ray Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Salutare, Daca n-o sa ploua, si o sa fie mai mult de (sau macar) 13-14 grade, vreau sa dau o tura pana la Cheia.. prima pe anul asta.. sa curat un pic cauciucurile pe margini Plecarea pe la 12 (ne intalnim la 11:30) de la OMV Baneasa; doritorii sa se inscrie aici! PS: deocamdata sunt eu + piratul (incepator pe gs500); deci vom merge incet incet. PS2: maine la 10:30 daca e urat, frig sau ploua, anulam treaba... stati cu ochii pe forum inainte sa plecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 poate vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) poate vin si eu. sa nu fie vreo pacaleala de 1 aprilie hai te-am salutat ca aseara nu te-am mai prins Editat Martie 31, 2007 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Merg si eu cu Caty! Ne vedem la 12! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 baietzi, fiti mai precauti, ce dumnezeu , nu stii cand da tiru' peste tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ati mai fost? poate mergem in weekendul viitor, cam cati km sunt pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 Am fost, si a fost super. Un pic innorat dar nu foarte frig. Am mancat la o pensiune la intrare in Cheia (unde mai era un grup de motoristi), apoi ne-am intors.. am trecut si pe la Muntele Verde la intoarcere (drumul spre Slanic), facut ceva poze si... acasa. Am facut cam 290km cu tot cu ocolirea, as zice cam 130-140km pana in Cheia. Din care prima suta - boooring... dar 40 km de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Am fost, si a fost super. Un pic innorat dar nu foarte frig. Am mancat la o pensiune la intrare in Cheia (unde mai era un grup de motoristi), apoi ne-am intors.. am trecut si pe la Muntele Verde la intoarcere (drumul spre Slanic), facut ceva poze si... acasa. Am facut cam 290km cu tot cu ocolirea, as zice cam 130-140km pana in Cheia. Din care prima suta - boooring... dar 40 km de vis! mai bine veneati la sighisoara . anyway, poate planificam ceva pentru a doua zi de Pasti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Am fost, si a fost super. Un pic innorat dar nu foarte frig. Am mancat la o pensiune la intrare in Cheia (unde mai era un grup de motoristi), apoi ne-am intors.. am trecut si pe la Muntele Verde la intoarcere (drumul spre Slanic), facut ceva poze si... acasa. Am facut cam 290km cu tot cu ocolirea, as zice cam 130-140km pana in Cheia. Din care prima suta - boooring... dar 40 km de vis! Grupu' de motoristi de la pensiune era o parte din "Grupu' de la 8 " ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 bai unde sunt pozele? eu am fost cu bicicleta in parc...na..sic, sic sa va para rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 eu o sa fac o tura pana la Cheia cu niste prieteni, pe 15 aprilie...mai vrea cineva sa vina?! plecam dimineata si venim seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 eu o sa fac o tura pana la Cheia cu niste prieteni, pe 15 aprilie...mai vrea cineva sa vina?! plecam dimineata si venim seara. pai pana atunci ar mai fi a doua zi de Pasti . sau pleaca toata lumea la rude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 eu atunci am ceva sigur. a doua zi de paste...nu stiu...momentan nu am cu ce...motorul meu nu e acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Anuntati si voi din timp oameni buni ,sa mai mearga si alte judete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) Salut ! Eu pe data de 9 aprilie plec inspre Focsani, voi ce faceti, va duceti undeva ? Poate o luati in aceeasi directie si ma conduceti si pe mine putin P.S : ray, eu sunt baiatul cu gsxr-ul de pe poligon Editat Aprilie 2, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Uite ca de data asta anuntam din timp: /index.php?showtopic=89836# Hai la plimbare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Si eu am fost la Cheia duminica. Pacat ca nu ne-am vazut... Poate vin si eu la plimbarea de Pasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Uite ca de data asta anuntam din timp: /index.php?showtopic=89836# Hai la plimbare!!! Foarte bine asa ...vezi ca ti-am scris acolo si sper sa mergem impreuna,cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate