demostene Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 Cine apare la intrunire?!! Eu plec de marti noapte in vama si vin direct de acolo vineri daca tine bestia. Daca nu tine tot vin!!!! Este la Baile Boboci. Un km cum vii dinspre Ploiesti in Mizil, inainte de centru pe un drum asfaltat se face stanga. Se mai merge inca 5 km spre Gura Vadului si iar stanga la o intersectie. Apoi drept inca vreo 6 km. Se termina asfaltul si .... intrunire!! Fara intrare - piscina - trasee enduro - crama - muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Je vine!!! Numai sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Am citit topicul asta si m-am cracanat de ras. Intalnirea de la MIZIL????? Propun ca saptamanile urmatoare sa ne intalnim si la: Ciorogarla, Baicoi si Bolintin Vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 EU incerc sa trec pe acolo in drum spre Caransebes. Baietii aia merita atentia noastra, indiscutabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Am citit topicul asta si m-am cracanat de ras. Intalnirea de la MIZIL????? Propun ca saptamanile urmatoare sa ne intalnim si la: Ciorogarla, Baicoi si Bolintin Vale. Ai uitat de cea de la Cocarlatii din Deal Razi degeaba...exista si intruniri locale (foarte locale ), de multe ori sunt mult mai meseriase si oamenii se simt mult mai bine decat la una "consacrata" . De exemplu nu aveai de unde sa stii nici de intrunirea de la Azuga de weekendul trecut (10-11 iulie) , (dez)organizata de subsemnatu' la care au participat 20 de oameni cu 10 motociclete si cred ca toti participantii s-au distrat mai ceva decat la una oficiala Am a povestesc mai multe la "intalniri"intr-un topic separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 astea intra la "intalniri subversive". preda tiparnitza, bejane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 zahei, a fost intrunire de motociclisti, nu de pasageri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 awwwwww asta a durut lasa ma ca ma fac eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 ma bag... am cu ce.. da daca ma alergati pana acolo... sa vedeti ce va alerg eu dupa ce se termina asfaltu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
InXS Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 si eu si eu vineri la 6 30 la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 ma bag... am cu ce.. da daca ma alergati pana acolo... sa vedeti ce va alerg eu dupa ce se termina asfaltu' That's the spirit, frate Guz-Balcescule M-as baga si eu dar sa vedem cum stau cu cascavalu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzantzaru Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 Mai merge cineva din bucuresti la mizil? daca da, hai sa stabilim cand, si unde ne intalnim maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 bine-asha... lume noua... pai din cate am inteles... gasca s-ar strange sa plece la 1900 fix de la arc... acuma eu stiu... sa ved cum dreq fac sa vin ... daca nu trag o fuga sambata.. vb la tel. daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate