doctoril Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salutare tuturor!caut si eu un garaj o curte ceva in zona grivita - 1 mai. se gaseste si pt mine un loc? multumesc cand gasesti sa ma anunti si pe mine eu tot caut de vara trecuta si nu am gasit decat unul prin Giulesti, dar vroia 150 lei de moto pe luna, cand la Obor sau Inter se ia 100 lei si la cele particulare 50 lei de moto pt un garaj de masina in care intra 6 moto succes la cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salutare, eu am gasit o spalatorie dezafectata in zona MICIURIN, cu 100 lei de moto...eu in prezent acolo imi tin motoreta. Cine mai este doritor sa imi dea un PM si pot vorbii cu proprietarul sa vedem daca se mai baga (ma gandesc ca cu cat mai multi poate mai lasa la pret) bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 eu am gasit o spalatorie dezafectata in zona MICIURIN, cu 100 lei de moto...eu in prezent acolo imi tin motoreta. sa vedem daca se mai baga (ma gandesc ca cu cat mai multi poate mai lasa la pret) bafta all si uite asa ne facem vecini...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 pleaca calare, careva, pe undeva, in acest wkd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) pleaca calare, careva, pe undeva, in acest wkd? Eu ma gandeam la o plaja in Bulgaria dar mai multe discutam joi la birou. Editat August 13, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Eu ma gandeam la o plaja in Bulgaria dar mai multe discutam joi la birou. .... nu vrei la Olanesti?.... ....sunt niste ape cu proprietati regenaratoare pt ficat ...si ti se taie si pofta de baut de la ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Cine vine astazi la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 cine vrea o BUSAHAYAAAAAAA NELIMITATAAAAAAAAA ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) daca are careva nevoie pt finalul de sezon, il ajut cu draga inima. nu am pus un pret pt ca nu recomand folosirea cauciurilor SH insa daca chiar aveti nevoie de o guma de fata si nu aveti bani de una noua va puteti "carpi" cu asta . fabricata in iulie 2005 (sper ca nu m-am inselat la citirea DOTului), guma e uzata uniform, nu e patrat. ps: niciun amator pt jobul de curier? is 300E care va asteapta Editat August 13, 2008 de cojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 daca are careva nevoie pt finalul de sezon, il ajut cu draga inima. nu am pus un pret pt ca nu recomand folosirea cauciurilor SH insa daca chiar aveti nevoie de o guma de fata si nu aveti bani de una noua va puteti "carpi" cu asta . fabricata in iulie 2005 (sper ca nu m-am inselat la citirea DOTului), guma e uzata uniform, nu e patrat. ps: niciun amator pt jobul de curier? is 300E care va asteapta unde trebuiesc duse ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 care ce cum cu spalatoria de la miciurin? ca eu stau in capat la abrud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) care ce cum cu spalatoria de la miciurin? ca eu stau in capat la abrud io'te cum se gasesc vecinii! io stau la mijloc de Turda... Cum de nu te prezinti la sedintele saptamanale de la Bordo? Vezi ca diseara e cu prezenta obligatorie. te asteptam incepand cu 8.30. A propos: ce motor ai? Ca daca ti-e parcat pe langa un bloc , ceva, la vedere, il stiu sigur... l.e. : cre' ca e F 650 -ul ala frumos de la blocul cu farmacia...Am I right? Editat August 14, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 dupa cum arata in poza, ala e langa Duras/Airbites Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 bautura gratis ceva ? femei ? iarba ?? sau ce se intampla de e prezenta obligatorie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 unde e bordo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) dupa cum arata in poza, ala e langa Duras/Airbites vino diseara sa-l prezinti tuturor! io una sunt fan al bmw-ului tau, ma minunez de el de fiecare data cand trec pe-acolo! unde e bordo? bordo e langa club Gate, vis-a-vis de agonomie. faci dreapta inainte de statia tramvaiului 41 la Agronomie, treci de Gate, si lipita de club e o terasa unde o sa vezi o masa relativ mare cu casti pe ea, pe langa ea, pe gard, pe langa gard...+ motoretele aferente parcate alaturi. daca vii dupa 8.30 sau chiar 9 imposibil sa nu vezi pe careva. de obicei ne strangem muuulti rau ( peste 20) da' acum, in perioada de concedii/vacante/etc un minim de 10 tot facem! Si...suntem haiosi noi, de felul nostru, merita sa dai o fuga sa ne cunosti! Editat August 14, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 iar unii poarta sosetele altora, non stop, de vreo luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 iar unii poarta sosetele altora, non stop, de vreo luna iar altii le tin in topcase, la pastrare, tot de-o luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 si ce mai schimbati in afara de sosete pt socializare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Salut De putina vreme am si eu permis/motor, stau prin zona o sa incerc sa apar si eu in seara asta. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 tinand cont ca la ora asta am ajuns acasa, nu va mai vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 tinand cont ca la ora asta am ajuns acasa, nu va mai vad Pacat! Eu am plecat de la sedinta in urma cu 10 minute si lume inca mai era. Maybe next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Poate nu se cade ca un "strainez" sa "se bage in seama aiurea", dar LA MULTI ANI, SORINE!! La cati mai multi km fara incidente sau accidente, asfalt mereu uscat si drept (exista coclauri pentru alte pofte!! ) si la cat mai putini (tinzand spre zero) idioti la volan in calea ta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) La Multi Ani! Sanatate si voie buna si multa benzina @John: bercenare, ce ziceai ca vrei de pe acilea? Las ca esti binevenit si poate ne mai vedem ca atunci de Paste, dar ceva mai mult. l.e.: fiti-ar chelia aia sa iti fie =)) Editat August 15, 2008 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 care ce cum cu spalatoria de la miciurin? ca eu stau in capat la abrud esti vecin cu mine,eu stau pe gala galaction am un vzr galben de 1800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate