Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Alooooo!!

In seara asta vine careva? Pe la cat doresc domniile voastre sa se adune? :ok:

 

Ca de obicei pe la 19.30 voi fi acolo. :agree:

 

Apoi as vrea sa ajung si pe la Ursu, ca vorba aia, am fost de toate [uterist, scutecist (soimii patriei au fost mai tarziu), pionier, utecist si PCR-ist (ca altfel nu puteam fi sef)] si as dona si ceva.

 

:smoke: :ok: :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca de obicei pe la 19.30 voi fi acolo. :smoke:

 

Apoi as vrea sa ajung si pe la Ursu, ca vorba aia, am fost de toate [uterist, scutecist (soimii patriei au fost mai tarziu), pionier, utecist si PCR-ist (ca altfel nu puteam fi sef)] si as dona si ceva.

 

:P :ok: :)

Atunci ma prezint si eu acolo la 7 juma'!

Promit sa nu mai repar nimic in seara asta :agree:

 

Chiar.. care aveti pe acasa 1 surub (sau 2 :ok: ) de 5... si lungi de vreo 2 cm..... Nu de alta, dar o sa-mi cada farul :ok: Ca deh.. n-am pus saibe grover :D Dar cu alea rezolv.. surub de 5 in schimb, nu am gasit nici pe la mine prin casa, nici pe la altii :D Si chiar sa merg in targ pentru 1 (un) surub, parca e prea de tot :ok: Sunt un lenes, recunosc..

Asa ca va multumesc anticipat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:agree: salutarea baietzi si fete

 

Vroiam sa va multumesc pentru primirea in grup, la intalnirea de aseara, ma bucur ca v-am cunoscut si cred ca am de invatat cate ceva de la voi pentru ca se vede ca stiti destule in acest domeniu si aveti ceva experienta pe 2 roti.

 

hai ink putin k e vineri :smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alo, care-l stiti pe-ala de pe zboina de si-a luat un kawa albastru, 6r cel mai probabil, spuneti-i s-o lase mai moale ca e plin forumu de accidente de incepatori facuti piftie.

:ok: Poate ca nu-l intereseaza ce e pe forum.. Si pana la urma, daca vrea sa dea cu epiderma de asfalt, sa dea pana nu mai poate! Sau mai stii? O avea omu' talente ascunse.. Un mic Pedrosa al Giulestiului :smoke:

De ce traiti toti cu impresia ca toata lumea invata ceva de pe forum? :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alo, care-l stiti pe-ala de pe zboina de si-a luat un kawa albastru, 6r cel mai probabil, spuneti-i s-o lase mai moale ca e plin forumu de accidente de incepatori facuti piftie.

 

 

nu am vazut pe nimeni cu r6 around

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R6 e yamaha.

 

Si ca sa indulcesc putin tonul, iata ce fac o parte dintre motociclistii de pe giulesti :agree: O parte's pe forum altii nu-s. Dar ai din zona ii cam stiu.

 

Editat de ahonen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma gandeam la r6 , deh , am citit printre randuri :smoke:

 

baiatu cu zx6r`u e si incepator ... ii urez multa bafta

 

--- Mesaj completat în 24 Aug 2007 19:42 -------------

Poi e bine asa dragilor.. Vad ca de adunat ne adunam.... Daca tragem si o plimbarica, ceva, e perfect! :agree:

 

je lucreaza whole week . Daca e cineva pasionat ptr weekendul viitor sa dam o fuga la bulgari .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R6 e yamaha.

 

Si ca sa indulcesc putin tonul, iata ce fac o parte dintre motociclistii de pe giulesti :smoke: O parte's pe forum altii nu-s. Dar ai din zona ii cam stiu.

 

Trebuia sa intelegem ceva din filmuletul ala? Ca eu nu am vazut decat niste oameni la gratare, care se distreaza in grupul lor si care s-au filmat mergand cu mobrele in POLIGON :ok: :agree: In fine.. nu mi s-a parut nimic grav.. Cat despre incepatori pe SS care vor sa se dea tare, pe o roata, asta e.. pb lui!! Oricum nu prea ai ce sa-i faci.. Are cap sa gandeasca, ochi sa vada... Nu ii vei deschide tu ochii daca el nu vrea! Sa fie SANATOS!! Chiar ii doresc asta.. Dar tot nu inteleg ce legatura are toata ingineria asta cu acest topic :P

Scopul topicului a fost sa ne cunoastem, sa iesim in mod regulat la un suc, apa, bere, whatever.. Si sa se anunte si altii pe parcurs.. Nu sa discut despre care, cum se da pe o roata... Oricum, din punctul meu de vedere, daca omu' stie sa se dea, bravo lui!! Si eu daca as stapani asa de bine ingineria cu pricina, as face probabil la fel...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pababibam :smoke: hai ca poate poate peste 2 setimani vine si vorderadu meu :ok: si o sa am drujba montata :P suprinzator imi dau ai mei bani sa imi iau far :| :ok: laser frate si maine vreau sa ma duc prin targ sa vad daca au ceva sclipitor pt ochiometru meu

 

apropo am vazut o chestie geniala :agree: atasez poza imediat si ma gandeam sa imi tai si eu casca (streetfighter ca doar nu sa imi cumpar un bandit nou nout sa il decupez) si sa incerc ceva (oricu vreau sa imi iau un flip up tot de la sf .. e mai usor sa o pun pe cap fara sa imi iau dau jos ochimetrele)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am zis sa anunt din timp, poate se mai strange lume.

 

deci sambata plec iar intr-o tura, de data asta chiar vreau sa respect traseul B-BZ-BV-Cheia-B.

sa vad cum va fi vremea :agree:

 

nu cred ca ajung joi dar va salut pe toti.

 

dragilor, acum 5 minute am intrat pe usa si m-am repezit la calculator. extraordinar traseul, in sfarsit m-am prins cu e cu virajele stranse, peisaje f misto, peripetii.

maine descarc si pozele si va zic toate detaliile

 

PS: in Nehoiu, la un Peco era un papuc plin cu muncitori si unul (cred ca era seful lor) ma intreaba, uitandu-se la mobra mea: "Bah, asta e un scuter, nu? ca vreau sa-mi iau si eu"

In timp ce plecam, i-am raspuns ca da. In retrovizoare am mai prins un zambet larg si satisfacut... :smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scopul topicului a fost sa ne cunoastem, sa iesim in mod regulat la un suc, apa, bere, whatever..

 

Si io credeam ca dobitocu ca e un topic subregional in care discuta motociclisti dintr-o anumita zona a bucurestiului.

 

Stiu niste sleauri formate de curand in asfaltu de pe giulesti. Culmea e ca se vad foarte greu. Dar banuiesc ca nu te intereseaza unde sunt pt ca topicul e facut pentru "intalniri regulate la suc".

 

Secundo: imi pare rau ca nu ne-am filmat pe-o roata pe magheru sau cu roata pe capu unei babe pe trecerea de pietoni. Probabil ca nu suntem atat de cool incat sa aparem intr-un film care sa te coafeze cat de cat. Cerem iertare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare! ploaia de dimineata inca nu s-a oprit, si ma tot gandesc ce vreme buna de somn si spus povesti e..

 

asa ca sa va zic si eu povestea mea cu tura de ieri, asa cum v-am promis.

 

ziua a inceput la 6:30, si dupa micul dejun si facut rucsacul, la 7:15 scoteam mobra din garaj. dormisem cam putin pt cat de obosit eram, si aveam o stare de nervozitate, care s-a accentuat prin colentina, unde traficul era innebunitor. in sfarsit, dupa vre-o 40min, timp in care ventilatorul pornea la fiecare 2-3 minute, am iesit inspre voluntari. eu ca eu, dar mai ales mobra cred ca s-a bucurat extraordinar cand s-a apucat sa inghita kilometri.

 

drumul spre buzau a fost placut, asfalt ok, viraje largi, peisaj variat. ca sa balansez neplacerea de la obor/colentina, pe bucuresti-buzau viteza de croaziera a fost de 130-140, avand companioni de drum un seat leon si o toyota avensis :agree:

 

faceam prima oara drumul,si nestiind ca e si o varianta care ocoleste buzaul, am intrat in oras (inainte de buzau se trece pe un pod care vireaza spre dreapta. In buzau..sosele cam denivelate,nimic care sa imi atraga privirea. de mentionat ca pana acum nu intalnisem vreomobra.

 

din buzau insa...trebuie sa va spun ca am avut parte de un drum senzational. peisaje salbatice, viraje cu vizibilitate, iar cand am ajuns la baraj, privelistea era incredibila.

post-17002-1188124043_thumb.jpgpost-17002-1188124072_thumb.jpgpost-17002-1188124089_thumb.jpg

aici a fost primulmoment funy. aruncati-va un ochi pe poza de mai jos...il depasisem mai devreme, si chiar ma gandeam ce pacat ca din mers nu pot sa il pozez, insa sansa face ca s-a oprit la baraj

post-17002-1188124241_thumb.jpg

drumul a continuat in jurul lacului, erau o gramada delocuri mistoin care se putea opri si face un grata si o baie, insa eram usor grabit,caci (asa cum s-a si intamplat), pe dupaamiaza era anuntata ploaie.

post-17002-1188124089_thumb.jpgpost-17002-1188124403_thumb.jpgpost-17002-1188124420_thumb.jpg soseaua aia suspendata m-a lasat masca..la bicaz am mai intalnit asa...

 

mai departe drumulm-a purtat in orasul (si eu m-am mirat) nehoiu, unde v-am zis mai devreme ce am patit..deh, macar am facut un conational fericit.

inca f putin motociclisti, si ce ma remarcat era ca prin satucele pe unde treceam, nu era grup de pusti (pe la vreo 6 ani) care sa nu devina brusc agitati si zgomotosi (in sens apreciativ) cand treceam pe langa ei. sincer sa zic, erau simpatici cum se inghionteau si sareau cand treceam pe langa ei si le faceam cu mana (oare am contribuit la cresterea fenomenului moto in zona :ok: ). am intalnit si doua semafoare, caci se lucra la refacerea drumului, si la unul, cum stateam si ma mai dezmorteam, vine un pusti si dupa obisnuitele "cat baga" si "cat ai dat pe ea" imi zice: "sefu, faci un scartait de roti, asa pt mine?" amuzat, l-am refuzat, da omu insistent..."hai sefu (i se parea lui ca "sefu" ma indupleca) ca te platesc"..chiar nu am stiut ce sa ii raspund..

 

in apropiere de brasov, drumul se strica, in sensul ca e un drum de dale de beton, fix 5 km, si te cam face la sezut....iar nu am stiut dar va zic voua, sa nu mai gresiti ca mine, inainte de brasov, se face un drum la stanga, spre Valenii de Munte,si astfel nu mai intri in oras.

 

in brasov am urcat pana in poiana, daca tot eram aproape

post-17002-1188125200_thumb.jpg-partea cu case din centru dreapta e vechiul brasov (Schei)

post-17002-1188125216_thumb.jpgpost-17002-1188125239_thumb.jpg

pe drumul de poiana am vazut vreo 4 grupuri de motociclisti

post-17002-1188125395_thumb.jpg

 

ceasul sa tot fi fost vreo 3 asa ca i-am dat bice sa nu ma prinda ploaia (de parca ar fi cum vreau eu :smoke: )post-17002-1188125632_thumb.jpg post-17002-1188125708_thumb.jpg -aici deja se vad norii.

nu mai e niciun secret ca m-aprin ploaia pe serpentinele de la cheia, insa aveam costum de ploaie..si un cauciuc tocit rau pe spate...insa am gasit o pensiune care avea in fata vreo 4 motoare si am zis ca ma refugiez si eu, si bine am facut, caci am cunoscut 3colegi de drum foarte amabili si dragutzi si cat am mancat o ciorba, ploaia a stat iar asfaltul se uscase de nici nu ziceai ca a plouat jumate de ora mai devreme.

post-17002-1188125910_thumb.jpg-dansii sunt 3 catei simpatici de la pensiune

 

pe la 4 m-am pus iar pe asfalt..si mancat si odihnit fiind,aveam o pofta inzecita de halit viraje...

post-17002-1188126028_thumb.jpg-vara asta se poarta negru incins cu modele albe (nu stiu voi, dar mie imi place la nebunie culoare unui cauciuc incins)

post-17002-1188126121_thumb.jpg - cauciucul gumelor nu a fost singurul care s-a ros

post-17002-1188126220_thumb.jpg - habar nu am cum am luat albina aia, cred ca mi-a derapat spatelesi am luat-o din lateral :P

 

cam asta a fost, excelent traseu, in total vreo 500 km, oricand l-as mai face, cu conditia sa fie vreme buna.

pe final va las cu ploiestiul si un apus pe dn1

post-17002-1188126465_thumb.jpgpost-17002-1188126483_thumb.jpg

Editat de cojo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuia sa intelegem ceva din filmuletul ala? Ca eu nu am vazut decat niste oameni la gratare, care se distreaza in grupul lor si care s-au filmat mergand cu mobrele in POLIGON :ok: :agree: In fine.. nu mi s-a parut nimic grav.. Cat despre incepatori pe SS care vor sa se dea tare, pe o roata, asta e.. pb lui!! Oricum nu prea ai ce sa-i faci.. Are cap sa gandeasca, ochi sa vada... Nu ii vei deschide tu ochii daca el nu vrea! Sa fie SANATOS!! Chiar ii doresc asta.. Dar tot nu inteleg ce legatura are toata ingineria asta cu acest topic :P

Scopul topicului a fost sa ne cunoastem, sa iesim in mod regulat la un suc, apa, bere, whatever.. Si sa se anunte si altii pe parcurs.. Nu sa discut despre care, cum se da pe o roata... Oricum, din punctul meu de vedere, daca omu' stie sa se dea, bravo lui!! Si eu daca as stapani asa de bine ingineria cu pricina, as face probabil la fel...

 

:smoke:

 

fiecare face ce vrea cu pielea si viata lui. noi vrem sa socializam, de-asta a fost initiat acest topic, nu sa criticam.

 

Si io credeam ca dobitocu ca e un topic subregional in care discuta motociclisti dintr-o anumita zona a bucurestiului.

 

Stiu niste sleauri formate de curand in asfaltu de pe giulesti. Culmea e ca se vad foarte greu. Dar banuiesc ca nu te intereseaza unde sunt pt ca topicul e facut pentru "intalniri regulate la suc".

 

Secundo: imi pare rau ca nu ne-am filmat pe-o roata pe magheru sau cu roata pe capu unei babe pe trecerea de pietoni. Probabil ca nu suntem atat de cool incat sa aparem intr-un film care sa te coafeze cat de cat. Cerem iertare.

 

 

alo, gradinita :ok: . ce atata agitatie? :ok: daca il stii si te deranjeaza ceea ce face de ce nu meri tu sa faci baiatului cu pricina observatie? iar daca topicul nu iti place pentru ca este "facut pentru intalniri regulate la suc", sunt destule altele la sectiunea pentru bucuresti. noua ne face placere sa ne intalnim regulat la suc si sa vorbim diverse, nu sa facem cercetari cu cine se da pe o roata :).

 

in alta ordine de idei, am fo 4 zile la munte, la sinaia. pun si neste poze (nu, nu am fo pe motor :) ): cota 2000, peles, cascada urlatoarea. mai multe poveshtiri joi la terasa :ok: .

post-12107-1188133858_thumb.jpg

post-12107-1188133940_thumb.jpg

post-12107-1188133982_thumb.jpg

post-12107-1188134067_thumb.jpg

post-12107-1188134248_thumb.jpg

post-12107-1188134294_thumb.jpg

post-12107-1188134415_thumb.jpg

Editat de Merenptah
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cojo - miso pozele, misto peisajele, la iarna o sa ai la ce sa te uiti si despre ce sa povestesti vad ca te dai regulat in exterior...ceea ce e fff bine!

 

Sniky - sper sa te vad odata cu motorul terminat si gata de fight pe street ( btw - hotaraste-te man odata ce faci cu masca aia de fata ca-ti vine roata si tu nu ai o idee:P clara).

 

Ahoen si Animgaz - cool down boyz! - aveti dreptate amandoi :smoke: e binevenita o informatie aci pe forum despre diverse - de ex. starea asfaltului peGiulsti - dar si la terasa "birou" putem afla destule.

 

Merenptah - ai cam lipsit in ultima vreme... :agree: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:agree:) deja m-am hotarat am si adoptat o solutie =))

 

Am fost in vitan de dimineata si spre suprinderea mea numai tigani cu scutere :|. Am fost in moto louis mi-am luat semnale si am trecut si pe la tarabele pt masini si mi-am luat 2 modele de proiectoare (ambele ovale unu normal si unu are pe mijloc o lupa) acum sa vina roata si in max 2 zile o montez si dau ture :P .. mai am de luat niste fibra de sticla sa imi repar codita si in w/e s-ar putea sa fac un drum pe la maree :ok: (aaa si mai trebe sa imi iau niste actipilde verzi sau un spray :smoke:) pana cand o sa o vopsesc)

 

Cojo te invidiez :| sincer eu mi-am luat drujba sa pot face ce faci tu in w/end-uri .. da las ca ma fac eu mare si ajung apartament(citat din Vacanta Mare) :ok:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merenptah - ai cam lipsit in ultima vreme... :agree: :ok:

 

n-are voie omu sa mai plece in conshed :ok: ..... lasa ca-mi termin zilele de concediu si o sa va saturati de mine :smoke: .

 

sniky, te asteptam cat de curand joia la terasa pe 2 roti, altele decat alea cu pedale :P .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cojo te invidiez :| sincer eu mi-am luat drujba sa pot face ce faci tu in w/end-uri .. da las ca ma fac eu mare si ajung apartament(citat din Vacanta Mare) :smoke:)

 

esti un dragut :ok: , dar sa stii ca inainte de fiecare tura,adresez invitatii tuturor. weekend asta, daca reusesc sa depasesc 2 obstacole, sunt iar calare pe mobra pe acelasi traseu.

despre obstacole..prietena mea :agree: care pana acum a fost extrem de rabdatoare si toleranta + vremea.

 

PS:am intrat mai rar in ultima saptamana, dar in umila mea parere, scopul topic-ului se cam dilueaza. pt discuti imai lungi, avem joia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:agree:

 

fiecare face ce vrea cu pielea si viata lui. noi vrem sa socializam, de-asta a fost initiat acest topic, nu sa criticam.

alo, gradinita :P . ce atata agitatie? :ok: daca il stii si te deranjeaza ceea ce face de ce nu meri tu sa faci baiatului cu pricina observatie? iar daca topicul nu iti place pentru ca este "facut pentru intalniri regulate la suc", sunt destule altele la sectiunea pentru bucuresti. noua ne face placere sa ne intalnim regulat la suc si sa vorbim diverse, nu sa facem cercetari cu cine se da pe o roata :ok:.

 

in alta ordine de idei, am fo 4 zile la munte, la sinaia. pun si neste poze (nu, nu am fo pe motor :) ): cota 2000, peles, cascada urlatoarea. mai multe poveshtiri joi la terasa :ok: .

 

Buna,

 

Bine ai revenit din concediu, am vazut o poza haioasa pusa de tine si vr.sa te intreb dak iti pare cunoscut personajul de mai jos (pe nume porcu') ? :ok: Am stat o ora pana ne-au adus comanda la restaurantul ala de la cota 1400 k sa nu mai zic ca nu ne-a placut deloc mancarea :smoke:

 

Eu am fost cu colegii de servici intr-un teambuilding cam pe unde ai fost si tu; hai ca mai pun cateva poze restul ne mai povestim cand ne vedem.

 

O saptamana usoara :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alo, care-l stiti pe-ala de pe zboina de si-a luat un kawa albastru, 6r cel mai probabil, spuneti-i s-o lase mai moale ca e plin forumu de accidente de incepatori facuti piftie.

 

Poate ai uitat cum ai inceput discutia... Nu e de datoria nimanui sa faca asta.. Daca tot l-ai vazut, de ce nu i-ai spus tu???

 

Si io credeam ca dobitocu ca e un topic subregional in care discuta motociclisti dintr-o anumita zona a bucurestiului.

 

Stiu niste sleauri formate de curand in asfaltu de pe giulesti. Culmea e ca se vad foarte greu. Dar banuiesc ca nu te intereseaza unde sunt pt ca topicul e facut pentru "intalniri regulate la suc".

 

Secundo: imi pare rau ca nu ne-am filmat pe-o roata pe magheru sau cu roata pe capu unei babe pe trecerea de pietoni. Probabil ca nu suntem atat de cool incat sa aparem intr-un film care sa te coafeze cat de cat. Cerem iertare.

 

Si lasa-ti frustrarile acasa... Eu zic sa deschiz alte 1000 de topicuri pentru chestia asta!!

Si NU.. Nu ma intereseaza sleaurile de pe Giulesti.. Daca tie iti place sa te plimbi in jurul blocului, treaba ta.. Eu cand ies la plimbare, fii sigur ca nu ies pe Giulesti :smoke:

Iar chestia aia cu roata pe capul unei babe a iesit tot din frustrarea ta nebuna ca nu e nimeni interesat de omu' care sta pe o roata? Am si eu o curiozitate... l-ai vazut cumva si "calare" pe vreo baba, sau pe ce baza faci afirmatii d-asta forumistice?

 

3 la mana, daca citeai PRIMUL post din topic, poate erai mai lamurit:

vad ca lumea se strange pe zone ale bucurestiului si mai socializeaza. m-am gandit ca n-o fi Crangasi-ul mai prejos smile.gif . asa ca...indrazniti. si cu ocazia asta propun o excursie sau what ever in a doua zi de Paste, care ramaneti in Bucuresti si nu mereti prin vizite etc.

E mai clar acum?

Deci daca vrei sa ne vedem la un suc, sa povestim diverse, eventual chiar sa si invatam cate ceva, poti veni la un suc... Daca te doare capul de ce fac altii in timp ce tu "te dai" pe forum, gaseste alt loc pentru asta..

 

 

@restu': :ok: povestim joi diverse... Eu am iesit sambata pana la Paltinu si am ramas peste noapte.. Restul peripetiilor, joi la berica :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

Bine ai revenit din concediu, am vazut o poza haioasa pusa de tine si vr.sa te intreb dak iti pare cunoscut personajul de mai jos (pe nume porcu') ? :) Am stat o ora pana ne-au adus comanda la restaurantul ala de la cota 1400 k sa nu mai zic ca nu ne-a placut deloc mancarea :ok:

 

Eu am fost cu colegii de servici intr-un teambuilding cam pe unde ai fost si tu; hai ca mai pun cateva poze restul ne mai povestim cand ne vedem.

 

O saptamana usoara :ok:

 

:ok: :P

 

deci se pare ca avem gusturi comune la "barbati", amandoua am fost atrase de ratul aceluiasi porc :) .

 

mai, ce sa zic, servirea a fost impecabila. nici nu am dat bine comanda ca eram cu lingura in castronul cu ciorba. mancarea foarte buna, cel putin ce am comandat noi. acu'.... nush ce sa zic.... :agree:

 

@restu': :ok: povestim joi diverse... Eu am iesit sambata pana la Paltinu si am ramas peste noapte.. Restul peripetiilor, joi la berica :smoke:

 

si poz(n)e ceva? nimic?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...