Merenptah Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 deci domnii ocupanti ai ticozaurului, ramane cum am stabelit, da? la 13.00, tudei, in fata la spitalul floreasca, la intrarea in spital . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Hehe... daca am un pic de noroc poate vin calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 Hehe... daca am un pic de noroc poate vin calare ti-ai luat cal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) Ai vazut si tu starea "calutului" azi... de fapt de asta te-am si infometat ... dar las ca ma revansez io cu ceva... pana atunci va doresc distractie placuta in seara asta Editat Decembrie 21, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Ai vazut si tu starea "calutului" azi... de fapt de asta te-am si infometat ... dar las ca ma revansez io cu ceva... pana atunci va doresc distractie placuta in seara asta mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Ai vazut si tu starea "calutului" azi... de fapt de asta te-am si infometat ... dar las ca ma revansez io cu ceva... pana atunci va doresc distractie placuta in seara asta ce fetze!!! merci mult!!! zuper day!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 buei ia nu mai stricati "filmu" pe mine, ca nu ma place camera deloc. Farmecul meu trebuie experimentat in persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 buei ia nu mai stricati "filmu" pe mine, ca nu ma place camera deloc. Farmecul meu trebuie experimentat in persoana sunteti frumosi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) Ai vazut si tu starea "calutului" azi... de fapt de asta te-am si infometat ... dar las ca ma revansez io cu ceva... pana atunci va doresc distractie placuta in seara asta aia cu revansarea ne place foarte mult . o sa-ti dau o lista . sunteti frumosi..... invidiosule . in alta ordine de idei, a fost o zi super. distractia de la ursu a durat fix...minute, pentru ca presupunea sa stam afara la minus 4 grade, asa ca am incalecat pe ticozaur si ne-am dus la mall, unde era cam inshis peste tot asa ca...am facut shopping la gima . dupe care fiecare s-a dus in vastele sale apartamente. eu m-am agatat de o sticla de salitos si de un castron de flocirele, la momentul ala cred ca pitika dormea dusa...ca un copil cuminte care nu este . <small>--- Mesaj completat în 22 Dec 2007 15:04 -------------</small><br/>se baga care la film? la 16.00 incepe la mall din drumul taberei. mergem eu cu pitika. filmul e o comedie, "cat dureaza o casnicie". Editat Decembrie 22, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 daaa pitika dormea dusa!!! da' de unde!!! long live salitos!!! pacat ca am baut singure.. adik tu la tine si eu la mine... puteam sa facem o bauta!!!! cat despre film... a fost fantastic, numai ca a fost altul.. charlie, talisman... something... si gagica din fata cred ca si-o lua rau daca nu intorcea capul la timp!!! ti-arat ca am ciocanul la mine mereu!!!! --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 02:21 ------------- sunteti frumosi..... pupa fata pe zeze de o mie de ori!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 daaa pitika dormea dusa!!! da' de unde!!! long live salitos!!! pacat ca am baut singure.. adik tu la tine si eu la mine... puteam sa facem o bauta!!!! cat despre film... a fost fantastic, numai ca a fost altul.. charlie, talisman... something... si gagica din fata cred ca si-o lua rau daca nu intorcea capul la timp!!! ti-arat ca am ciocanul la mine mereu!!!! pai eu ti-am zis sa urci la mine, dar mi-ai bagat faza cu dentistul . sa stii ca nu aveam ganduri necurate . eram singurele gaitze care radeau cu gura pana la urechi la film, in rest in sala era o liniste mormantala. eu raman totusi la vorba mea ca nimerisem la un priveghi de cinefili . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 pai eu ti-am zis sa urci la mine, dar mi-ai bagat faza cu dentistul . sa stii ca nu aveam ganduri necurate . eram singurele gaitze care radeau cu gura pana la urechi la film, in rest in sala era o liniste mormantala. eu raman totusi la vorba mea ca nimerisem la un priveghi de cinefili . vorba cuiva drag... parca suntem pe mess aici... can't wait until 6 o'clock pm.... --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 14:03 -------------merge careva la patinoar azi.. in jur de 19:00??? am zis sa testam patinoarul din cismigiu.. ce parere aveti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 hey.......dragii mei motherfuckers.......ICE va doreste sarbatori fericite! distractie placuta pe unde va petreceti si aveti grija de voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 hey.......dragii mei motherfuckers.......ICE va doreste sarbatori fericite! distractie placuta pe unde va petreceti si aveti grija de voi..... si tie la fel ice-ule!!! si tuturor de altfel!! HOHOHO.. MERRY X-MAS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 (editat) Merry Christmas and a Happy New Year everybody!!! p.s.: care dati cu X-mas va omor!!! Editat Decembrie 24, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Merry Christmas and a Happy New Year everybody!!! p.s.: care dati cu X-mas va omor!!! aoleuuu!!! dc ma omori domn'le???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ..cu X-mas ne omori, eh?? Da' Sarbatori fericite si un An Nou fericit nu-ti mai plac?? Toate cele bune, baieti si fete, si sa avem cu totii un an debordant de impliniri si evenimente placute, in care sa facem (impreuna sau separat) muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti km pe doua roti, fara nici un incident sau accident!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun fericit si la multi anus! (e-n latina)...hic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun fericit si la multi anus! (e-n latina)...hic! Era "anus nous" si nu e in latina, e in gaylingua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 (editat) aoleuuu!!! dc ma omori domn'le???? ..cu X-mas ne omori, eh?? In ideea ca nu suport sa se spuna Merry X-mas in loc de Merry Christmas ... si oricum stiti foarte bine ca tuturor va doresc numai bine, cat mai multi km si cat mai multe portofele pline gasite pe strada... l.e.: bai nene, vedeti ca io personal nu prea accept gay boys... la gay girls poate facem vreun compromis ceva dar... aveti grija copii Editat Decembrie 24, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutza_ninja Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) Craciun Fericit tuturor si sa ne vedem cu bine pe sosele cand s-o face frumos ! Editat Decembrie 25, 2007 de micutza_ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Neatza lume! Va simteti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Au capu'. Buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 au capu', asa-i!!! fir-ar sa fie ea de beutura!!! @fuzzy:dude, cum e trabucul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) Habar n-am... n-am apucat sa savurez nimic... sunt cobza Editat Decembrie 26, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate