robychopper Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 salut la toti este super idea sa avem si noi chopperistii un loc al nostru cine vrea informatii pt a modifica un simson sau un cadru pot sa va dau detalii simai am ceva pot trimite poze cu harleyuri modificate de prin barcelona va salut tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Hehehe, frumos motor. Zi si mie ... furca e cumparata sau facuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 23, 2003 Autor Share Postat Iulie 23, 2003 furca este facutata bucata cu bucata furca am facuto si proiectato eu de sus pina jos in timisoara sunt timisorean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 super simson!! trimite-mi si mie te rog o poza mai mare pe mail daca ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Meserie ... nu am ce zice. Respectele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 6, 2003 Share Postat August 6, 2003 Vreau shi eu furca d'aia. Potzi sa ma ajutzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 6, 2003 Share Postat August 6, 2003 Frate, nu te supara, dar mie mi se pare chinuit rau de tot motoru' ala...Sau esti tu mai inalt? Oricum, se putea shi cu un ghidon mai inalt! Hac!...Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 10, 2003 Share Postat August 10, 2003 chiar asa, mai pune ceva poze cu el pe aici. si modelu de furca daca se poate(mai in detaliu) multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Furca este chiar interesanta...Mai pune niste poze daca vrei/poti...eventual proiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 5, 2005 Autor Share Postat Februarie 5, 2005 cautind pe forum am gasit primul meu post au trecut aproape 2 ani Jul 22 2003.....mia facut placere sa vad ca inca mai exista:))) TRAIASCA FORUMUL mOTOCICLISM.RO unicul contact al meu direct cu MOTOCICLISTII DIN TARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Inetresant, pana la 2100 si... , da' lasa mai Roby ca vii tu pe aici sa si noi una la roata chopperului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 furca este facutata bucata cu bucata furca am facuto si proiectato eu de sus pina jos in timisoara sunt timisorean Robert esti un dulce! Nu puteai sa o proiectezi si in alt oras? Cred ca o sa te intreb 1000 lucruri, vreau sa fac un triciclu cu motor de 1100 (sau 1300), si n-am jug si furca. Ce zici? Te dedai la niste sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 bravo mai Roby! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 Robert esti un dulce!Nu puteai sa o proiectezi si in alt oras? Cred ca o sa te intreb 1000 lucruri, vreau sa fac un triciclu cu motor de 1100 (sau 1300), si n-am jug si furca. Ce zici? Te dedai la niste sfaturi? dami mail pe robychopper@yahoo.com si discutam salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 dami mail pe robychopper@yahoo.com si discutam salut PT TINE DAN POPESCU UITE UN LINK MAI VECHI POATE ITI ESTE DE FOLOS /index.php?...topic=5150&st=0 dai clic pe el sa vezi despre ce este vorba:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 pt DAN POPESCU uite dane am un prieten foarte bun in cluj care poate face orce vrei tu uite webul lui http://www.bonochoppers.com intra pe pagina si dai clic pe contact ai nr de mobil al lui acolo.......te salut bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 http://www.bonochoppers.com[/url]nu merge site-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 ia dai mai bine clic ca merge acum am intrat eu pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate