Sari la conținut

Suzuki Intruder 1500


ravenshield
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 537
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ma disperat tot la fel face la pornire! Dau la automat de ma plictisesc pana porneste si da un RATEU de porneste alarmele la masini, Asa ca JEANE cred ca trebuie sa iau bujii de care ai luat tu! Sau daca aveti o idee ce ar putea fi de vina este bine venita! :alcy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cablul de la dcompresor este verificat?...poate s-a slabit!...daca pocneste , cand o face, pe accelerare sau decelerare?...daca nu e cablul de la decompresie poate fi de la bujii, care pot fi vechi ori probleme la compresie, asta in cazul nasol...filtrul de aer este schimbat?...mie imi pocnea pe decelerare inainte de a-l schimba anul trecut...sa ne dai de stire ce si cum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Marian: incearca sa pui cheia in conctact pe pozitia ON, dar nu porni imediat, lasa macar 5-10 min si dupa aia apasa pe START. (sa mi zici cum a fost)

@Jean: daca ai schimbat tobele cu evacuare rapida, intotdeauna trebuie sa rejetezi la carburatoroare cel mai bine e sa cumperi filtru de aer mai permisiv. (luni sau marti pun jigloare si pilot jet marit sa vad cum se comporta)

 

Miercuri: fac operatia de schimb de lichid de frana la ambele

Joi: o sa fie montat ceva frumos si schimb disc de frana spate

Vineri: pe la pranz plec la Mamaia! (banuiesc ora 12-13)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M am plimbat ieri toata ziulica singurel.., Marian, ca sa ai o pornire buna trebuie sa ai si bujii bune.., eu am pus bujii iridium, de care sunt foarte multumit. Inainte sa i faci carburatia, care necesita ceva mai multa treaba, schimba i bujiile. Daca nici asa nu porneste ok, fa i si carburatia. Marian, spune mi si mie, de curiozitate, ai schimbat filtrul de aer vreodata?!. Pariu ca nu. Cry.., nu trebuie facut nimicuta din ce zici.., am tobele schimbate, dar am pus site la ele.., tocmai pt ca sa se auda mai infundat nitel, pt ca nu suport zgomotul ala de tractoras, pliciitor, daca intelegi. Porneste la sfert, si la rece si la cald, fara soc sau alte treburi.., relantiul sta de ii numeri bataile, sunt multumit si nu umblu niciodata la ceva care merge bine. E un principiu de al meu. PS Vin si eu la intrunire la Constanta.., plec sambata dimineata. Ne vedem acolo. Marian, sa mi tii loc de cort si mie. Mi am facut si portbagaj.., zilele astea cred ca schimb locul la numar.., il mut pe aripa mult mai jos.., nu in lateral. Efectul va fi vizibil..he,he,hee. Pupa Jean

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vrut sa fac si eu rezervare la hotelul ala smecher.., da, nu e posibil decat pt minim doua nopti. Fix in pix.., vad daca gasesc ceva, altfel scot cortu si l intind.., nah, nevasta vrea confort.., nu ca mie nu mi ar place.., da banii aia pot fi folositi pt :alcy: . Mariane, ai schimbat si bujiile daca tot te ai apucat sa umbli la carbelitoare?. fa treaba cum trebuie si schimba si bujiile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand SUZUKI INTRUDER 1500 LC an fabricatie 1999. Pret 6500euro negociabil. Tel.0726237920 MARIAN

Mariane, tu l sperii si pe dracu, mah!.., ce dreak ii mai iei bujii daca o vinzi.., parca mai ieri imi spunea i ca vrei sa imbatranesti cu ea.., in fine, asa ii spun si eu neveste i uneori!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scopul ptr care vroiam sa pui poze aici era sa vedem cum arata, Mariane...Ce-ai patit??...te-au speriat micile probleme care le-ai avut la el?...hai dom"le revino-ti..!

Aaaa..m-am prins !, discutii de genul "Ori eu ori ea!"... si atunci na!...uite ca o pun la vanzare! ... e bine de stiut ca nu oricine sa arunca sa cumpere asa ceva si de cele mai multe ori ramane la proprietar ... asta e boala lor , se ataseaza de cel care il ingrijeste bine, e o legatura ce o intelegem doar noi, he, he! ...

Editat de rommel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rommel.., din partea mea, nu m ar deranja sa o mai detin inca cinci sezoane! oricum, anii urmatori voi avea de muncit pt asezarea in noua casa.., nu mai vb de Harley, cel putin trei patru sezoane. As fi multumit sa nu fiu nevoit sa o vand pe asta, sincer. In rest, hai cu mareeeea, ca greu mai trece saptamana, f-tui!. mariane, da zi tata, de ce ai pus o la vanzare, doar asa, ca vrei sa o faci de ras?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rommele după cum ai văzut eram pornit sa al vând dar din fericire nu a sunat nimeni. Mecanicul a găsit o fisa de la bujie care nu făcea contact si a rezolvato. Ieri ma antepa inima de necaz si de aia am puso la vânzare. Așa ca mâine sunt pe felie cu băieți!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...