dark_alinutza Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 ce sa zic...de obicei conduce echipata "numa bine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 am vazut-o si eu de cateva ori,si nu era singura,mai era cu inca o gagica.se da de 3 ani,cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 ce sa zic...de obicei conduce echipata "numa bine" numa' bine sau numa buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Duminica, 08.09, la ora 16:00 va avea loc un mars moto pentru Rosia Montana. Punct de intalnire : parcarea Real (la pompa) Traseu : Milea - Coposu - Coposu - Saguna - Tribunei - mitropoliei - Piata Mica Haideti cu mic cu mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Duminica, 08.09, la ora 16:00 va avea loc un mars moto pentru Rosia Montana. Punct de intalnire : parcarea Real (la pompa) Traseu : Milea - Coposu - Coposu - Saguna - Tribunei - mitropoliei - Piata Mica Haideti cu mic cu mare ! Marsul este PRO sau CONTRA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Duminica, 08.09, la ora 16:00 va avea loc un mars moto pentru Rosia Montana. Punct de intalnire : parcarea Real (la pompa) Traseu : Milea - Coposu - Coposu - Saguna - Tribunei - mitropoliei - Piata Mica Haideti cu mic cu mare ! ne vedem acolo. marsul este impotriva exploatarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Marsul este PRO sau CONTRA? metale rare pentru ciopere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Marsul este PRO sau CONTRA? este CONTRA MULTUMESC celor ce au fost ieri prezenti la protest !!! P.S. cateva imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) P.S. cateva imagini cea mai mare prostie sa lipesti banda de aia pe vopseaua mobrei raducule, tu ai comis-o ? Editat Septembrie 15, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Nu. Eu nu am intrat de ceva vreme si am citit de mars abia dupa ce a fost, ca mergeam si eu. E @yamoco cu Stroama lui. Mi-a parut rau ca am ratat marsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Vrăjitorule, m-am mutat în Sibiu tocmai pentru a avea suficient timp ca să te vânez şi să recuperez partea mea din afacerea ce-am făcut-o la Bâlea Lac cu ocazia MAN, au rămas la tine "ilegalele" ce le-am achiziţionat pe sub mână de la tarabă, chiar la plecarea către Făgăraş de după marea defilare. Măcar le-ai folosit, ţi-ai stresat compania weekendul acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Yupii. Sunt acasa. Stau cuminti. Nu le-am folosit ca sa nu le stric. Astept sa iti alegi una din ele. O sa le pun in topcase si poate vin duminca in han sa iti dau "marfa" Editat Septembrie 17, 2013 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Nu. Eu nu am intrat de ceva vreme si am citit de mars abia dupa ce a fost, ca mergeam si eu. E @yamoco cu Stroama lui. Mi-a parut rau ca am ratat marsul. GRESIT !!! Ala nu era V Stromul meu. Am participat dar nu am lipit nici o banda.Era cel de al doilea V Strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Plimbare la Sarmizegetusa Regia sambata sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Sâmbătă este cineva dornic de-o tură Transalpina + Transfăgărăşan ? Sau de nu, poate un softenduro pe undeva mai aproape. Orice ar fi, stilul de mers energic, nu prea merg la admirat peisajul. ( admir unde merită admirat, nu tot drumul ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Sâmbătă este cineva dornic de-o tură Transalpina + Transfăgărăşan ? Sau de nu, poate un softenduro pe undeva mai aproape. Orice ar fi, stilul de mers energic, nu prea merg la admirat peisajul. ( admir unde merită admirat, nu tot drumul ). sefu! esti in sibiu? ce vaca ai? eu merg sambata la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Şefu ! Salutări ! Long time no see În Sibiu de două luni, mă mutai. Africa Twin, cauciucuri cramponate. Şi dacă-i nevoie , zbor şi carenele de pe ea ( m-am săturat să le tot lipesc odat la 2 săptămâni, ca să nu le pierd pe drum ) şi dăm o tură mai de-a dreptu prin pădure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 pffffoai, si de 2 luni stai ascuns ??? feisbuci ai? cauta-ma acolo. Io nu am cu cine sa fac soft-enduro peaici si tu stai ascuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Iar eu nu am facebook. Îţi las pe PM numărul meu de înmatriculare, ca să mă suni. Astăzi nu ştiu încotro o apuc, dar mâine plec dis-de-dimineaţă până la Cabana Bâlea, ca să prind "răsăritul" . Vreau să plec la ora 7, să merg după cum îmi permite drumul, 2-3 poze şi-un ceai cald, ies şi pe partea de Sud a masivului pentru alte 2-3 poze după care înapoi în Sibiu tot prin Cârţişoara. Cineva interesat să blesteme frigul de mâine dimineaţă alături de mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ce se aseamama, s-aduna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Nu e prea organizat, dar mâine am de gând să dau o fugă Sibiu - Valea Oltului - Transfăgărăşan - Sibiu, pe la Curtea de Argeş urmând să mă întâlnesc şi cu FBogdan pentru partea de TF; iar pentru pauză o să fie o ciorbă la Bâlea. Ritm de mers ... susţinut/agresiv, dar pot aştepta în puncte de cotitură. Plecarea pe la ora 11, cred/sper. Cineva interesat pentru mâine de o plimbare pe asfalt ? Transalpina şi Valea Oltului : http://goo.gl/maps/xTPrI Mergem grupat, dar unde-or fi curbe fiecare cum îi place, pe urmă regrupare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 daca sambata/duminica este vreunu' de nu are stare sa ma sune si pe mine 0745507797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Flori. De măr. Sunt prin Braşov we acesta. Felicitări pentru achiziţie! Să te fericească mai presus de aşteptări. Este cea din Sibiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Brr asta da !!! http://www.meteoblue.com/en/romania/weather-sibiu?day=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate