Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

normal :ok: ne vedem joi desi poate ne vedem mai devreme la o plimbarik :huh:

 

 

Cam greu cu plimbarica joia asta la cat de blocat o sa fie orasul, eu am simtit-o pe pielea mea sambata cand au "simulat"; cel putin nordul si centrul orasului erau blocate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TIN SA VA DAU SI VOUA O VESTE EXTRAORDINARA:O SA FIU TATIC!!!!!! :ok: :huh:

 

Felicitari! La sedinta poate ne arati si noua cum ai facut! :D

 

Lasand gluma la o parte, faptul ca ai devenit tatic insemna ca:

- o sa conduci mult mai prudent;

- o sa-ti iei echipament cu protectie maxima;

- o sa-ti iei... SCUTER! :crack:

 

Cu alte cuvinte: ce costisitoare devine viata pentru un tanar motociclist care devine tatic! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cica saptamana asta ploua :ok:

 

"Cica" e un cuvant nepotrivit. A se citi "saptamana asta chiar ploua" :huh: :crack: :D

 

Dar ca sa nu fie dracul atat de negru, va recomand sa profitam de vremea urata de afara si sa ne documentam.

 

Propun pentru moment un link care se constituie in material documentar pentru cei care vor sa viziteze zone din judetul Vaslui, recunoscute ca fiind zone neaos-romanesti, unde limba romana se vorbeste cu acelasi accent si acelasi vocabular ca si in urma cu milioane de ani, cand omul a coborat din copac sub forma de maimutza si a simtit nevoia de a comunica cu ceilalti. Iata:

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TIN SA VA DAU SI VOUA O VESTE EXTRAORDINARA:O SA FIU TATIC!!!!!! :huh: :D

 

bravo, dom'le, uite ca mai sunt si oameni harnici :D . si pe cand se anunta livrarea "coletului"?

 

MULTUMESC MULT dar inca nu stiu ce este, oricum sa fie ce o vrea Dumnezeu, numai putza sa aibe :ok:

si nu stiu ce o sa aibe prima oara atv sau moto sa vedem oricum ghidon o sa aiba sigur!!!! :lol:

 

cred ca prima oara o sa iei carucior :crack: . poti sa spui care are si ghidon :) .

 

in alta ordine de idei, ieri am fo la veliko-tarnovo. au fost 3 motoare la dus, la intoarcere am mai pescuit 2 dintr-un grup care fusese inaintea noastra. s-a plecat cam tarziu si din scurt, n-am apucat nici sa mananc ca lumea, asa ca pe drum vedeam numai platouri cu pui, in loc de platouri muntoase. m-au impresionat placut soferii bulgari, care conduceau foarte civilizat, te depaseau frumos, fara sa te incomodeze, iti faceau semn sa-i depasesti si-ti faceau loc, nu se bagau in coasta ta.....de nota 10. drumurile insa cam naspa. anyway, am ajuns in veliko intr-un final glorios, mancarica foarte buna. n-am reusit sa mai vizitam orasul, caci era deja tarziu. am luat-o repede inapoi spre bucuresti. la ceva distanta de veliko avusese loc un accident, un motor s-a mucificat intr-un gard de beton. salvarea tocmai pleca atunci cand am ajuns noi, insa fara sirenele pornite, probabil ca....nu mai avea rost. pilotul ar fi fost bulgar. mai era un motor parcat de cealalta parte a drumului. motorul insa care a intrat in gard era praf, varza...acolo era drum drept...nu prea inteleg ce s-a putut intampla .... oricum nu aveai cum sa opresti, politie care iti facea semn sa treci etc. anyway, am ajuns cu bine in bucuresti, sper insa data viitoare sa se opreasca lumea oleaca mai des pe drum, caci urlau muschii si incheieturile mele :lol: de la anchilozare.

Editat de Merenptah
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in alta ordine de idei, ieri am fo la veliko-tarnovo. au fost 3 motoare la dus, la intoarcere am mai pescuit 2 dintr-un grup care fusese inaintea noastra. s-a plecat cam tarziu si din scurt, n-am apucat nici sa mananc ca lumea, asa ca pe drum vedeam numai platouri cu pui, in loc de platouri muntoase. m-au impresionat placut soferii bulgari, care conduceau foarte civilizat, te depaseau frumos, fara sa te incomodeze, iti faceau semn sa-i depasesti si-ti faceau loc, nu se bagau in coasta ta.....de nota 10. drumurile insa cam naspa. anyway, am ajuns in veliko intr-un final glorios, mancarica foarte buna. n-am reusit sa mai vizitam orasul, caci era deja tarziu. am luat-o repede inapoi spre bucuresti. la ceva distanta de veliko avusese loc un accident, un motor s-a mucificat intr-un gard de beton. salvarea tocmai pleca atunci cand am ajuns noi, insa fara sirenele pornite, probabil ca....nu mai avea rost. pilotul ar fi fost bulgar. mai era un motor parcat de cealalta parte a drumului. motorul insa care a intrat in gard era praf, varza...acolo era drum drept...nu prea inteleg ce s-a putut intampla .... oricum nu aveai cum sa opresti, politie care iti facea semn sa treci etc. anyway, am ajuns cu bine in bucuresti, sper insa data viitoare sa se opreasca lumea oleaca mai des pe drum, caci urlau muschii si incheieturile mele :crack: de la anchilozare.

 

Frumoasa plimbarica! Felicitari! Cati km s-au strans dus-intors?

 

Si apropos de plimbarici, iata filmul scurt al unei plimbarici lungi pe traseu de enduro, realizat de un baiat de-al nostru din Tg-Mures. Doua DR-uri si un Dominator. Din cate am inteles de la el, Dominatorul e din Bucuresti. Shadow, ce zici? :ok:

 

 

Daca va place, da-ti baiatului un rating :huh: Btw, filmul lung mi-l trimite pe un DVD. Nu cred ca voi intra in posesia lui inainte de sedinta de saptamana asta, dar la sedinta cealalta il voi aduce cu mine (DVD-ul), pt cine e interesat (se "distribuie" gratuit).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa plimbarica! Felicitari! Cati km s-au strans dus-intors?

 

Si apropos de plimbarici, iata filmul scurt al unei plimbarici lungi pe traseu de enduro, realizat de un baiat de-al nostru din Tg-Mures. Doua DR-uri si un Dominator. Din cate am inteles de la el, Dominatorul e din Bucuresti. Shadow, ce zici? :D

 

 

Daca va place, da-ti baiatului un rating :lol: Btw, filmul lung mi-l trimite pe un DVD. Nu cred ca voi intra in posesia lui inainte de sedinta de saptamana asta, dar la sedinta cealalta il voi aduce cu mine (DVD-ul), pt cine e interesat (se "distribuie" gratuit).

 

 

Da domne asa e ...

Eu sunt Sebi ... semnez pt. Regie, Distribuite, (machiaj din fericire nu am avut), montaj si productie.

Acum ar mai fi de precizat ca "plimbarica" a durat 13 zile ...

 

Dominatorul e din Bucuresti. Luat tot din Tg. Mures de Dan George, facut tura cu el si dupa aia l-a vandut

sa isi ia masina. Si nu va speriati ca acum isi ia 2 motoare ... si mai trageu una si mai lata.

 

Eu filmul il pun maine la posta si cu un pic de noroc ajunge pe joi. :ok:

 

Nu vreau sa fac publicitate la "altceva" , dar aici nu am reusit nicicum sa uploadez poze ...asa ca iaca link-ul:

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...;hl=scurta+tura

 

:huh: :crack: :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In postul meu precedent, m-a luat "gramatica" pe dinainte! :huh: Mea cupla! In loc de "da-ti baiatului un rating", va rog cititi (corect) "dati baiatului un rating" :ok:

 

Scuzeeee!

 

Frumoasa plimbarica! Felicitari! Cati km s-au strans dus-intors?

 

Si apropos de plimbarici, iata filmul scurt al unei plimbarici lungi pe traseu de enduro, realizat de un baiat de-al nostru din Tg-Mures. Doua DR-uri si un Dominator. Din cate am inteles de la el, Dominatorul e din Bucuresti. Shadow, ce zici? :crack:

 

 

Daca va place, dati baiatului un rating :D Btw, filmul lung mi-l trimite pe un DVD. Nu cred ca voi intra in posesia lui inainte de sedinta de saptamana asta, dar la sedinta cealalta il voi aduce cu mine (DVD-ul), pt cine e interesat (se "distribuie" gratuit).

Editat de Dominator72
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa repet ce-am comentat si pe YT: Genial...am ramas prost. :ok:

 

--- Mesaj completat în 31 Mar 2008 20:42 -------------
Apropo, nenea Sniky, dupa lera de culoare, verdele de pe mobra ta are codul RAL 6018

 

(gasit pe google exemplu sa-ti arat dupa ce am pus aia pe coditza: http://www.profnastil.com/netcat_files/Ima...ctures_ral4.jpg )

 

Acum, chestia e ca si la viespea mea, codul de vopsea inscris pe aripa spate NU era in RAL, era scris in altfel de cod, deci ma gandesc, sa fiu prudent, poate o fi vreo culoare spetziala Kawasaki la a ta, Honda la a mea, nescrisa in nici un cod international. Dar ochiometric si "leric" aia e.

 

Ai putea sa incerci, daca vrei sa fii sigur, sa duci o buca' de plastic la o vopsitorie profesionista sa-i rogi pe-aia sa iti zica ce culoare e, dar am sentimentul ca ar face exact ce-am facut si eu.

 

Pup. :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa mor daca stiu ce coduri sunt alea, ca asa sunt si pe aripa. Numa RAL nu e.

 

--- Mesaj completat în 31 Mar 2008 23:52 -------------
Si culorile care le arata aia la mostrele alea digitale sunt destul de departicel de adevar, dar pricep ideea. Orientativ :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa mor daca stiu ce coduri sunt alea, ca asa sunt si pe aripa. Numa RAL nu e.

 

<small>--- Mesaj completat în 31 Mar 2008 23:52 -------------</small><br/>Si culorile care le arata aia la mostrele alea digitale sunt destul de departicel de adevar, dar pricep ideea. Orientativ :ok:

Sunt codurile reale de culoare pt fiecare mobra (nu te lua dupa culoarea afisata pe monitor, ca aia sigur te pacaleste). Cu codul ala de culoare te duci la Standox, de exemplu, si iti da exact ce ai nevoie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pff dragi preteni si tovarasi.

Desi pe multi nu intereseaza, am un anunt tris de facut.

 

Se pare ca dupa o minunata relatie care a durat aproape 2 ani brus am ramas singurel. Cu atat mai nasoala treba pentru ca trebuia sa placam amandoi in uk si sa facem facultatea impreuna, plus alte planuri naruite. Asta se ieste.

 

Ce e cel mai nasol e ca o sa am mai mult timp liber si nu o sa am cu ce sa mi-l umplu (ideea asta ma omoara).

 

si acum revenindu-mi din transa

Multumesc oryon si mishu.

Si cu ajutorul lui Doamen Doamne sper ca sambata sa vopsesc verzitura si dumica sa fiu gata de un test run.

Editat de Sniky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Sniky: Se mai intampla...e nasol, dar ata ete. Life goes on, cum se zice. Las ca iti faci tu capra si nu mai ai timp sa te gandesti la alte alea :ok:

 

@Mishu: Dap, codurile alea le am si eu pe aripa spate la mobra, da' n-am stiut niciodata ce-i cu ele :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da Domi, ai dreptate - vremea este de kakao saptamana asta :crack: , insa speranta moare ultima - poate o sa iasa Soarele pana la urma, macar in week-end.

Am vazut si eu filmuletul - siiii immediat m-a dus gandul la luna iulie an 2008, locatie Piatra Craiului - sper sa aveti in dotare camere de filmat! ca je are camera foto, ca sa imortalizam momentele de plimbari pe munte.

Filmuletul a fost super si as vrea sa vad si varianta full, ce mi-a placut mult combinatia intre DR si Dominator - motoarele astea se inteleg super bine vad. :ok:

 

 

Sniky - ce sa zic baiat, trista intimplarea prin care ai trecut! daca este vreo consolare in asta sa stii ca si eu am trecut de cateva ori prin asa ceva, si ca trece cu timpul, sau cu o blonda/bruneta mai misto decat fosta :D ca sa mai indulcesc medicamentul. Faptul ca nu a mers - inseamna ca nu va potriveati asa ca LET IT GO!

Pe de alta parte - o sa poti sa-ti canalizezi energia spre mobra, si dupa cate imi dau eu seama o sa o pui la punct destul de repede.

Eu iti urez bafta, fruncea sus - si fa mobra aia ca sa plecam in plimbari. :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa plimbarica! Felicitari! Cati km s-au strans dus-intors?

 

dus-intors fura circa aproximativ si cu aproximatie vreo 400 km.

 

Pff dragi preteni si tovarasi.

Desi pe multi nu intereseaza, am un anunt tris de facut.

 

Se pare ca dupa o minunata relatie care a durat aproape 2 ani brus am ramas singurel. Cu atat mai nasoala treba pentru ca trebuia sa placam amandoi in uk si sa facem facultatea impreuna, plus alte planuri naruite. Asta se ieste.

 

Ce e cel mai nasol e ca o sa am mai mult timp liber si nu o sa am cu ce sa mi-l umplu (ideea asta ma omoara).

 

 

aceste cuvinte ne doare, dar ce nu te doboara, te intareste. asa ca, mon cher, nu regreta nimic, viata e frumoasa si atunci cand pare oleaCA CAm seaca. si, ca sa mai descretim fruntile, va dau o reteta de tort :huh: . pofta buna :ok: .

 

Tort pentru femei:

 

Ingrediente:

 

1 barbat bine;

 

1 baton de vanilie gros si vessel;

 

2 oua;

 

1 pat fara arcuri;

 

1 l de vin rosu;

 

1 piersica stufoasa;

 

1 felie de lamaie….

 

Mod de preparare:

 

Se ia barbatul cu binisorul, se uda cu 100 gr coniac sau cu vin rosu, dupa care se rastoarna in pat; se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua, prin frecare sau mangaiere ( dupa necesitati ), pana se intareste bine batonul. In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta Batonul bine intarit se introduce in piersica. Se freaca bine in interior, batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se inmoaie. Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata. Daca a reusit va creste 9 luni, dupa care va fi scos la tava.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da Domi, ai dreptate - vremea este de kakao saptamana asta :lol: , insa speranta moare ultima - poate o sa iasa Soarele pana la urma, macar in week-end.

Am vazut si eu filmuletul - siiii immediat m-a dus gandul la luna iulie an 2008, locatie Piatra Craiului - sper sa aveti in dotare camere de filmat! ca je are camera foto, ca sa imortalizam momentele de plimbari pe munte.

Filmuletul a fost super si as vrea sa vad si varianta full, ce mi-a placut mult combinatia intre DR si Dominator - motoarele astea se inteleg super bine vad. :blbl:

:lol: Shadow, tocmai ce am cumparat ieri o camera de filmat; deci avem echipament complet, adica: DR, Dominator, camera foto, camera de filmat. Aceste plusuri ar trebui sa faca planul de vacanta propus de tine si mai atragator pentru cat mai multi rider-i! Eu deja imi imaginez seara, la focul de tabara, ceva de genul:

:( :ok: :ok: :moto: :) :guitar: :banpls: :moto:

 

Referitor la filmulet, in varianta film, daca-l primesc pana joi, aduc cateva copii ale DVD-ului la sedinta. Daca nu, dau un semn aici dupa ce-l primesc, iar pentru cine il doreste mai devreme de urmatoarea sedinta putem stabili o intalnire.

 

@Sniky: Imi pare rau pentru pierderea suferita de tine! Totusi, sunt cateva variante:

- daca vestea ai primit-o chiar astazi, gandeste-te ca e 1 aprilie;

- daca n-are legatura cu 1 aprilie, poate totusi va impacati;

- daca nu va impacati :lol: ... show must go on!

 

 

--- Mesaj completat în 01 Apr 2008 11:35 -------------

Tort pentru femei:

 

Ingrediente:

 

1 barbat bine;

 

1 baton de vanilie gros si vessel;

 

2 oua;

 

1 pat fara arcuri;

 

1 l de vin rosu;

 

1 piersica stufoasa;

 

1 felie de lamaie….

 

Mod de preparare:

 

Se ia barbatul cu binisorul, se uda cu 100 gr coniac sau cu vin rosu, dupa care se rastoarna in pat; se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua, prin frecare sau mangaiere ( dupa necesitati ), pana se intareste bine batonul. In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta Batonul bine intarit se introduce in piersica. Se freaca bine in interior, batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se inmoaie. Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata. Daca a reusit va creste 9 luni, dupa care va fi scos la tava.

 

Si daca patul are arcuri... ce? :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dap MAAAARE DREPTATE AI - inseamna ca stam bine la partea de dotare electronica, iar imaginea cu bericicile :( :ok: :ok: :moto: in jurul focului de tabara ma face sa visez cu okii deschisi; eu din cate am vazut sunt destui rideri interesati de Bikes Mountain Adventure - Piatra Craiului 08 - ca asa m-am gandit sa-i zic generic :guitar:, si-apoi om vedea mai aproape de eveniment cine ce si cum se mai anunta.

 

Daca o sa ai copii ale filmului vino cu ele ca io unul sunt interesat . :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dap MAAAARE DREPTATE AI - inseamna ca stam bine la partea de dotare electronica, iar imaginea cu bericicile :( :ok: :ok: :moto: in jurul focului de tabara ma face sa visez cu okii deschisi; eu din cate am vazut sunt destui rideri interesati de Bikes Mountain Adventure - Piatra Craiului 08 - ca asa m-am gandit sa-i zic generic :lol:, si-apoi om vedea mai aproape de eveniment cine ce si cum se mai anunta.

 

Daca o sa ai copii ale filmului vino cu ele ca io unul sunt interesat . :blbl:

 

Eu zic ca trebuie deja sa incepem sa ne antrenam, pentru ca la drum lung se instaleaza o ditamai setea! :lol: Deci putem incepe cu: :) :guitar: :banpls: :moto: :lol:

 

In privinta numelui, daca tot e la inceput in lb engleza, ai putea sa-i spui: Bikes Mountain Adventure - King's Stone 08 :lol:

 

Mi-am imaginat ca esti interesat, asa ca nici nu-mi faceam probleme ca nu vrei dori o copie :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...