kristina Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) S-o stapanesti sanatos @shadowrider! Inca nu-mi vine sa cred ca ti-ai schimbat balaurul cu o "enduroaica" Asfalt uscat sau mai bine zis noroi pe crampoane! Editat Septembrie 2, 2007 de kristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 @shadowrider Sa te bucuri de ea, coane, si multi km. forestieri Poate o veni la vreo iesire cu sor'sa DR 800 albastra O haiduceala, ceva, pana nu se face prea frig de corturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 S-o stapanesti sanatos @shadowrider! Inca nu-mi vine sa cred ca ti-ai schimbat balaurul cu o "enduroaica" Asfalt uscat sau mai bine zis noroi pe crampoane! Multumesc si stai linistita draga mea...DRAGONUL e bine merci si RAMANE in FAMILIE! Nu pot eu sa renunt la bestia aia!, doar ca am trecut pe modul "comuniting" cum zic englezii ( sper ca asa s-o scrie) adica mi-am luato motoreta - si inca ce motoreta as zice eu - care se preteaza mult mai bine la asfaltul, gropile, canalele si bordurile Bucurestiului. Deci parcul moto s-a mai marit un pic, si sper ca in viitor - ce e drept mai indepartat sa mai intre inca un membru - ultimul. Multam fain carabush de urari si poate le facem cunostiinta pe vreun drum forestier ca la hard enduro nu ma bag.! Cam peste 3 saptamani intentonam o Cheia - Siriu cu raas la cort peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 sa o stapanesti sanatos . esti bun de cinste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 sa o stapanesti sanatos . esti bun de cinste . Da, Da, Da,........... Aha, Aha, Aha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Shadow, felicitari pentru noua achizitie, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 salut dragilor! am ramas in urma rau cu iesirile la terasa, dar uite ca nu stau degeaba si incerc sa ma revansez . poze de la ultima tura, weekendul asta. traseul a fost valea siriului+ cheia , deja am facut 2 we la rand drumul asta... plecarea, de la arc. cu totii eram de acord ca e prea dimineata lungi rau semafoarele in brasov din nou..f misto traseul, despre gasca cu care am fost doar de bine, f de treaba baietii si m-au invatat cateva lucruri de baza. la intoarcere, pe siriului..din nou ploaie torentiala, pus costum, 40 in curbe, strans rezervorul intre craci. dupa ploaie..la uscat -se vad putin din norii care ne-au plouat totul se reduce la "calul putere" pe final...recunoasteti personajul intr-un moment de inspiratie -"ducatti engineered, petrom powered" f misto iesirea, partea nasoala e ca acum vreau serpentine peste tot si ma plictisesc groaznic prin bucuresti..dar fiecare drum are farmecul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 bravo cojo, ma bucur sincer sa vad ca aduni multe iesiri frumoase pe 2 roti. la cat mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Multam fain dragilor. Deocamdata inca treaba nu e rezolvata deplin caci individu de la care am luat-o trebuia ieri sa-mi dea hartia de la financiar si vad ca se face ca ploua. Sper sa se rezolve azi. Vineri dim sunt programat la RAR, tot vineri ma duc la Udriste sa depun actele ca sa imi iau numarul. Deocamdata azi ma duc sa-mi iau un bec cu 2 faze caci originalul avea scurta paradita. Merci de urari, Cojo te plimbi omule super misto si la cati mai multi km. Eu intentionez sambata asta sa ies la o plimbarica cu DR-cica da scurta asa ca pentru acomodare. Pana la Cernica sau la padure Pustnicu. Ca o constatare proprie - e plin cartierul nostru de alchoolisti! roackeri sathanisthi cum au auzit ca s-a marit "famelia" cum li s-a uscat gatu' . Va dati seama ca o sa o "ud". @Merenptah - fata pa motor se sta in sens invers . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 @Merenptah - fata pa motor se sta in sens invers . mie-mi place pe invers . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Merci de urari, Cojo te plimbi omule super misto si la cati mai multi km. Eu intentionez sambata asta sa ies la o plimbarica cu DR-cica da scurta asa ca pentru acomodare. Pana la Cernica sau la padure Pustnicu. Vine shi eo ... daca ma iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 SIGUR! nu se pune problema. Daca vrei vorbim joi la terasa si cu alti amatori de o scurta plimbarica si vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 @shadowrider POZE POZE POZE daca te prind ca faci galagie in cartier sa vezi cita cinste o sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Las ca pun si poze da o sa o vedeti live la terasa oricum. I-auzi vecine...ma bagi la cheltuiala...pai e momos??? da numa de-al naibii o sa ma plimb prin spate la Titulescu , pana imi iau vreun ghiveci in cap apoi sa vezi ce bag destele in tobe si conduc cu picioarele. --- Mesaj completat în 04 Sep 2007 12:39 -------------In sfarsit, mi s-a luat o piatra de pe corazon. GATA AM TOATE ACTELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Las ca pun si poze da o sa o vedeti live la terasa oricum. I-auzi vecine...ma bagi la cheltuiala...pai e momos??? da numa de-al naibii o sa ma plimb prin spate la Titulescu , pana imi iau vreun ghiveci in cap apoi sa vezi ce bag destele in tobe si conduc cu picioarele. <small>--- Mesaj completat în 04 Sep 2007 12:39 -------------</small><br/>In sfarsit, mi s-a luat o piatra de pe corazon. GATA AM TOATE ACTELE! poti sa vii linsitit sa pacani capritza la mine sub geam, eu nu ma supar, din contra, am o sansa sa adorm mai repede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Bineeeeeeeeeeee.... da cand o sa te saturi de pacanit sa nu arunci cu ghiveci dupe mine . Apropos...se invata mai bine codul rutier cu pacaniturile sub jam?? GASCAAAAA: ANUNT DE ANUNT: CIKA SAMBATA ASTA SE VA TINE VALAH MEETING - FARA MARI PREGATIRI ADICATELEA FORMATII DE MUZICANTI SI ALTE CELE - CI DOAR O INTINLIRE DE RIDERI...CICA FARA TAXA DE INTRARE. CINE ESTI AMATOR ZIIII! Io si inca cativa am vrea saplecam sambata la un 10 am sa ne intoarcem pe seara. LOCUL DE INTINLIRE PT PLECAREA LA TARGOVISTE - PARCAREA DE PE CALEA GRIVITEI CEA MAI APROPIATA DE PODUL GRAND.9 e pe stanga cand vii dinspre gara Basarab) Vorbim mai pe indelete cand ne intinlim la "birou". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Da da da eu as vrea sa venim...numa numa ca am moto bolnava... nu situ ce are face poc trosc..ideea e ca sper sa o duc nu stiu cum azi la un service.... Daca stiti pe careva cu platforma sau duba/papuc..pls spuneti-mi si mie thankiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ia leg cu Misu caci din cate stiu eu a dus mobra lui cu o patforma la Clavi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 deciiiii...data fiind vremea, sedinta de birou unde se tine astazi: afara, la "birou", inauntru, la "birou" sau gasim un alt "birou"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 deciiiii...data fiind vremea, sedinta de birou unde se tine astazi: afara, la "birou", inauntru, la "birou" sau gasim un alt "birou"? Foarte buna intrebare.. pe mine personal, nu m-ar deranja sa umplem terasa.. Mai ales ca pe vremea asta n-o sa mai stea nimeni afara Pb e alta... nu stiu daca ajung Ca-s pieton si mi-e lene sa vin cu Pejosu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Sedinta se tine tot la "birou" numa ca exista varianta sa stam inauntru. Terasa este de fapt prelungirea pub-ului. Initial a fost facut barul acoperit - eu merg in zona de muulti ani ( din studentie chiar) si am vazxut cum a evoluat locul asta. De la 2 mese amarate de plastic unde se bea bere in picioare la un pub destul de dragut + terasa care face toti banii. DECI AZI ADUNAREA INAUNTRU. CARE AJUNGI PRIMUL OCUPA O MASA. De ce esti pieton Misule???? CARE MERGI LA TARGOVISTE NEAMULE? PLECAREA E SAMBATA LA 10 AM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Aloooo!! Care ajungi primul ocupa o masa la FUMATORI Ca sa nu facem opinie separata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 si care e biroul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 si care e biroul? Acelasi care a fost dintotdeauna Terasa de la Agronomie, chiar in fata Strandului Tineretului.. langa The Gate, cea cu umbrelute Bergenbier. Apropos.. fratilor, la ce ora ne strangem acolo, ca sa nu mai stam aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Acelasi care a fost dintotdeauna Terasa de la Agronomie, chiar in fata Strandului Tineretului.. langa The Gate, cea cu umbrelute Bergenbier. Apropos.. fratilor, la ce ora ne strangem acolo, ca sa nu mai stam aiurea pai....20.00-20.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate