... probabil omunegru22.....poate papillion..... cu cat mai multi cu atat mai bine si mai fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyfaur Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 eu, SRY..... probabil omunegru22.....poate papillion.....cu cat mai multi cu atat mai bine si mai fain! interesat careva de ocolit via praid -> gheorgheni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 interesat careva de ocolit via praid -> gheorgheni ? clar! nu suna rau! mai ales ca drumul prin fagaras- brasov e nasol! plecarea va fi vineri din petromul de la iesire spre medias undeva in jur de 18-18.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Nu e cam tarziu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyfaur Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 343 km...... cam nasol de plecat la orele alea avand in vedere si timpul pana se aduna lumea. o plecare la 17:30 => 4 ore jumate de lumina...... ajungi la 22 acolo - 2 sau 3 opriri scurte mai ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) 343 km...... cam nasol de plecat la orele aleaavand in vedere si timpul pana se aduna lumea. o plecare la 17:30 => 4 ore jumate de lumina...... ajungi la 22 acolo - 2 sau 3 opriri scurte mai ca merge pai....problema e ca eu sunt la scarbici pana la 17.30 clar n-am cum sa ajung, sorry. 343 prin gheorgheni? mi se pare foarte mult. din cate stiu eu, e la vreo 60 km de brasov. ma gandeam sa venim la intoarcere pe gheorgheni..... Editat Iunie 30, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tory Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cum e cu cazarea???gasim ceva acolo cand ajungem sau??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Cum e cu cazarea???gasim ceva acolo cand ajungem sau??!!! nu stiu. eu personal ma cazez in grota personala- cort. Editat Iulie 2, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) nu stiu. eu personal ma cazez in grota personala- cort. singur?!??!!?!? Editat Iulie 3, 2008 de AxL_FzR_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) cine are chef sa vina la intrunirea de la targu secuiesc, plecarea va fi la ora 18.00 din petrom la iesirea spre medias. intrarea e 25 ron la intrunire Editat Iulie 4, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Oameni buni am si eu o intrebare. Stie careva cum e drumul de la Cluj la Baia Mare prin Dej? Ceva detalii, orice ma poate ajuta. Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Oameni buni am si eu o intrebare. Stie careva cum e drumul de la Cluj la Baia Mare prin Dej?Ceva detalii, orice ma poate ajuta. Multam fain. Acum cateva luni , cand am fost eu , nu era intr-o stare prea grozava.... se lucra intre Cj si Dej pe mai multe portiuni(sunt si portiuni bune nu zic nu)... Dupa Dej e un fel de Sibiu -Medias... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Merci mult nightrider. Astept si alte pareri; poate ati fost careva mai recent pe portiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Merci mult nightrider. Astept si alte pareri; poate ati fost careva mai recent pe portiunea asta. Dej - Gherla e praf Dej - Baia Mare...cam nota 5 din 10 ... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Dej - Gherla e praf Dej - Baia Mare...cam nota 5 din 10 ... Numai bine, Raul Noroc ca de la Dej la Gherla nu-s decat 16 km, dar pana la Baia Mare ar fi dureros sa-mi rup furca prin gropile patriei. Vreau sa merg in 26 iulie la un concert in Baia Mare si am vrut sa stiu daca e de preferat sa-mi iau motorul sau sa merg cu trenul. Clar as prefera pe 2 roti dar daca e atat de groaznic nu stiu daca merita. Ce inseamna drum de nota 5? Decopertat, gropi, nisip, in lucru? Sa-mi fac macar o idee. Exista o alta varianta mai buna? O ruta ocolitoare ceva mai buna? Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate