Enduristul Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 @DANUT - eu vroiam sa merg vinerea trecuta chiar daca nu era nimeni - doar asa sa beu o bere da noroc cu new commerii ca ne beuram in gasca mai mare. pai daca mai ai idei d-astea da si tu un bip. ca o sa fi in avantaj.O sa poti sa bei alcool. Mesaj completat Diseara la 21:00 ma duc in Biker's sa mananc aripioare si sa sting cu bere.Care te bagi? Am sofer. Mai sunt 2 locuri in masina.Care suna primul si le adjudeca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 azi ceva doritori sa vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 azi ceva doritori sa vina? Deci.....cum ziceam si mai sus: Diseara la 21:00 ma duc in Biker's sa mananc aripioare si sa sting cu bere.Care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 E cineva interesat de o plimbarica mica pe la munte maine, duminica 21.11.2010? Pe scurt: Bucuresti - Comarnic (sau Valea Doftanei) - Secaria - Muntii Baiului (traseul de creasta) cu coborare prin Zamora in Poiana Tapului si retur. Intalnire pentru cei din Bucuresti la ora 9:00 la Petrom Baneasa (imediat dupa fantana Miorita). Pentru alte localitati, aproximativ ora 11:00 in Secaria. Mai multe detalii aici! P.S. Scuze de anuntul facut din scurt, insa si eu am aflat de curand si m-am hotarat in urma cu mai putin de o ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 DA - IO! ...cu DR-ul of cors'. PS:ti-ai facut ambrexjul nebunatiku-leeeee. Mesaj completat Dan , din pacate o mica raceala m-a retinut, da reecuperam vinerea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Buna seara, am hotarat impreuna cu prietena mea sa organizam o actiune caritabila pentru copii din centrele sociale din Bucuresti,cu ocazia sarbatorilor de iarna : 1.CASA DE COPII PRESCOL. NR. 3-SF. IOSIF 2.CENTRUL DE PLASAMENT PINOCHIO NR. 1 Activitatea consta in strangerea de fonduri si donatii (alimente,jucarii,haine,carti de colorat sau povesti). Pe data de 6 Decembrie ,Luni de Mos Nicolae vom duce Alimente (Prajituri,sucuri,fructe). Pe data de 25 Decembrie ,Vineri de Mos Craciun vom duce Jucarii,haine si cartile de colorat sau povesti. Pentru donatii in RON : RO04BRDE410SV53286684100 RON Pentru alte donatii pot fi gasit la 0764711645 - MIHAI. Pot venii sa ridic donatiile in zona EROILOR , IZVOR , UNIRII. Rog Seriozitate ,nu ne jucam ! Daca exista o persoana care vrea sa ajute si dispune de o duba pentru transportarea lucrurilor in zilele sarbatorilor,sa ma contacteze,platesc benzina! Cel mai bine ar fi sa le transportam cu o zi dinainte ca in ziua respectiva sa se poata bucura de ele si restul persoanelor care vor sa ajute si sa se implice sa stea acasa cu famillile lor. Asta ar fi o idee. Multumesc anticipat tuturor persoanelor care au posibilitatea sa ajute. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Salutare! Cine vine azi in Bordo?? sau maine? in jur de 8:30 - 9 pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melissa Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 mai degraba o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Salutare! Cine vine azi in Bordo?? sau maine? in jur de 8:30 - 9 pm? Am auzit ca Adie a redeschis Cheers.Incercam? Asta daca vreti sa respirati si aer cand sati la masa. Doar maine pot veni. Editat Noiembrie 25, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Am auzit ca Adie a redeschis Cheers.Incercam? Asta daca vreti sa respirati si aer cand sati la masa. Doar maine pot veni. Da, cu conditia sa luam o masa la nefumatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Da, cu conditia sa luam o masa la nefumatori pai sa vedem daca are loc masa pe trotuar in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 pai sa vedem daca are loc masa pe trotuar in fata Parca si tu tot la nefumatori preferi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Parca si tu tot la nefumatori preferi... Dap D-aia plang mereu cand stau inauntru la Bordo,plus ca sunt cam nesimtiti.Auzi "n-ai voie sa muti scaunul".Im i vine sa le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Eu cu F1SH si cu shadow vom fi in cheers azi de la ora 9. Mai asteptam si alti doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Eu cu F1SH si cu shadow vom fi in cheers azi de la ora 9. Mai asteptam si alti doritori. Asteptati voi asa de mult pana maine, la aceeasi ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Ieri am fost, a fost super...Adie e pe meserie! Azi ne vedem in acelas loc/ora. 9 - 9 :15 pm. Hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 vine baiatuu...pe la 21:00 Mesaj completat 9 - 9 :15 9 - 9 :15=8,4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Depinde dupe ce ceas te orientezi Dragilor , de ceva vreme am bagat6 mobra la mecanic in veredea unor schimbari majorede look pe care eu unul le asteptam de mult. In printzipiu o fac NEAGRA, pana si-n ceru gurii. O sa vin cu ceva pozi de pe parcursul manoperelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 La multi ani, Diddi! La multi ani, Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 HAPPY BARZDEI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Nu vin eu pe la sedinte, dar Ziua Nationala am petrecut-o pe munte: http://picasaweb.google.com/doctorucivile/...BraneiPozeGabi# Voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 salut. bem azi un vin fiert in cheer's ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 salut. bem azi un vin fiert in cheer's ? bem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 cineva azi in cheers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxam Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Salutare, Stie cineva unde pot gasi un garaj pentru motor in zona 1 Mai (Mihalache)? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate