apriliacluj Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 La 06.03.2025 la 13:33, Jebelu a spus: ..... am auzit ca, daca doresc (sa am sanse) sa castig, trebuie sa si joc. nu neaparat.... 1 oră în urmă, Rujjo22 a spus: Ce permisiune? tocmai am salutat de permis de conducere era vorba, dar lasa, nu conteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Acum 3 ore, Rujjo22 a spus: Ce permisiune? tocmai am salutat Ce permisiune? Ce salut? Ce analfabetism functional! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 13 Moderatori Share Postat Martie 13 Incepator din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rujjo22 Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 La 13.03.2025 la 16:21, apriliacluj a spus: nu neaparat.... La 13.03.2025 la 14:53, Rujjo22 a spus: La 06.03.2025 la 13:33, Jebelu a spus: ..... am auzit ca, daca doresc (sa am sanse) sa castig, trebuie sa si joc. Ce permisiune? tocmai am salutat de permis de conducere era vorba, dar lasa, nu conte Nu înțeleg de ce m-ați atacat, eu doar v-am salutat, am vrut să aflu mai multe despre motociclete, am permis categoria A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 46 minute, Rujjo22 a spus: Nu înțeleg de ce m-ați atacat, eu doar v-am salutat, am vrut să aflu mai multe despre motociclete, am permis categoria A. Nu te-a atacat nimeni, doar s-a facut putin misto de faptul ca n-ai inteles un text simplu. Cat despre dorinta ta, aceea de a afla mai multe despre motociclete, trebuie se detaliezi ce anume te intereseaza. Ori asa, ori foloseste functia search, atat cea de pe forum cat si cea de pe Google, cel mai probabil vei gasi informatiile care te intereseaza. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 2 ore, Rujjo22 a spus: Nu înțeleg de ce m-ați atacat, eu doar v-am salutat, am vrut să aflu mai multe despre motociclete, am permis categoria A. Ia forumul pagina cu pagina, citeste tot si, dupa ce termini, daca e ceva ce n-ai inteles, intreaba-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Ia forumul pagina cu pagina, citeste tot si, dupa ce termini îți dăm extemporal! Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Corect. Si, daca treci clasa, mai stam de vorba. Daca nu revii la pasul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate