Merenptah Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) dili, my dear friend, eu stiam da' altii nu . de-aia am spus ce am spus , ca sa nu existe confuzii si sa stie lumea cum ne strangem . Editat Iunie 5, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 baga mare, noi veniM sambata, cel mai probabil pe la ora 10 daca reUsesc sa scap Io de la Examen. Hai cu festivalu hai cu berea si cu ciclocopterele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Se pare ca ideile sunt destul de iMpartite... Cel mai probabil vor fi 2 grUpuri.. Unul care pleaca vinerI si altul sambata... Dar nE vedem oricum acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 eu nu vin .. :| am ex de la 12 - 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 eu nu vin .. :| am ex de la 12 - 14 Man dar si de la 14 tot e misto ca stam pana duminica..recuperezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 eu nu vin .. :| am ex de la 12 - 14 Nici dupa examen? Ar insemna sa ajungi la 15 in Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 nu vrea, mah, sa fie cu noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Hai Sniky ca dupaexamen nu cred ca nu te mananca dreapta pe acceleratie! , oricum ne gasesti acolo, iar daca nu stii exact cum sa ajunji - te pilotam noi sau te luam de undeva. Deci .... semnezi de prezenta! REIAU INVITATIA: PLECAREA SAMBATA SPRE MOTORROCK LA 10:00 DE LA ARC! Cati vor fi?? habar nu am! de obicei insa se strang ceva oameni! eu o sa vin cu vreo 7 rideri cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 pai pai .. nu stiu sa vad si femela ce zice si daca e vin si plec seara .. ca deh ne mamucasa pe amandoi vedem vorbim ne auzim bai the wei shadowrider esti medic vetelinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) bai the wei shadowrider esti medic vetelinar? de ce, tre' sa te vaccinezi? sorry, azi sunt pusa pe caterinca, nu m-am putut abtine . Editat Iunie 6, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 da ma sniky sunt vetelinal! vezi cum convinji femela sa vina ca e momos si e iar cu pretenii la drum...coloane, chestii! roace.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 ) nu .. nu .. eu sunt vaccinet in schimb am un cutzu aka Sniky care a avut fractura de femur (drepta spate) si are o tija in picior si trebuia scoasa acum o luna sau cam asa ceva si cam trebuie scoasa (acum e oke .. merge in picior, sare e apsolut normal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 dili, ai nevoie de geaca moto pt. la ploiesti? repede pana nu ma razgandesc ca de fel nu-mi imprumut echipamentul nici moarta . si, dragilor, izoprene, saci de dormit, care aveti sau care aveti in plus etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 dili, ai nevoie de geaca moto pt. la ploiesti? repede pana nu ma razgandesc ca de fel nu-mi imprumut echipamentul nici moarta . si, dragilor, izoprene, saci de dormit, care aveti sau care aveti in plus etc. Multumesc frumos dar am facut deja rost gandindu-ma ca o sa ai si tu nevoie de ea Noi cel mai probabil o sa dam pe acolo o raita in magazinele de specialitate sa vedem daca gasim ceva interesant Oricum multumesc frumos inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Multumesc frumos dar am facut deja rost gandindu-ma ca o sa ai si tu nevoie de ea Noi cel mai probabil o sa dam pe acolo o raita in magazinele de specialitate sa vedem daca gasim ceva interesant Oricum multumesc frumos inca o data! am doua, draga mea, deci nu-i broblem, daca sunt in toane bune pot imprumuta oricand una . anyway, pe de alta parte e bine sa-ti iei geaca, sa fie a ta, eu cel putin tot ce am nevoie tre' sa fie al meu . in alta ordine de idei, cort n-am mai ajuns sa cumpar, pentru ca mi-a promis cineva unul de 4 persoane . deci am 2 locuri available. primii anuntati, primii serviti . n-am insa nimic gen izopren, sac de dormit etc. care detineti asa ceva si puteti sa dati si la altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Plecarea SAMBATA DE LA ARC LA 10:15 AM CA SA AJUNGEM IN TIMP UTIL LA PARADA[/color] 12.00 - Plecarea paradei de la Gara de Sud 12.10 - Moment oprire centru jucarii si demonstratii de virtuozitate. 13.00 - revenirea la Parc – conferinta de presa PHOENIX si Silverpistons. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 uochei, deci cel putin cu cazarea m-am lamurit, vad ca fiecare mere pe barba lui si vad ca nu aveti nevoie de nimic . astazi va prezentati la "sedinta" de cartier, da? terasa, 19.30 - 20.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Azi o sa ajung ceva mai tarziu La motorrock nu cred ca mai pot ajunge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 OK.. Se pare ca am rezolvat cu motorrock-ul si o sa ajung pana la urma... Doar ca nu stiu exact cand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ops vin si eu cam intarziat...stau pe Ion Mihalache vis-a-vis de liceul Nicolae Iorga si mai am un 2 amici in zona care nu intra pe form Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 pai scumpilor care este, poate ne mai bagam in seama joia dupa cum spuneam, ca asa daca doar ne prezentam pe topic si apoi disparem in ceata, n-am facut nimic. si sa nu spuneti de plimbari, ca la belciugatele venitau tot astia de care ne-am plictisit . anyway, astazi ni s-a mai alaturat cineva, anume Stefan, cu un GS 500. in alta ordine de idei, daca mai plecati careva de maine, PM sau aci pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Ia zii misule ai rezolvat cu mobra??? sau vii cu cineva pe motor? Oricum ar fi, fara tine era mai naspa Motprrock-ul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Ia zii misule ai rezolvat cu mobra??? sau vii cu cineva pe motor? Oricum ar fi, fara tine era mai naspa Motprrock-ul!!! Poi vin cu un preten.. Ca deh...... io am ramas fara motor, el fara permis, asa ca facem o inginerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Hai cu crangasiu 1 mai si turda la motorrock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Hai cu crangasiu 1 mai si turda la motorrock huoo ... eu muncesc si voi va distrati a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate