doctoril Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 de ce nu-ti iei jucariile sa le duci la Clavi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 de ce nu-ti iei jucariile sa le duci la Clavi? daca as stii cine e si ce face clavi probabil ca asa as face. dati-mi si mie un PM cu datele lui de contact va rog. pana acum ca mecanici mari de motociclete in zona ii stiam doar pe pedro si pe rabinu'... asa ca nu dati cu parul ca nu am auzit de clavi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 binee, te iertam Clavi 0721.312.219 e pe la Aschiuta, prin spatele blocurilor sau prin spate pe la parcul Ciresarii (nu stiu cum se cheama acum) cum iti e mai usor sa ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 daca as stii cine e si ce face clavi probabil ca asa as face. dati-mi si mie un PM cu datele lui de contact va rog. pana acum ca mecanici mari de motociclete in zona ii stiam doar pe pedro si pe rabinu'... asa ca nu dati cu parul ca nu am auzit de clavi... dmi adresa hirciogule si miine joi 10 iul intre 15si 16'30 te ajut , cunosc si omu cu chei in gringasi..0723172823 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 No offense, dar s-au inventat PM-urile cu un scop, apropo de detalii personale a unor oameni care nu folosesc/stau pe/inghit forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) in sfarsit, cateva poze de la piatra Craiului : plecarea de la terasa Bordo, aka " biroul" ( cu 2 ore intarziere fata de ce s-a stabilit initial...) in Targoviste, pe centura Alinutza : io, timorata la primul drum cu serpentine ( mi-a trecut insa, pe drumul de intoarcere ) : Editat Iulie 9, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Foarte, foarte, foarte frumos....Da' asa tare ma oftic!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Foarte, foarte, foarte frumos....Da' asa tare ma oftic!!!!! astept sa se oftice si Oryonu', si apoi ma pot declara satisfacuta! Aaaa, si tin sa precizez , pentru toti cei care au anuntat ca vin la terasa Bordo , la 8 dimineata, sa plecam spre Crai : v-am asteptat 2 ore! sper ca a meritat sa stati in Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 No offense, dar s-au inventat PM-urile cu un scop, apropo de detalii personale a unor oameni care nu folosesc/stau pe/inghit forumul. E greu... Al dracu' de greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 dar multi ati mai fost in Crai acum ca ati facut incalzirea pe drumul Zarnesti Plaiul Foii, cand mergem la Bolboci / Padina / Piatra Arsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) E greu... Al dracu' de greu! Oh well.. @ Miha: Bucura-te cat vrei, stai sa-mi scot unghia din gat. Editat Iulie 10, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Foarte, foarte, foarte frumos....Da' asa tare ma oftic!!!!! sper din suflet............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 SHADOWRIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Oho, a mai intinerit Shadowu' cu un an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 la multi ani shadow . sa ne traiesti intru multi ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 EHE ... LA MULTI ANI TINERE. SPER CA TE-AI ODIHNIT LA MUNTE. NE VEDEM LA SEDINTZA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 La multi ani Bogdane!! Si monteaza o priza de 12V la DR ca sa nu mai stai cu tel inchis cand mergi la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 La multi ani Bogdan !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) dar multi ati mai fost in Craiacum ca ati facut incalzirea pe drumul Zarnesti Plaiul Foii, cand mergem la Bolboci / Padina / Piatra Arsa? In crai am fost 15 oameni, 8 motoare si 1 masina. Trebuia sa fim mai multi, la sedinta, joi, se anuntasera cel putin 20 de oameni....da' nu'i bai, ca a ramas exact "crema", s-au ales cei mai buni dintre cei mai buni Cat despre Bolboci, se face week-endul viitor, plecare sambata 19 iulie. A ramas stabilit, batut in cuie, si vom fi in aceeasi formatie de la Crai+ cativa care , din pacate data trecuta nu au putut participa... @ Shadow : Sa ne traiesti Bogdane, si sa mai organizezi tu excursii din astea frumoase, cum a fost la Crai, ca tare ne-a mai placut! si ...stii doar ca te-am amenintat: data viitoare stam toata perioada, ne facem concediul cu voi!La cat mai multi ani motorizati ! Editat Iulie 10, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 LA MULTI ANI BOGDAN!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 la multi ani bogdaneeeeeeeeeeeeee Da cine-i bogdan ? GLOMEAAAAAAAAMMMMMMMM :D:D:D La multi ani sa fi sanatos si sa ne canti sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ne vedem dupa ora 20 la birou, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 LA MULTI ANI BOGDAN!!!!! da ce faci fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 in sfarsit, cateva poze de la piatra Craiului :... In curand voi veni si eu cu detalii in imagini, in speta dintre cele pe care voi, cei care ati "tradat" grupul, nu le-ati mai putut vedea (poate chiar si-un filmuletz - doua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 /index.php?...5&st=180.... aici mai gasiti cate ceva despre intrunirea de la ciolpani care incepe din cate am inteles de astazi....asa ca doritorii pot incepe sa se anuntze...de exemplu eu(alinutza), larryboss si probabil mihaela vom pleca din seara asta...mai avem de discutat ora de plecare......aseara la "sedintza" s-au anuntat in jur de 10 doritori dar cu plecare sambata...asa ca noi o sa va asteptam acolo si ne-am bucura ffff tare sa venitzi cu riscul de a ne bate soarele in cap toata ziua.... P.S ....o sa vina si seara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate