morpheus Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salutare! In curand ma voi muta intr-un apartament la bloc. Pana acum am locuit la curte unde am garaj si tineam motocicleta acolo. Acuma ca se mai schimba una alta, ma mut la bloc nu am unde sa imi tin motocicleta, voi cei care locuiti la bloc unde va tineti motoarele pe timpul verii? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 pe ici pe colo.... stiu eu loc misto in...... constanta. si ca sa nu se mai deschida nu's ce topic gen: "unde faceti pipi", raspund de pe acum: pe copaci, la pisoar, in cvhiuveta, totul este sa se scurga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 depinde in ce zona stai, ar fi loc in curte pe la noi pe la domenii. eu stau pe la piata 1 mai Salutare! In curand ma voi muta intr-un apartament la bloc. Pana acum am locuit la curte unde am garaj si tineam motocicleta acolo. Acuma ca se mai schimba una alta, ma mut la bloc nu am unde sa imi tin motocicleta, voi cei care locuiti la bloc unde va tineti motoarele pe timpul verii? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 In garaj sau in fata blocului (legata bine si cu husa), ce dracu e asa de greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Prins cu un lant de camioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 14, 2007 Autor Share Postat Aprilie 14, 2007 In garaj sau in fata blocului (legata bine si cu husa), ce dracu e asa de greu? Nu inteleg de ce te superi. Mie imi e teama sa o tin in fata blocului sa nu se fure, sa nu se catere copii pe ea, sa nu o dea pe jos, etc. De 2 ani o pastrez doar in garajul de acasa. Unde sa faci garaj la bloc ma intreb eu? Eram curios sa aflu cum ati rezolvat voi problema asta... Asfalt Uscat! depinde in ce zona stai, ar fi loc in curte pe la noi pe la domenii. eu stau pe la piata 1 mai Pai stau in rahova asa ca pana la domenii e cale lunga. Dar iti multumesc. Acum ca stau inca la curte si eu am primit motoare in garaj la mine, dar la bloc cand ma voi muta nu cred ca voi putea sa fac garaj, nu vad cine m-ar lasa si unde l-as putea face. pe ici pe colo.... stiu eu loc misto in...... constanta. si ca sa nu se mai deschida nu's ce topic gen: "unde faceti pipi", raspund de pe acum: pe copaci, la pisoar, in cvhiuveta, totul este sa se scurga. Pentru cei pe care i-a deranjat acest topic, imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Ho, ca nu s-a suparat nimeni, mai raspundem si noi in 2 peri. Concluzia: daca te muti la bloc ia-ți un lant Abus sau ceva fain, sa nu-l taie careva, baga-i si o alarma cu sistem GSM sau pager si stai linistit. Acum, daca o zgaria-o vreun prost, se numeste ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 ...la loc cu verdeata, unde doar dreptii se odhneeeessccc....amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Pentru cei pe care i-a deranjat acest topic, imi cer scuze. pe mine personal m-a deranjat ca s-a creat un topic ce trebuia sa fie la comunitati regionale. nu este bine sa facem topicuri aiurea, caci se incarca mult o sectiune cu topicuri inutile, iar cand vrei sa cauti un topic de interes ptr sectiunea respectiva, trebuie sa cauti prin "gunoaie". deci nu era un topic adresat tuturor din tara, ci numai celor din bucuresti, si nu era neaparat in legatura cu sectiunea asta. daca respectam regulile astea o sa fie un forum mai "curat". poate te-ai grabit, si nu ai stat sa te gandesti prea mult. on-topic: in parcare, legata, si roata spate infranata. desi este mai la "dos" parcarea, asta nu m-a scutit de emotii atunci cand mi-a furat-o. nu era atunci asigurata cu nimic. asfalt uscat, curat, si...pufos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 14, 2007 Autor Share Postat Aprilie 14, 2007 Premiul "frica pazsest pepenii" - sectiunea originalitate merge la Avent! Am mai auzit o chestie undeva ceva de genul : vezi scan! Adica daca voiai sa furi motoreta, nu aveai pe unde sa o iei. Hai fata, lasa-i sa rada. Doar stii ca rasul ingrasa! Prea tare desenul. Mai baga desene ca ne dixtram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Un singur lucru nu am inteles: cum adica "asfalt pufos" - atunci cand cazi sa nu te doara? Daca da, atunci misto. mda, in caz de doamne fereste...nu cobesc, dar femeie ne..cazuta si motoreta necazuta nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 pai e cazul sa pui amprenta in zona unde vrei sa te muti... ia niste tabla si incropeste un mic garaj...pune-l pe unde consideri in zona...ancoreaza-l bine si gata...si vara si iarna... asta numai dak ti la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 Bine, hai sa ne mai veselim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 pai e cazul sa pui amprenta in zona unde vrei sa te muti... ia niste tabla si incropeste un mic garaj...pune-l pe unde consideri in zona...ancoreaza-l bine si gata...si vara si iarna... asta numai dak ti la motor... Ce probleme ar putea isca un astfel de garaj?? Dpdv legal, ca daca e legal imi potolesc eu vecinii.. Presupun ca materialele si constructia nu ar costa prea mult.. Eu unul am cautat un garaj in zona, fara succes deocamdata, insa daca nu gasesc nimic presupun ca singurele optiuni vor fi ori un garaj de acest tip (improvizat), ori legata cu un lant serios, cu alarma, si husa.. si, bineinteles, asigurata.. Ride free, and sleep without worry.. in Utopia.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 nu mai locuiesti unde stateai inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 IN_PRINCIPIU.doc CAM DESPRE ASTA ESTE VORBA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 nu mai locuiesti unde stateai inainte? deocamdata tot acolo stau. dar m-am apuca sa-mi renovez apartamentu ca ma mut acolo. avantaju e ca e aproape de actuala casa dar acolo nu imi pot face garaj... o sa pastrez motoru ca pana acum la parinti... mai vad eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 IN_PRINCIPIU.doc CAM DESPRE ASTA ESTE VORBA... nu se intelege. E ceva ce culiseaza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 nu se intelege. E ceva ce culiseaza?? EXACT DESPRE ASTA ESTE VORBA. CULISEAZA PE CELE DOUA SINE , SE INCUIE USA ,SI... GATA. CAND AI NEVOIE DE EA , DESCUI USA ,O TRAGI CU MANA AFARA, O SCOTI DE PE SUPORTI , SANIA O IMPINGI LA LOC ,INCUI USA SI , IAR GATA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 pot sa ma confesez si eu , nu? de cand l-am luat ,(nipranu') , sta la 2 metri de camera mea:) bine , e un hol despartitor, dar in principiu il tin IN CASA , chiar mai am putin si cred ca-l bag la mine in camera sa ma uit la el iarna, sa-l mai lustruiesc din cand in cand (poate repar si chiulasa aia bulita! ) ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate