Dominator72 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Eh, asa-i. Din pacate nu s-a inventat inca nici o cura pentru lipsa de creier.Acum regret ca n-am fost in Piatra. Dar las'. Data aviatoare. Iertate-ti fie pacatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) meserias nenea oryonu.... Editat Iulie 21, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Doamna, care bei rar si bine!!!! nu am de ce sa-ti cer eu scuze!ok?de multumit i-am multumit lui Mihai pt cort si atat!Alcoolici notorii!asta-i buna! nu mai mergi cu noi..o sa plang o saptamana!nu mai "urla" ca nu-ti mai raspund!M-ai dezamagit complet sau cel putin aveam alta impresie despre tine, pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 M-ai dezamagit complet sau cel putin aveam alta impresie despre tine, pacat! asa e. daca vomitat pe hainele tale eram cool. asa...cum spuneau dudele care ma tot bateau la cap sa beau si refuzam: i'm no fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 V-as ruga sa terminati cu jignirile reciproce pentru ca nu-si au rostul. Ok, nu a iesit asa cum ne-am dorit. Putem supravietui cu gandul asta. Chiar se ajunge la tiganeala ieftina si nu e cazul. Da, ok..unii dintre noi au gresit. Care stie sa-si ceara scuze, bine, care nu....asta e. Voi, Vlad si Ina, pana acum n-ati avut nimic de impartit si ati ajuns sa va balacariti pentru treburi care nu au depins de voi. Da, unii s-au imbatat si au facut urat, unii au dat muzica-n blana, unii s-au luat la scandal, altii au mers tare, altii au gresit drumul.. Asa e cand lipseste comunicarea (zici ca-s Dr. Andrei!!). Chiar nu-mi place unde s-a ajuns!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Hai ma nu va mai certati......mai vin uameni noi si vad ce stransa comunitate avem pe aici si fug dracu de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 pestera padina : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) ...egzista o esplicatie..mie mi-era sete...crede-am ca-i o cutie de ceva Bine, in realitate nu vedeam absolut nimic in bezna aia, in poza asta remarc pentru prima oara lumanarea aia sau ce e. Editat Iulie 21, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indi Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 asa e. daca vomitat pe hainele tale eram cool. asa...cum spuneau dudele care ma tot bateau la cap sa beau si refuzam: i'm no fun. la naiba!!..te pomenesti k o fi fost un plovor mostenire d familie!?spune mi te rog cat te au costat 2 prosoape si un plovor si ti voi da banii cu cea mai mare placere.in alta ordine d idei,tu care bei rar si bine,de cate ori ai iesit tu cu acea''duda'' ca sa spui cu nesimtire k asa face d obicei?!sau te a deranjat faptu k s ''linge n bot cu cainii''-halal limbaj,''doamna'' Ina.N-o mai arde aiurea k nu ti sta bine,doar esti femeie in toata firea..ce sa ti spun,te a oripilat putina voma... imi cer si eu scuze fata d MIHAI pt cort si prosopul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Hai ma nu va mai certati......mai vin uameni noi si vad ce stransa comunitate avem pe aici si fug dracu de noi S-a baut , s-a fumat (pipa , dar nu pipa pacii) s-a mers pe trasee soft si hard enduro ( i-am facut pe unii din baietii cu transalpurile ) , s-a renuntat pe drum la Furie ( poate toata cearta asta e de fapt BLESTEMUL FURIEI ) , a dormit fiecare cum a apucat , toti ne-am enervat la un moment dat DAAARR toti ne-am si distrat pe alocuri foarte bine ; nu negati , am pozele care dovedesc asta Scuze ca ieri am plecat mai repede. Trebuia sa si ajung mai repede din unele motive. Am iesit la Sanatoriu , de acolo la Sinaia si pe urma blana pe DN1 pana la Ploiesti, la bifurcatia spre Buftea-Bucuresti. Dovezile PS au rezolutie prea mare pozele, ca sa le pun pe forum trebuiesc editate. Ma ajuta cineva cu o solutie mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Acum regret ca n-am fost in Piatra. Dar las'. Data aviatoare. Adica abia acum regreti??? dupa tot ce ti-am povestit, tot ce ti-am aratat in poze, tu ABIA acum regreti ca n-ai fost cu noi in Piatra Craiului? Acum serios vorbind: pe bune Piatra Craiului e soft soft enduro, iar viespea ar fi zburdat pe acolo nestingherita de nici un obstacol! meserias nenea oryonu.... avand in vederea conditiile de drum+ starea motoretei, pot sa spun cu mana pe inima ca tovarasu' Oryon a fost cel mai mester dintre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Hai lasati vrejeala ca nu tine. "Tovarasu Oreion" nu a fost mester ca a trecut cu viespea ranita pe-acolo, a fost mai degraba batut in cap.. Editat Iulie 21, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 S-a baut , s-a fumat (pipa , dar nu pipa pacii) s-a mers pe trasee soft si hard enduro ( i-am facut pe unii din baietii cu transalpurile ) , s-a renuntat pe drum la Furie ( poate toata cearta asta e de fapt BLESTEMUL FURIEI ) , a dormit fiecare cum a apucat , toti ne-am enervat la un moment dat DAAARR toti ne-am si distrat pe alocuri foarte bine ; nu negati , am pozele care dovedesc asta ehe am gasit si eu o poza cu furia. BLESTEMUL FURIEI TREBUIE rupt. Poate tinem o slujba pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 PS au rezolutie prea mare pozele, ca sa le pun pe forum trebuiesc editate. Ma ajuta cineva cu o solutie mai buna? da, incearca sa le postezi pe picassa. Sau: http://s4.transfer.ro/ Pe ultimul site poti sa stochezi pana la 1 GB de poze, filme, etc. Bafta, si te rog sa ne tii la curent cu ce reusesti, ptr ca suntem cu totii nerabdatori sa vedem pozele tale! Hai lasati vrejeala ca nu tine. "Tovarasu Oreion" nu a fost mester ca a trecut cu viespea ranita pe-acolo, a fost mai degraba batut in cap.. s-a mai destramat un mit......credeam ca nu poti fi niciodata antipatic si neplacut! Pai asa se face? noi te admiram, esti noul nostru erou si idol in viata, si tu...tu te dai "batut in cap" ? TRist ...sa nu te recunosc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 in special filmuletele facute de tine aici o mostra din cele facute de Mihai http://mihaibks.fotohost.ro/video/excur ... _romania_3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 S-a baut , s-a fumat (pipa , dar nu pipa pacii) s-a mers pe trasee soft si hard enduro ( i-am facut pe unii din baietii cu transalpurile ) , s-a renuntat pe drum la Furie ( poate toata cearta asta e de fapt BLESTEMUL FURIEI ) , a dormit fiecare cum a apucat , toti ne-am enervat la un moment dat DAAARR toti ne-am si distrat pe alocuri foarte bine ; nu negati , am pozele care dovedesc asta Scuze ca ieri am plecat mai repede. Trebuia sa si ajung mai repede din unele motive. Am iesit la Sanatoriu , de acolo la Sinaia si pe urma blana pe DN1 pana la Ploiesti, la bifurcatia spre Buftea-Bucuresti. Dovezile PS au rezolutie prea mare pozele, ca sa le pun pe forum trebuiesc editate. Ma ajuta cineva cu o solutie mai buna? Si filmuletu' cu trecerea garlei spre pestera. Incearca AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 avand in vederea conditiile de drum+ starea motoretei, pot sa spun cu mana pe inima ca tovarasu' Oryon a fost cel mai mester dintre noi! io nu primesc nici o lauda ca am redresat FURIA, am dus pasagerul in siguranta, am depasit atv-urile si toate masinile de pe traseu si cel mai important am facut toate astea sub influente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 io nu primesc nici o lauda ca am redresat FURIA, am dus pasagerul in siguranta, am depasit atv-urile si toate masinile de pe traseu si cel mai important am facut toate astea sub influente... pai tocmai din cauza "influentei" nu primesti nici o lauda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 am rezolvat cu pozele. pe http://s4.transfer.ro . cine vrea prv msg cu mailul si trimit. am trimis celor pe care ii am in lista de YM. http://s4.transfer.ro/storage/Padina___19-..._2008-fb623.rar asta e linkul unde am pus arhiva de poze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 huooooo....tiganilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ....si totusi sa ne amintim de momentele frumoase din aceasta excursie.....http://picasaweb.google.co.uk/szerzoileana/LaMunteBolbociPadina1920Iulie?authkey=ykX1LbY5u-8 ALEX UITE POZELE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ....si totusi sa ne amintim de momentele frumoase din aceasta excursie.....http://picasaweb.google.co.uk/szerzoileana/LaMunteBolbociPadina1920Iulie?authkey=ykX1LbY5u-8 ALEX UITE POZELE..... Te PUUUP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 partea a 2-a...... http://picasaweb.google.co.uk/szerzoileana...key=7vOoPIBT5n8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Mai "copii", felicitari! Am vazut ca v-ati plimbat, v-ati distrat, care cum a putut a mai si vomat, dar pana la urma ati ajuns inapoi cu bine, mai putin o motoreta. Dar nu-i bai, ca inteleg ca va fi recuperata. Din cate am auzit, nu ar fi singura motoreta abandonata departe de casa in urma plimbarii din acest weekend, asa ca asteptam vesti de pe frontul de est, respectiv de la cei care au fost plecati la Cheia. Imi pare rau ca nu v-am putut insoti, ca mi-ar fi prins bine un endurache cu voi Editat Iulie 21, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 LARRY: blestemul furiei a trecut.... la trei noaptea s-a terminat slujba pt ruperea blestemului... maine furia ajunge la baza si lucrurile vor decurge normal..... cearta de pe forum s-a incheiat. (PUNCT) disponibili zilele astea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate