Oryon Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Tu pune mana de te antreneaza sa capeti anduranta sa nu mai adormi la 4 dimineata. Iar larry sa mai studieze nitel, ca sa nu-l mai las sa iasa primul data aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Tu pune mana de te antreneaza sa capeti anduranta sa nu mai adormi la 4 dimineata. Iar larry sa mai studieze nitel, ca sa nu-l mai las sa iasa primul data aviatoare. daca mai sunt amatori de heroes III (sau biliard, table, sah) sa se anunte. Pana acum sunt neanvins Editat Octombrie 9, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Salutare, Crangasi! Ne vedem diseara la Birou, cei care puteti veni. Pana atunci, asfalt uscat! (ca al meu e ud in fiecare dimineata...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Java eh? Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Java eh? Foarte tare Da, nu am vandut Jawa...nu ma lasa inima...inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Salutare, Crangasi!Ne vedem diseara la Birou Avem mesele rezervate de la ora 20.00 cine ajunge primul sa spuna sau sa arate ca e mostorciclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cine ajunge primul sa spuna sau sa arate ca e mostorciclist motostivuitorist merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 motostivuitorist merge? Merge, cum sa nu! Ca daca vii cu utilajul poti sa faci loc si apoi sa aduci mese pe unde se organizeaza intalnirea festiva a noastra, a motociclistilor. N-ai cum sa stii - dar vei afla, de obicei se cam ocupa o latura de terasa (ca la nunta din str. D-na Ghica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 N-ai cum sa stii - dar vei afla, de obicei se cam ocupa o latura de terasa Stie baiatu' ,am fost aseara cu copilu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Avem mesele rezervate de la ora 20.00cine ajunge primul sa spuna sau sa arate ca e mostorciclist Cum arata specia asta, dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Cum arata specia asta, dom'le? e un fel de motosticlist ,dar dupa mai multe sticle cand ti se limba plimba-n gura ,devine mostorciclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Stie baiatu' ,am fost aseara cu copilu' aha...deci tu erai! ca tot stateam sa ma gandesc care'i enduristu' asta de motostivuitoreste pe la noi prin topic !!! N-ai cum sa stii - dar vei afla, de obicei se cam ocupa o latura de terasa (ca la nunta din str. D-na Ghica ) Da' chiar, ca nu inteleg: pana acu' de ce nu l-ai adus la intalnirea noastra si pe stimabilul endurist??? Bine ca s-a descurcat omu' si singur, de s-a intalnit cu noi la arc ieri si apoi l-am luat pe sus la "birou"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 e un fel de motosticlist ,dar dupa mai multe sticle cand ti se limba plimba-n gura ,devine mostorciclist Dupa care vine urmatoarea etapa evolutionara transcendentala: Miostorciclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Dupa care vine urmatoarea etapa evolutionara transcendentala: Miostorciclistul. Asta e varianta dureroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 LA MULTI ANI LARRY.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 La multi ani Larry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Buna Seara fratilor, am si eu mare nevoie de voi, ieri in jurul orelor 12.30 am observat k placuta de inmatriculare a motorasului meu scump lipseste, se pare ca cineva nu foarte binevoitor a avut ideea de a m-o fura, daca vedeti rpin trafic vre-un motor cu numarul de inmatriculare B=60 NAB ma marea rugaminte sa ma contactati , mototcicleta se afala la momentul respectiv in zona TURDA parc sf Regina Maria (pt cunoscatori strada Iani Buzoiani ), daca vedeti pe careva cu nr respectiv pe motor sau il vedeti aruncat pe undeva , am amrea rugaminte sa ma contactati la nr 0723188392 ofer recompensa o lada de bere , Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Da ...corect La Multi Ani Larry! Sanatate,Fericire si tot ce-i mai doresti in plus sa se implineasca! ROBOCOP? Wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 LA MULTI ANI LARRY.... La multi ani Larry! Da ...corect La Multi Ani Larry! Sanatate,Fericire si tot ce-i mai doresti in plus sa se implineasca! Sar-na. sunt dator de cinste. Facem un party RELOADED cand sunteti voi disponibile/i. Sper cat mai curand ca vremea tine cu noi. Mersi mult. mi-au transmis baietii urarile voastre, etc, etc in week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 la multi ani fa! Sar-na. sunt dator de cinste. Facem un party RELOADED cand sunteti voi disponibile/i.Sper cat mai curand ca vremea tine cu noi. Mersi mult. mi-au transmis baietii urarile voastre, etc, etc in week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 la multi ani man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Buna Seara fratilor, am si eu mare nevoie de voi, ieri in jurul orelor 12.30 am observat k placuta de inmatriculare a motorasului meu scump lipseste, se pare ca cineva nu foarte binevoitor a avut ideea de a m-o fura, daca vedeti rpin trafic vre-un motor cu numarul de inmatriculare B=60 NAB ma marea rugaminte sa ma contactati , mototcicleta se afala la momentul respectiv in zona TURDA parc sf Regina Maria (pt cunoscatori strada Iani Buzoiani ), daca vedeti pe careva cu nr respectiv pe motor sau il vedeti aruncat pe undeva , am amrea rugaminte sa ma contactati la nr 0723188392 ofer recompensa o lada de bere , Va multumesc Te sunam, stai linistit. Insa nu uita sa anunti evenimentul si la politie... Unul dintre motive ar fi: inregistrarile RADAR (si cum se stie ca motociclistii nu prea opresc... ) Ca nu spun cum ar fi cazul unui accident cu victima, autorul sa fuga de la locul accidentului si, culmea, sa aiba numarul B-60-NAB! Doamne fere'! Editat Octombrie 13, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 daca este cineva interesat de o plimbare calare wkd viitor, adica 25-26 octombrie, cine poate chiar de pe 24 vineri seara sau vineri dimineata, sa faca clic aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Salutare! Cine face cu mine o plimbare pana in Buftea? Nu ca ar fi vreun traseu deosebit, dar sa nu ma ratacesc eu... Tre' sa cumpar o "pesa" de acolo si nu stiu daca ma descurc cu drumul, eu nefiind baiat de capitala... Salutare! Cine face cu mine o plimbare pana in Buftea? Nu ca ar fi vreun traseu deosebit, dar sa nu ma ratacesc eu... Tre' sa cumpar o "pesa" de acolo si nu stiu daca ma descurc cu drumul, eu nefiind baiat de capitala... La Multi Ani, Larry! Astept sa-l bem impreuna pe alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 salut cand vrei sa ajungi in buftea? as putea sa te insotesc eu daca e ok programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate