Moderatori Kristian Posted March 13 Moderatori Share Posted March 13 Incepator din toate punctele de vedere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SONYC Posted March 21 Share Posted March 21 Acum 46 minute, Rujjo22 a spus: Nu înțeleg de ce m-ați atacat, eu doar v-am salutat, am vrut să aflu mai multe despre motociclete, am permis categoria A. Nu te-a atacat nimeni, doar s-a facut putin misto de faptul ca n-ai inteles un text simplu. Cat despre dorinta ta, aceea de a afla mai multe despre motociclete, trebuie se detaliezi ce anume te intereseaza. Ori asa, ori foloseste functia search, atat cea de pe forum cat si cea de pe Google, cel mai probabil vei gasi informatiile care te intereseaza. Spor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 21 Share Posted March 21 Acum 2 ore, Rujjo22 a spus: Nu înțeleg de ce m-ați atacat, eu doar v-am salutat, am vrut să aflu mai multe despre motociclete, am permis categoria A. Ia forumul pagina cu pagina, citeste tot si, dupa ce termini, daca e ceva ce n-ai inteles, intreaba-ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 21 Share Posted March 21 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Ia forumul pagina cu pagina, citeste tot si, dupa ce termini îți dăm extemporal! Fixed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted March 22 Share Posted March 22 Corect. Si, daca treci clasa, mai stam de vorba. Daca nu revii la pasul 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts