Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

dap pai cam ai dreptate dar man eu vin motorizat si nu prea mere ceva alchool :wave:

insa poate de data asta am sa vin pasager si..... :crack: :burnout:

insa vad ca nimeni nu vrea sa ne vedem pe lumina

cine te ia mai pasager?? aiii??? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:lol: bre vin si eu :lol: da .. vin calare pe carnet sau pe bicicleta :lol: si beau un cico (nu sunt asa pasionat de bere).. da un vin uns cu un strop de cola .. :crack: moaaama ce-ar merge :wave:

Maine se va pune in aplicare planul diabolic al meu de a repara motoru :crack: si a lu tata de al farama :burnout: sa vedem ce iese (daca o iesi ceva)

Apropo gabrielu cu bmw-u stie cineva ceva de el ?.. ca are telu inchis

Link spre comentariu

Azi am inceput lucrul la mobra.

post-27560-1204386082_thumb.jpg

Printre zeci de suruburi, saibe si piulite, am inceput sa descopar usor usor istoria viespii. Inafara ca-i lipsesc cleme ici colo, sau n-are suruburi nu stiu unde sau atarna vreun furtun cam prea liber pe la prizele de aer (ram air?), se cam vede ca o data a fost facuta praf motocicleta asta. Probabil inainte sa fie adusa in tara (Tomina sa traiasca? Nush.)

Toata fata a fost facuta la un moment dat muci, fiindca furca e clar schimbata. Carena fata si lateralele la fel.

Roata inca mi se pare stramba, si curge ulei la un telescop, dar inca nu-mi dau seama de ce e stramba.

post-27560-1204386461_thumb.jpg

Nu e chiar asa rabla cum pare in poza. E de la blitz. :crack:

Si jeg. :lol:

Ca detaliu..e o tija acolo sudata de cadrul care sustine carena fata si bordul, care daca te uiti atent e retezata vreo 8 cm la stanga (stanga ei, nu stanga pozei), si de care ar trebui sa se prinda gurile de aer. Asta m-a facut sa-mi dau seama cam cat de turtita a fost, candva. Tija aia se vede clar c-a intreptat-o cineva, ca inca e putin stramba si in plus a sarit vopseaua de pe ea si-a ruginit. :burnout:

Urmeaza urmatorul episod in curand. N-ar trebui sa fie prea naspa de pus la punct. Poate o rezolv pana termin scoala, ca m-am saturat sa privesc :crack:

p.s: ah si da, m-am si plimbat cativa metri incolo si-ncoace prin curte inainte :lol:

Wheee!!

p.p.s: s-a aprins beculetzul de benzina :wave:

Editat de Oryon
Link spre comentariu

p.p.s: s-a aprins beculetzul de benzina :crack:

nici nu te-ai plimbat bine si te plangi de gaz?? hehehe :wave:

hai mai repede cu scoala aia ca ma enervezi ca stai mereu in casa cand noi ne plimbam. :crack:

si vreau sa iti cunosc viespiutza!! :burnout:

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere (cineva mi-a taiat ieri dimineata cateva cabluri de net, asa ca am fost.. orb :crack: ), va anunt oficial ca pentru poxe puteti sa-l luati de ciuf pe Fuzzy, ca i le-am transmis pe YMu..

Mi-a parut bine sa va cunosc/revad, si sper ca data aviatoare sa nu mai fiu cu sanatatea in pionieze.. :crack:

:burnout:

John

LE: Pentru ca mi-e o sila teribila de urcat cinci poze pe forum, am urcat toate pozele pe picasa, aici.. Cine vrea sa le ia "rapid", poate incerca messengereanu'.. :wave:

Editat de Just_John
Link spre comentariu

Oryon

- dupa cate vad eu, mobra a cam vazut "stele verzi". De reparat ti-o repara cineva care si stie la xce sa se4 uite sau o faci tu? ... nu prea e de joaca daca este afectata directia.

P.S: mai lasa si tu berea aia si mai baga benzen in rezervor :burnout:

Link spre comentariu

azi mi-au venit gumele!! care sunteti interesati, vi-l recomand pe Romi. aduce gume, echipament, etc. f serios si de treaba, preturi f bune.

fiind primul meu set de gume noi, nu stiu exact cum se procedeaza. am inteles ca intai le montez, fac 1-200 km si apoi duc rotile la echilibrat. deci ar insemna cheltuiala dubla si placere pe jumate.

Link spre comentariu

man eu unu cand mi-am schimbat gumele .. m-am dus la unu din putinele vulcanizari pt moto unde mi-a echilibrat si de/montat roatele si nu am avut probleme (bine ca si mult am apucat sa mergu cu ele).

Acum a aparut o alta problema .. baietii de la power motors au drum in nemtia peste 2 saptamani si eu pana atunci nu am supurtu ala nenorocit :| in we asta sper sa nu mai apara nimic si sa isi puna tata in apicare planul diabolic de indreptat cadru (sincer e foarte promitator ).. eu o sa imi bazai pretenu meu caruia i-am dat filtru de aer bateria, casca si plasa (de prins diverse pe spate) sa imi dea inapoi filtru plasa si bacteria si gata :burnout: am motor

Deasemenea am facut demersurile birocratice sa am liber pe 2 mai :wave:

Am primit raspuns afirmativ de universitatea din anglia (cash mai trebe ca sa plec).

si cam atat

--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 21:05 -------------
man eu unu cand mi-am schimbat gumele .. m-am dus la unu din putinele vulcanizari pt moto unde mi-a echilibrat si de/montat roatele si nu am avut probleme (bine ca si mult am apucat sa mergu cu ele).

Acum a aparut o alta problema .. baietii de la power motors au drum in nemtia peste 2 saptamani si eu pana atunci nu am supurtu ala nenorocit :| in we asta sper sa nu mai apara nimic si sa isi puna tata in apicare planul diabolic de indreptat cadru (sincer e foarte promitator ).. eu o sa imi bazai pretenu meu caruia i-am dat filtru de aer bateria, casca si plasa (de prins diverse pe spate) sa imi dea inapoi filtru plasa si bacteria si gata :crack: am motor

Deasemenea am facut demersurile birocratice sa am liber pe 2 mai :crack:

Am primit raspuns afirmativ de universitatea din anglia (cash mai trebe ca sa plec).

si cam atat

Link spre comentariu

Azi am inceput lucrul la mobra.

post-27560-1204386082_thumb.jpg

Printre zeci de suruburi, saibe si piulite, am inceput sa descopar usor usor istoria viespii. Inafara ca-i lipsesc cleme ici colo, sau n-are suruburi nu stiu unde sau atarna vreun furtun cam prea liber pe la prizele de aer (ram air?), se cam vede ca o data a fost facuta praf motocicleta asta. Probabil inainte sa fie adusa in tara (Tomina sa traiasca? Nush.)

Toata fata a fost facuta la un moment dat muci, fiindca furca e clar schimbata. Carena fata si lateralele la fel.

Roata inca mi se pare stramba, si curge ulei la un telescop, dar inca nu-mi dau seama de ce e stramba.

post-27560-1204386461_thumb.jpg

Nu e chiar asa rabla cum pare in poza. E de la blitz. :crack:

Si jeg. :lol:

Ca detaliu..e o tija acolo sudata de cadrul care sustine carena fata si bordul, care daca te uiti atent e retezata vreo 8 cm la stanga (stanga ei, nu stanga pozei), si de care ar trebui sa se prinda gurile de aer. Asta m-a facut sa-mi dau seama cam cat de turtita a fost, candva. Tija aia se vede clar c-a intreptat-o cineva, ca inca e putin stramba si in plus a sarit vopseaua de pe ea si-a ruginit. :burnout:

Urmeaza urmatorul episod in curand. N-ar trebui sa fie prea naspa de pus la punct. Poate o rezolv pana termin scoala, ca m-am saturat sa privesc :crack:

p.s: ah si da, m-am si plimbat cativa metri incolo si-ncoace prin curte inainte :lol:

Wheee!!

p.p.s: s-a aprins beculetzul de benzina :wave:

Dragul meu .......nu ma dumiresc aci de ce dai in Tomina asa cu foc........si intreb ........banuiesti ca-i luata de la Tomina ori stii sigur?

Esti comvins ca dupa ce a plecat de la mine nu a avut alt accident ori stii sigur ca asa a venit?

Nu ma dumiresc din poze dar banuiesc ca este vorba de motocicleta de mai jos (inca odata nu cred ca sunt sigur ) dar daca este vorba despre ia asa arata cand a venit in tara.

Cu stima

post-14710-1204581233_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dragul meu .......nu ma dumiresc aci de ce dai in Tomina asa cu foc........si intreb ........banuiesti ca-i luata de la Tomina ori stii sigur?

Esti comvins ca dupa ce a plecat de la mine nu a avut alt accident ori stii sigur ca asa a venit?

Nu ma dumiresc din poze dar banuiesc ca este vorba de motocicleta de mai jos (inca odata nu cred ca sunt sigur ) dar daca este vorba despre ia asa arata cand a venit in tara.

Cu stima

Tu cre' ca esti frustrat rau de tot :burnout:

Ai un topic dedicat.. Mi se pare de prost gust sa te justifici pe un topic de cartier! Omu' si-a spus parerea, nu a venit sa dea cu pietre in Termina...... La fel de bine o putem spune si cand ne vedem la bere! Ca e topic da cartier, nu? Ne cunoastem, gen..... Asta e... Unii din noi au mai vazut una, alta de pe la voi si si-au facut o parere, parere pe care au tot dreptul sa o impartaseasca, so fuck off si muta publicitatea pe topicul tau....

:wave: Gizaaaaas!!

Link spre comentariu

:burnout: Prietenul nostru doar ne-a spus ce a constatat la motor.

Pe de alta parte daca ati fi fost o firma fara pata, nu avea nimeni cu voi nimic.

COJO:

VULCANIZAREA LA CARE AM FOST EU: AUTOZONE: vis-a-vis de McDonald's de la Buzesti. Cum vii de la piata Victoriei catre piata Matache e pe stanga,

ALTA VULCANIZARE MOTO CAARE MI-A FOST RECOMANDATA: este la Bogdan Padure 0723583512 - asta e mai departe - pe langa gradina zoofilica, da cica omu se ocupa mai pe indelete da si pretu e mai mare.

Eu unul am facut asa: m-am dus cu guma noua, mi-a montat-o, echilibrata si la drum. Cu conditia ca 100 km sa nu ma dau tare. Si a fost ok.

Tot atunci mi-am curatat si lantul ... am vazut si eu ca , culoare a originala este auriu si nu negru :wave:)

Sniky: sunt si eu curios cand o sa termini mobra , cum o sa arate.

PS:

"Am primit raspuns afirmativ de universitatea din anglia (cash mai trebe ca sa plec)"

sa inteleg ca de 1 mai pleci pana in England?

IDEEE PT CINE AR VREA SA SE ASOCIEZE la CUMPARAREA UNUI

REDRESOR DE BACTERIE MOTO

KIT DE CURATAT LANTUL

STANDER SPATE / FATA

Astfel ca in momentul in care ai nevoie sa incarci bacteria, cureti lantul sa o faci by yours self.

Daca mai aveti idei va rog.

Link spre comentariu

ma cam doare memeaca ca de aseara am dantuit PAW :crack: :wave: :lol:

astazi iesiti pe undeva ?? :burnout:

deci nu a-ti mai iesit cu :lol: , a? oricum, sa nu ma uiti cu bip'u ala :crack:

Link spre comentariu

Cu stima

Hai sa clarific un pic si aici. Intentia mea n-a fost sa dau in voi. Da, stiu sigur ca motocicleta a fost luata de la voi, dar nu am de unde sa stiu ce s-a petrecut acolo, deci ma abtin de la concluzii care sa spuna ca unii au facut una sau alta. Pur si simplu sunt niste constatari.

Motocicleta a fost cazuta dupa ce a fost luata de la voi, da, dar nu asa grav incat sa justifice unele bube de prin ea. (Un exemplu ar fi tija prindere carena fata rupta, pe care o poti vedea in celalalt topic. Ca acea tija sa se duca dracu', trebuia toata carena fata sa fie muci. Nu e cazul.)

Oricum, hai sa nu stricam topicuri degeaba, iti voi da PM daca e nevoie sa continuam.

Link spre comentariu

Revin cu completare si aici :cheers:

Reparat furca!

Era prinsa ca un poponeata, suruburi slabite, nestranse pana la capat. S-o fi si slabit de la cazatura. Oricum, in momentul in care a fost desfacuta si reprinsa ca lumea, aproape s-a aliniat singura.

Pe deasupra, refacut si prinderea stanga a carenei fata (incercuita cu rosu) si inlaturat rugina, zinc-uit frumos.

Acuma, aruncati-va si voi un ochi la urmatoarea chestie.

In mod ciudat, s-a "saltat" telescopul cu 5 mm. Acelasi telescop a curs cat a fost furca descentrata.

Din ce cauza? Sa fie de la "scurgeri"?

Mentionez ca suspensia functioneaza bine acum.

Editat de Oryon
Link spre comentariu

:cheers: Ca bine zice Sorine :wave:

Nene Shadow nu plec pe 1 mai (plec in tomna), in mai vreau sa am 4 zile libere poate ma impac cu banii si ma duc la maree :D la briza la bere alea alea :D

Cat despre mobra .. are toate sansele sa nu mai arate daca nu ii iese lu taicamiu chirurgia :cheers:)

dar daca iese chirurgia :D o sa arete cam as a

http://www.stuntlife.com/classifieds/data/3/DSC00067.jpg

numai ca o sa fie verde cu albastru cum sicrie la talon "beii" (ca altfel confisc talonu si toate actele beii smechere .. te pui cu organu)

cash sa fie ca ideei sunt destule :D

Link spre comentariu

Revin cu completare si aici :cheers:

S-a saltat telescopul? Din senin? Adica tu ai dat furca jos, cand ai pus-o la loc era totul aliniat, si peste noapte s-a saltat ala, sau cum? Ca mi-e tare greu sa pricep... :cheers:

Link spre comentariu

S-a saltat telescopul? Din senin? Adica tu ai dat furca jos, cand ai pus-o la loc era totul aliniat, si peste noapte s-a saltat ala, sau cum? Ca mi-e tare greu sa pricep... :cheers:

S-a saltat telescopul singur dupa ce s-a realiniat toata prostia.

Era prinsa prost, s-a desfacut la mana, aproape.

Nici eu nu pricep prea bine. Cert e ca distantele sunt egale pana la roata, adica nu e o furca mai sus decat cealalalta, si roata sta dreapta.(aliniat-o cu masuratori, chestii, nu asa la ochi) ...pur si simplu s-a saltat 5 mm :cheers:

Editat de Oryon
Link spre comentariu