Larry teparu' Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 merge cineva la birou azi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 merge cineva la birou azi ??? DA pai aia cazuta, nu? Si ce daca?? Nu e harb, are personalitate! I'mma call her "Eve" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 merge cineva la birou azi ??? merge, merge . eu rasar undeva 19.30-20.00. Si ce daca?? Nu e harb, are personalitate! I'mma call her "Eve" iar, tu adam...o sa o calaresti pe eve, ha? . deci esti bun de cinste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 vin si eu la 19.30. tot la agronomie a ramas ?? cafe bordou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 vin si eu la 19.30. tot la agronomie a ramas ?? cafe bordou ? dap, tot acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 felicitari pt motoreta oryoane...... azi nu cred ca vin la birou.........sunt lefter si plus de asta nici nu am cu ce sa vin...... cu tramvaiul.....no fucking way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Pai umecteaza Oryonu' pa Eva, n'est c'est pas?? Eu ma prezint umpiculescu dupa 19:00.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 hmm... ninsoare abundenta... a ajuns tata acasa acu' 5 minute... am dat zapada jos de pe el... deja ma simteam la munte p.s.: nu cred ca ies pe vremea asta --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 23:57 -------------Hehe... si tot am fost pan' la urma Multzam Oryoane ptr telefon ... ca tu m-ai adus pan' la urma... a fost frumos, pacat ca nu am fost mai multi... restul, astept raportu: de ce nu ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Ati tras chiulu', Iudelor. S-a udat viespea fara voi. Tsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Viespea ... si btw: ti-am zis si iti repet ca o sa te tin minte despre demnitatea cu care vrei sa mori daca nu e o asistenta voluptoasa nu las pe nimeni sa se atinga de tine =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) hmm... ninsoare abundenta... a ajuns tata acasa acu' 5 minute... am dat zapada jos de pe el... deja ma simteam la munte p.s.: nu cred ca ies pe vremea asta <small>--- Mesaj completat în 13 Dec 2007 23:57 -------------</small><br/>Hehe... si tot am fost pan' la urma Multzam Oryoane ptr telefon ... ca tu m-ai adus pan' la urma... a fost frumos, pacat ca nu am fost mai multi... restul, astept raportu: de ce nu ati fost? Ati tras chiulu', Iudelor. S-a udat viespea fara voi. Tsk. deci am fo acolo pe la 19 si ceva. am stat cu hani pana la 20.00 si ceva si daca nu s-a prezentat nime am plecat, mai ales ca eram plecata de cu dimineatza de acasa, in adidasi, motiv pentru care in drum spre bordo m-am facut fleasca la picoare. asa ca nu am tras chiulul . bai za uei, sorin va transmite toate cele bune din germania. Editat Decembrie 14, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Hmm... pai pe la 8 si ceva am ajuns eu pana la urma, iar in rest pacat ca nu ne-am intalnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Viespea ... si btw: ti-am zis si iti repet ca o sa te tin minte despre demnitatea cu care vrei sa mori daca nu e o asistenta voluptoasa nu las pe nimeni sa se atinga de tine =))) Daca e vreo asistenta voluptoasa la fata locului, las-o sa ma atinga, si dupaia pot sa mor linistit! Altfel, las' ca se mai uda si data aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 am fost si eu pe la 19.40. Era full. Nu v-am vazut asa ca am plecat...... Sper sa ne mobilizam mai multi data viitoare. --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 13:15 ------------- stiti si voi un mecanic prin zona 1 mai ??? am 3 motoare pe butuci. sunt chestii minore dar am nevoie urgenta ca sa trec de rar. sarbatorim inmatricularea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 am fost si eu pe la 19.40. Era full. Nu v-am vazut asa ca am plecat...... Sper sa ne mobilizam mai multi data viitoare. <small>--- Mesaj completat în 14 Dec 2007 13:15 -------------</small><br/> stiti si voi un mecanic prin zona 1 mai ??? am 3 motoare pe butuci. sunt chestii minore dar am nevoie urgenta ca sa trec de rar. sarbatorim inmatricularea poti sa meri la clavi, acolo am dus si eu motorul, si just_john si multi altii. daca vrei sa meri la el spune-mi si-ti dau numarul lui de tel. pe PM. nush dupe ce te uitai tu cand ai intrat acolo, eram in prima camera, cum intrai pe partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Stiti ceva? cred ca data viitoare cand vin o sa aduc cu mine un tricou pe care sa scrie mare "FUZZY" ... poate asa ne recunoastem mai repejor... plus ca sincronizarea ar fi un plus ... cel putin aseara ar fi fost ceva ff bun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 eram in geaca de motor, am fost in toate camerele, chiar si la nefumatori..... D-abia m-am strecurat pe acolo.... Data viitoare va sun. da-mi si mie te rog numarul lui sau adresa. mailul meu : maracineanu_laurentiu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 eram in geaca de motor, am fost in toate camerele, chiar si la nefumatori..... D-abia m-am strecurat pe acolo.... Data viitoare va sun. da-mi si mie te rog numarul lui sau adresa. mailul meu : maracineanu_laurentiu@yahoo.com Ai in pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 hai salut! nu mai termin si eu odata cu alergatura de sfarsit de an sa trec mai des sa va vad. am 2 anunturi de facut 1.care stiti pe cineva interesat de un bmv k1200 gt touring? 4000E intretinut excelent. pretul e asa redus pt ca omul are nevoie de bani. pt detalii, prv 2.m-am hotarat sa-mi iau un scuter. nu ma intereseaza nou/sh, marca, cum arata, poate sa fie cel mai petarda DAR sa fie <50cm, 4T, dimensiuni cat mai mici posibile, consum <2.5% care auziti ceva care are legatura cu cele 2 anunturi, rog dati de veste. in rest va pup si sa v-aduca mosu ce vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Trezireaaaaa!!!! Care cititi asta bagati-va repede pe mess ca tre sa vb ceva neaparat!!!!!!! --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 16:13 -------------Nevermind... dar cand ne vedem pe mess sau live o sa vreau sa vb despre o idee a lui zeze... poate pana de Craciun reusim sa facem ceva frumos si inedit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Trezireaaaaa!!!! Care cititi asta bagati-va repede pe mess ca tre sa vb ceva neaparat!!!!!!! <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 16:13 -------------</small><br/>Nevermind... dar cand ne vedem pe mess sau live o sa vreau sa vb despre o idee a lui zeze... poate pana de Craciun reusim sa facem ceva frumos si inedit hei, am ajuns tarziu la mess, dar baga detalii aici pe forum sa vada tot poporul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ne vedem joi si o sa discutam chestiunea ... am vorbit deja cu vreo doi si ar cam fi de acord ... sper ca o sa iasa ceva haios si frumos ... nu Dani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 Ne vedem joi si o sa discutam chestiunea ... am vorbit deja cu vreo doi si ar cam fi de acord ... sper ca o sa iasa ceva haios si frumos ... nu Dani? despre ce este totusi vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) nu e ideea mea, eu sunt doar plictisit si vreau ceva actiune a nu se intelege gresit Editat Decembrie 16, 2007 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 nu e ideea mea, eu sunt doar plictisit si vreau ceva actiune a nu se intelege gresit Pai specifica tipul de actiune, ca sa nu se inteleaga gresit, si sa se linisteasca spiritele.. ..sau eu nu sunt inclus?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate