cojo Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 eram dator cu pozele de la miting si vad ca acu merge uploadu' si aici niste poze din tura pe Cheia (facute de Sniky) dupa-amiaza plec din Bucuresti asa ca azi sunt lipsa de la birou. Sarbatori fericite la toata lumea si ne vedem dupa, la un cozonac . toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 danke Cojo care vine diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 danke Cojo care vine diseara? Eu unul da, plus inca doua persoane @Cojo: Super poze! Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ca deobicei. Singura dilema e daca ploua sau nu, ca sa vad -cum- vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Eu unul cred ca ma lipsesc azi.. Nu prea imi arde de nimic, cu atat mai putin de iesit din casa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 eu nu reusesc sa ajung azi, am ceva de alergat. asa ca spun sarbatori fericite si sa aveti grija cum conduceti, pe unde conduceti. va pupa fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 eu vin la 8. Motorizat....... chiar daca ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Dragii mosului cu ocazia sfintelor sarbatori - va doresc: PASTE FERICIT! Aveti grija pe unde mergeti , la spritz-uri si carnea de miel . ASFALT USCAT! Editat Aprilie 25, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 SARBATORI FERICITE, DRAGII MEI! AVETI GRIJA DE VOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sarbatori fericite!! Si sa ne vedem cu bine si sanatosi (fizic macar, ca mental nu stiu daca mai avem sanse).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sa fiti fericiti, fierbea-v-ati oole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Paste fericit evribodi Sa ne vedem sanatosi si fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sarbatori Fericite! Alcool si gaz... cu moderatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 am o rola de rim strip rosie,o dau moka.0722.820.398 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 SARBATORI FERICITE!!!! SI AVETI GRIJA LA OO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) am o rola de rim strip rosie,o dau moka.0722.820.398 Sarrrr'na @tuturor: Sarbatori Fericite, un Paste cat mai placut in familie sau oriunde va simtiti voi mai bine... fie ca Pacea si Linistea sufleteasca sa va atinga inimile... Editat Aprilie 25, 2008 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sarbatori Fericite! Alcool si gaz... cu moderatie! Am ramas fara limita la alcool.. Nu de alta, dar am ramas fara gaz am o rola de rim strip rosie,o dau moka.0722.820.398 Obi-1 e cu rosu pe mobra si stiu ca avea nu stiu ce pb cu un rimstrip la un moment dat, da' nu e forumist... Asa ca o sa anunt imediat ce aflu ceva.. Nu de alta dar inca nu s-a prins de ce se numeste telefonul mobil.. MOBIL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) N-are nevoie de tehnologie d-asta, foloseste Forta. Editat Aprilie 25, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 N-are nevoie de tehnologie d-asta, foloseste Forta. Ai si tu dreptate Da' ii place lui sa aiba dubiosenii (incercate de altii inainte) pe motoreta Ce sa-i faci? E greu cu hartishtii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sarbatori fericite tuturor !!! Mancare si bautura "fara numar" Sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Multa sanatate alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 SARBATORI FERICITE TUTUROR CELOR DIN MICA GASCA SI PASTETI LENESTITI CARE PE UNDE APUCATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Tuturor un Paste fericit, care sa aduca impacare, lumina, liniste, multumire si numai bucurii! Si bineinteles ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 vine cineva la biserica Sf. Gheorghe de pe grivita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Da, noi, pe la 23:30-23:45 vine cineva la biserica Sf. Gheorghe de pe grivita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate