Sniky Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 pai hai sa merem eu sunt dispus sa merem oriunde .. daca apare ceva sa ma sunati si pe mine 0745291373 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 As iesi si eu, mai ales ca vad ca mai sunt incepatari ca mine. Poate reusesc sa ma tin si eu dupa voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 hai cu pozele de azi copiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 profi a fost superb aaa dece nu pot sa urc si nite filmulete mp4 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Frumoasa plimbarea Pacat ca nu am stat si noi mai grupati.. Am cam gonit aiurea din pacate, dar o sa mai avem ocazia sa mergem si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Frumoasa plimbarea Pacat ca nu am stat si noi mai grupati.. Am cam gonit aiurea din pacate, dar o sa mai avem ocazia sa mergem si frumos ceeeee uuuuaaaameeeenii....nu intra omu pe forum un pic si gata se mai face o plimbare ( BEEEEEEEE am si io telefon si il stie cativa cred poate ziceti si la eu data viitoare raiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 pai pai .... dece nu ziceti domle .. in caz de blombare eu sunt redi oricand Aproape... si in legarura cu mersu ala grupat si frumos .... vroiam sa va trag pe film .. da voi nu domle .. avem susa (sosea) hai sa invartim cauciucurile ... mai over all o fost super data aviatoare cei cu pasagere sa le faca instructaju .. ce e motor pozezi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) p.s. sorin, vad ca te-ai dezis de noi . Sorry, nu m-am dezis de loc, dar in ultimul timp am avut mare problem in familie (boala si apoi R.I.P. ), asa ca am, cred, circumstante atenuante. Saptamana asta sigur ne vedem la intalnire. Editat Iunie 4, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 p.s. sorin, vad ca te-ai dezis de noi . Sorry, nu m-am dezis de loc, dar in ultimul timp am avut mare problem in familie (boala si apoi R.I.P. ), asa ca am, cred, circumstante atenuante. Saptamana asta sigur ne vedem la intalnire. condoleante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 so, toata lumea la motorrock in week-end? sau mai sunt si amatori de alte locatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salut! Sunt nou pe forum si mare admirator de motociclete de prin zona cu voi. Langa Exile... As vreau sai eu sa va cunosc sa stau de vorba cu voi. Inca nu am motor si nici A. Incep scoala cat de curand si motorul cand voi avea bani (sper eu intr-o luna, doua). Momentan casc ochii si urechile in stanga si-n dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salut! Sunt nou pe forum si mare admirator de motociclete de prin zona cu voi. Langa Exile... As vreau sai eu sa va cunosc sa stau de vorba cu voi. Inca nu am motor si nici A. Incep scoala cat de curand si motorul cand voi avea bani (sper eu intr-o luna, doua). Momentan casc ochii si urechile in stanga si-n dreapta. In fiecare joi la 7-7 jumate ne adunam la terasa de langa strandul Tineretului (vis-a-vis de Agronomie).. Din pacate, eu nu ajung joia asta, dar cu siguranta vor fi altii acolo Succes in achizitionarea motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 Salut! Sunt nou pe forum si mare admirator de motociclete de prin zona cu voi. Langa Exile... As vreau sai eu sa va cunosc sa stau de vorba cu voi. Inca nu am motor si nici A. Incep scoala cat de curand si motorul cand voi avea bani (sper eu intr-o luna, doua). Momentan casc ochii si urechile in stanga si-n dreapta. bine ai venit . completeaza-ti si tu profilul . te asteptam joi printre noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 so, toata lumea la motorrock in week-end? sau mai sunt si amatori de alte locatii? je = wrk~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 je = wrk~ nasol moment.... shit happens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 In fiecare joi la 7-7 jumate ne adunam la terasa de langa strandul Tineretului (vis-a-vis de Agronomie).. Din pacate, eu nu ajung joia asta, dar cu siguranta vor fi altii acolo Succes in achizitionarea motorului Heh...super. Pe acolo imi place sa o mai ard si eu cu moto cand nu am unde sa beau un suc. Loc de parcare dragut si iau o masa chiar langa moto si imi prieste si mie sucul . Abia astept sa ne vdm. Ramane pe joi la 7! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Joi o sa ajung tarziu..... Adica pe la 21:15.. O sa trec pe acolo, daca mai sunteti ma opresc, daca nu, poate tot ma opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Heh...super. Pe acolo imi place sa o mai ard si eu cu moto cand nu am unde sa beau un suc. Loc de parcare dragut si iau o masa chiar langa moto si imi prieste si mie sucul . Abia astept sa ne vdm. Ramane pe joi la 7! si nu-i asa ca dai de baut pt. ziua ta? o asteptam in acest sens si pe miha_alex . deci joi voi fi mai mult decat punctuala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) bah, care mereti la motorrock, n-auziti? eu voi mere cu tzantzarica mea, probabil de vineri. mih lucra, deci pas. oana si alex inteleg ca vin. mishu zicea ca vine. care mai sunteti? aveti unde sa stati? aveti nevoie de ceva? cand plecati? etc hai sa vb. si noi un pic si eventual sa ne organizam cat de cat, ca sa nu merem ca imprastiatii si care nu aveti pe unde sa stati poate avem cum sa rezolvam. eu astazi cumpar un cort pt. 2 persoane. deja vom fi 2 persoane, ma gandesc ca poate totusi va fi loc macar pentru inca o persoana, daca nu deranjeaza dormitul la gramada . o sa-l montez acasa sa vad cat de spatios este. nush daca voi avea cum sa fac rost de sac de dormit, izopren..... Editat Iunie 5, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 SALUTARE RIDERI!!!! CEI CARE VOR SA VINA SAMBATA 9 IUNIE LA MOTORROCK SUNT ASTEPTATI LA ORA 10:00 AM LA ARC! ASTEPTAM MAXIM 15 MIN INTARZIATII REGULI DE MERS IN COLOANA: SE OCUPA DOAR BANDA 1 SE MERGE LA DISTANTA DE 3-4 M DE CEL DIN FATA POZITIONAREA PE BANDA ESTE ALTERNATIVA VITEZA IN AFARA ZONELOR RADAR SUFICIENTA ASTFEL INCAT TOATA LUMEA SA POATA STA IN COLOANA SE MERGE SPRE BUCOV RAMANAND CA SA PLECAM SPRE PARADA DE ACOLO CU CEILALTI RIDERI. ASFALT USCAT SI NE STRANGEM SAMBATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Da Bogdane!! am inteles ideea Facem tot posibilul sa ajungem Daca nu, va prindem din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) SALUTARE RIDERI!!!! CEI CARE VOR SA VINA SAMBATA 9 IUNIE LA MOTORROCK SUNT ASTEPTATI LA ORA 10:00 AM LA ARC! ASTEPTAM MAXIM 15 MIN INTARZIATII Si cati oameni sunt asteptati sambata la arc? Adica ai mai stabilit ceva? Noi plecam tot sambata ... nu sunt foarte sigura de ora insa! Ramane sa ne vorbim oricum, sper sa anuntam din timp! Editat Iunie 5, 2007 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 vineri la arc? bogdan zicea de sambata.... anyway, pentru cei care pleaca de vineri, ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa merem sa ne intalnim cu grupul care se strange in urma topicul deschis de irascibil. eu sper sa aflu pana joi cand plec sigur si cam pe la ce ora. ar fi insa de preferat sa tinem legatura si pe cat posibil sa plecam grupati, in ideea ca si acolo sa ne "cazam" pe cat posibil impreuna. ma gandesc ca e mai bine si pentru noi si pentru lucrurile pe care le vom avea cu noi, ca sa nu plec cu mai putine decat vom fi venit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 vineri la arc? bogdan zicea de sambata.... anyway, pentru cei care pleaca de vineri, ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa merem sa ne intalnim cu grupul care se strange in urma topicul deschis de irascibil. eu sper sa aflu pana joi cand plec sigur si cam pe la ce ora. ar fi insa de preferat sa tinem legatura si pe cat posibil sa plecam grupati, in ideea ca si acolo sa ne "cazam" pe cat posibil impreuna. ma gandesc ca e mai bine si pentru noi si pentru lucrurile pe care le vom avea cu noi, ca sa nu plec cu mai putine decat vom fi venit . Gata,gata am editat! Scuze! Sambata plecam dar tu oricum stiai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 C'mon!! C'moooon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate