spirydusa Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 foaaaarte tare party'ul...la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 f misto a fost! .. dar totusi, unde sunt pozele alea multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 frate..s-au facut o gramada de poze! nu vrea nimeni sa le dea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Haidi bre!! Ca nu va costa developatu' si alea ca sa urcati niste poze pe aici!! Chitroshilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 prea tare numaru r1-ului negru ma bucur ca ti-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Eu unul m-am simtit super ok. Unde mai pui ca m-am mai facut si cu o pereche de manusi... Pe care le-am dat deja, ca n-as fi avut oricum curaj sa le port...dar aste e alta poveste, iar calul de dar nu se cauta la dinti. Huo, ca nu sunt ale lui Stephon...pt cel care le are pe ale lui... Oricum felicitari organizatorilor Pe cand "Italia Motors Party...reloded"? Faza tare: eram la coada la toaleta, cand se aseaza in spatele meu un tip (nu stiam cine e). Mai erau vreo 3-4 persoane inainte. In momentul in care a iesit ultima persoana din fata mea si urma sa intru eu, se anunta extragerea la tombola, cu participarea domnului viceprimar...la care tipul din spatele meu se schimba la fata si zice: "Aoleu...asta sunt eu, trebuie sa plec..." Sper ca nu il trecea prea tare si ca a ajuns in timp util inapoi la toaleta...desi a durat ceva faza cu tombola ANUNT IMPORTANT In fiecare an, la inceputul sezonului firma noastra va organiza ITALIA MOTORS PARTY! Multumim inca o data pe aceasta cale, tuturor celor care au fost prezenti! In cel mai scurt timp posibil, o sa facem rost de filmarile care au fost facute de TELE SPORT si inca un montaj realizat de un prieten, angajat la o televiziune concurenta! Pana atunci, va uram asfalt uscat si multa sanatate! cu stima, ITALIA MOTORS TEAM Editat Aprilie 5, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In cel mai scurt timp posibil, o sa facem rost de filmarile care au fost facute de TELE SPORT si inca un montaj realizat de un prieten, angajat la o televiziune concurenta! ITALIA MOTORS TEAM Sa inteleg ca nu ai reusit sa faci rost de ele?? o.O Nu trage, nea Dragos, sunt eu, Lascarica! Much vreme ca cea de azi din BucureSHIT!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Chiar nu se mai aude nimic de filmarile alea ca a trecut ceva amar de vreme de atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Se pare ca a fost faina distractia. Mi-ati facut pofta de mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate