Diddi Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Bineinteles ca am ajuns la Bordo , toti! E fain cand se aduna toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 In urma numeroaselor solicitari am sa pun poze . Pentru inceput pe cele de la mine din "club" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Foarte tari pozele ... Dan, ai putea sa imi trimiti si mie pe PM pozele din Bikers si de la patinoar? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 EvE? In my forum?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 EvE? In my forum?! Yes ... and I can kick ur ass anytime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) *In ur mission area, salvagin ur wrecks* Editat Decembrie 8, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 *In ur mission area, salvagin ur wrecks* Is that you, my friend ? Do you need help ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Nice try. I've never been blown up / podded Tre sa stii sa fuji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Nice try. I've never been blown up / podded Tre sa stii sa fuji Trebuie sa te cred pe cuvant .... But I don`t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Oryon si Oana ,vi s-a stricat cumva PM-ul? Pozele le pun aici sa le vaza toti,da mai pe seara.Hai Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Bine. De-acum jur ca nu mai postez nimic care nu e fix scurt si la obiect, si voi cita ostentativ si arata cu degetul toate posturile care vor fi facute off topic aici, pana cand ma fac astia moderator si dau cu carantine si ban-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu vreau primul ban de la tine ..sa fiu primul pe care-l......arzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 breee era o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Si la mine Se-ntelege aiurea fara smileyuri, nu? Editat Decembrie 8, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) hopasa .. ia uite domle ce fa dixtrati voi p-acilisha .. fara mine ) De ce nu zice domle ca sunteti fani mmorpg .. tocmai am facut un Mare esseu despre asa ceva :| si vad ca va dati tare pe eve ... chiar vroiam sa ma apuc si eu .. da nu vreu sa dau platesc abonamet .. mi uant fri server .. extreme offtopic club ) ps ... hah.. nu mai am poza din semnatura :| Editat Decembrie 8, 2008 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Fri server + Eve = 0 E cheap. Si daca esti destul de bazat, ajungi la un moment dat sa joci si pe gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Deci...iata si pozele de la Mos Nicolae: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Bai fratilor da' ce va mai distrati!!! SI ASTA IMI PLACE !!! AVEM O VIATA CE PUII CAPRII! Multumesc Cerc de tel de Sf. Nyc da fratioare chiar daca as fi avut tel. la mine eram atat de obosit ca visam doar pat. Nu de alta da vineri muncisem pan la 5 am si sambata m-am trezit la 8 am deci... In alta ordine de idei - joia asta semnez condica de prezenta - la sedinta ca am absentat nemotivat /motivat stiti voi- mutari etc.. Am promis ca dupa ce ne linistim cu mutatul o sa dam o betie in noua locatie - nu am uitat promisiunea - insa din pacate acum avem o situatie delicata in familie - un unchi de-al Nicolei tocmai a fost azi operat si mai urmeaza si altele - iar acasa am socrii ... deci momentan ciuciu betiveala, da' promit solemn ca o sa o facem lata...deja am provizii de vin pt fiert si in seara cu pricina aprovizionez si cu bericici din belsug. O VESTE BUNA: MI-AM LUAT GEACA DE ENDUREALA - NEOWELL - SUPER BELEA - LA SEDINTA O PREZENTEZ. IN REST SA FITI SANATOSI ASFALT USCAT SI SA AVETI GRIJA DE VOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Bai fratilor da' ce va mai distrati!!! Te asteptam si pe tine la distractie. Ca tot veni vorba ,va amintesc ca mai sunt 6 zile in care se mai pot da banii pentru Revelion, respectiv pana pe 15 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stimati vecini tin sa va anunt ca Soarele meu a rasarit in noaptea de 8spre 9 decembrie la ora 12:05 si are 3.800 kg si 51 cm pe nume Kallias Elefterie si tine sa va salute in mod oficial cu dorinta de a va cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stimati vecini tin sa va anunt ca Soarele meu a rasarit in noaptea de 8spre 9 decembrie la ora 12:05 si are 3.800 kg si 51 cm pe nume Kallias Elefterie si tine sa va salute in mod oficial cu dorinta de a va cunoaste Sa iti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!!! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Stimati vecini tin sa va anunt ca Soarele meu a rasarit in noaptea de 8spre 9 decembrie la ora 12:05 si are 3.800 kg si 51 cm pe nume Kallias Elefterie si tine sa va salute in mod oficial cu dorinta de a va cunoaste Stimate vecin, sa va traiasca si sa fie fericit pe mobrele ce vor fi la vremea la care el le va incaleca! Abia asteptam sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 O VESTE BUNA: MI-AM LUAT GEACA DE ENDUREALA - NEOWELL - SUPER BELEA - LA SEDINTA O PREZENTEZ. Neaparat sa vii si cu Nico la sedinta, ca ii aduc manusile sa le probeze si poate, cine stie, in felul asta ii dai in avans cadoul de Craciun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Mult prea stimat vecin Jimmy! Dai de baut! Sa-ti traiasca! P.S. Am trecut pe langa viespe azi dimineata...sufera de un caz grav de givraj, lua-o-ar dracu de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Multumesc iar la faza cu bautu...cu siguranta dar sa vad exact cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate