zeze Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 mda.. data viitoare cred ca ajung si eu, ca am cam dormit ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 ice-ule tata, te-ai dat tare aseara cu berea aia... . ai fost de coma. hani, please, baga pozili .oricum am ras cu lacrimi, fuzzy welcome to the club, data viitoare sa vii in varianta mai scurtata, ai vazut ca te tot inghesuie ice-ul . Ce varianta scurtata... las ca daca data viitoare nu gasim masa incapatoare sunt hotarat sa fac take-over la una dintre mesele alea din spate, incapatoare... si ma asez si in pomu' ala daca e nevoie... deja m-a bagat la banuieli ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Poftimmmm??? Sorin pleaca din tara???? De ce?...(de ce nu?) Ne mai vdm. cu el? sau a fost joia cea din urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 mda.. data viitoare cred ca ajung si eu, ca am cam dormit ieri asa e cu astia micii, se baga la somn devreme . Ce varianta scurtata... las ca daca data viitoare nu gasim masa incapatoare sunt hotarat sa fac take-over la una dintre mesele alea din spate, incapatoare... si ma asez si in pomu' ala daca e nevoie... deja m-a bagat la banuieli ice cum mai, refuzi afectiunea lui ice-u'? Poftimmmm??? Sorin pleaca din tara???? De ce?...(de ce nu?) Ne mai vdm. cu el? sau a fost joia cea din urma? am inteles ca a fost joia din urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 beeeey, da' ai si tu rabdare, ce te grabesti ca muierea la maritat? eu zic ca mai bine ca am fost si d-astia care n-am bagat bere, ca altfel chiar iesea haos . ice-ule tata, te-ai dat tare aseara cu berea aia... . ai fost de coma. hani, please, baga pozili . oricum am ras cu lacrimi, fuzzy welcome to the club, data viitoare sa vii in varianta mai scurtata, ai vazut ca te tot inghesuie ice-ul . pentru cei care nu ati fost, va anunt ca sorin va pleca din tara pe perioada nedeterminata. sorin, inca o data mult succes pe unde mergi si sa ai grija de tine . ce va plangeti ma atata ca l-am inghesuit pe fuzzy? daca a trebuit sa ma duc la toillet de mai multe ori de la berea aia, nu trebuia sa ies si de la masa ca sa ajung la destinatie? bine ca.....la un moment dat ma saturasem sa il tot ridic de pe scaun pe fuzzy, asa ca,....am folosit varianta scurta: calare peste el...... Si lui i-a placut......ca ranjea Daca mai beam 2 beri iesea mare show........ca io tare is prost cand is beat.... Sorine.....drum bun frate p-acolo pe unde ziceai ca te duci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 frumos a fost, da nu va mai luati de mine ca nu-s imbracat ca un roaker satanist apropo, sa va zic din nou. daca vreti ceva de la louis, dati-mi de stire, plec pe 11 dec (martea viitoare) si ma intorc vineri. Cod si banuti.. da aveti grija sa nu fie prea voluminoase ca n-am chef sa le car prin aeroport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 beeeey, da' ai si tu rabdare, ce te grabesti ca muierea la maritat? Nu lasa pe primavara ce poti face ACUM. Sorin, bafta multa incotro pleci, sper sa mai dam unii de altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Thenk's de urari la toata lumea Va pup si sa ne vedem cu bine in formatie completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 In sfarsit am ajuns la 'puter, asa ca poc sa urc pozele de aseara.. nu-s multe, nu-s reusite, da' se vad moacele, si e suficient.. ) Here goes: Si penultima, facuta cu telefonu', deci calitate nexam, da' merita adaugata la colectie, pentru privirile bajetzilor.. ..tot cu telefonul, ca sa vedeti cum il inghesuia iceu' pe Fuzzy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 .....altfel e baieti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 ce sa zic... deja din momentele cand incepuse ice sa ma traga de maneca si sa se apropie "dangeros" de mult... ma gandeam cu frica la topicu' ala de care vbisem mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 ce sa zic... deja din momentele cand incepuse ice sa ma traga de maneca si sa se apropie "dangeros" de mult... ma gandeam cu frica la topicu' ala de care vbisem mai devreme... pai prin discutia despre topicul ala si-a facut ice-ul deschiderea pentru niste gesturi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) Hmmm.. .hai sa o lasam balta aici... nu de altceva dar poate descoperim niste veleitati la Ice care poate nu o sa placa Editat Noiembrie 30, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 /index.php?showtopic=155382 azi la ora 14:00 la piata constitutiei este ziua noastra a tuturor sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 ahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahaahhahahahahahhahahaha speram sa nu bagati pozele, motherfuckers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 ahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahaahhahahahahahhahahaha speram sa nu bagati pozele, motherfuckers! de ce bey c.oaie? ai ceva de ascuns? lasa sa ramana pentru posteritate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 BAHHHHHHH CE FATA ARE ASUUUU !!!! da si cu coana ina nu ma pot pentru ca sa ma plang...bai da de ce nu le-ati facut mai horror? niste suc de rosii pa serveteelili alea... Za mor io ce dushi sunteti...adica toata gasca e "facuta" la mansarda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 ...bai da de ce nu le-ati facut mai horror? niste suc de rosii pa serveteelili alea... nu ne da idei, ca cel putin unii dintre noi imediat le "implementam" . --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 13:16 ------------- Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 singura chestie deosebita pe care as face-o in preajma/ de craciun ar fi pentru mishu . no offence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) Striparitze craciunitze in salon? Merge?? Edit: Ce salon?! Acasa! Editat Decembrie 3, 2007 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Striparitze craciunitze in salon? Merge?? Edit: Ce salon?! Acasa! No offence, da'... frectie Diana la picior de lemn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Just john: Ti-ai facut bemerul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 Just john: Ti-ai facut bemerul? ieri l-a luat de la clavi, astazi a murit din nou ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 futu-i! ... s-ar putea sa fie vreun releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 dragii babei, astazi este sf. nicolae, pentru unii deja mos nicolae a trecut si a lasat acasa, in cizmulite, diverse cadouri. v-as ruga, in masura in care puteti, sa treceti azi pe la mishu, sa-i faceti cadou cateva clipe de veselie, cateva vorbe bune si de imbarbatare. cel mai frumos cadou pentru el ar fi fost sa fie acasa, impreuna cu cei dragi. din pacate acest moment se tot lasa asteptat. poate mos craciun sa fie darnic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate