Baiazid Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Carnatii astia au luat-o pe Siriu si vroiam si eu Pacat ca aveam treaba in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Pacat ca nu ati vrut sa continuati spre Poiana . A mers o ciorba la coliba haiducilor ca unsa . Poate data viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) Asadar am ghicit eu bine Zuzg7 ca tu erai la intersectia de la Berzei, dupa McDonalds Editat Aprilie 14, 2007 de runaway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Mda, misto plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 A fost frumos...am avut parte de o vreme superba.In total aprox. 350 km, fara incidente .Va mai aÂşteptam : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Uite si vreo 2 pozne de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Da, frumos, mai vin si alta data.Frumos si pe Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Ma bucur ca ati ajuns cu bine .Sper ca v-a placut si drumul pe Siriu(pt cei care au mers pe partea aceea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 E misto bre, pacat ca va dati voi prea tare Las` ca in 2-3 ani ajung si eu ca voi CRESC EU MARE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Am facut si eu Bucuresti-Brasov prin Cheia si vreau sa spun ca drumul marfa incepe de la Cheia spre Brasov. Pana in Cheia e incalzirea asa. Ma bucur sa vad atatia oameni trecuti de prima tinerete care inca mai merg pe vitezane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Nu cumva si tu erai pe drum??? ...erai singur?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Eram cu CBR argintiu din profilu meu si da eram singur. Am vrut sa fiu FREE . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Nu cumva si tu erai pe drum??? ...erai singur?? singur era un baiat din brasov..cu un gixer de 1000 mi-a placut de el..se dadea super frumos... am fost si noi vreo 4 motoarea azi pe cheia..un zx10, un gixer de 750 si 2 rf-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Eram cu CBR argintiu din profilu meu si da eram singur. Am vrut sa fiu FREE . . . Banuiam eu ca tu erai...de ce nu ai oprit si tu sa mai vorbim o vorba,ceva?? am fost si noi vreo 4 motoarea azi pe cheia..un zx10, un gixer de 750 si 2 rf-uri De ce nu ati anuntat si voi pe aici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Tu erai cel linistit crisluca Iti dau dreptate - drumul incepe cu adevarat dupa Cheia pina in Brasov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Tu erai cel linistit crisluca Iti dau dreptate - drumul incepe cu adevarat dupa Cheia pina in Brasov . Pacat ca nu ati mers si voi cu noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Asadar am ghicit eu bine Zuzg7 ca tu erai la intersectia de la Berzei, dupa McDonalds NU stiu care e intersectia Berzei dar am trecut prin Brasov cu un prieten care are un K4 negru Pacat ca nu ati mers si voi cu noi... Same here , ne vedem fara doar si poate cu alta ocazie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Mai puneti lume pozeeeee....doar atat???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 De ce nu ati anuntat si voi pe aici?? noi am plecat prin oras...si am ajuns pe cheia:) asa facem de fiecare data...ies sa iau paine si ma trezesc ca iau painea din brasov:) P.S. in curba de la pensiunea aia inainte de sacele, valasoaia parca ii zice, un baiat cu un naked a ratat virajul, din fericire a ramas cu ea in picioare ( desi a intrat in santul de pe marginea drumului)...erati si voi in grupul respectiv?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 @Zuzg7: Dap cu voi m-am intalnit in drum spre Brasov. Si da eram la plimbarica si poze, cand merg mai tare imi iau combinezonu. @Silviu: Sper sa vorbim la urmatoarea iesire, acuma aveam program, am mers 6 ore aproape incontinuu, cu pauze pentru poze, benzina si haleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 noi am plecat prin oras...si am ajuns pe cheia:) asa facem de fiecare data...ies sa iau paine si ma trezesc ca iau painea din brasov:) P.S. in curba de la pensiunea aia inainte de sacele, valasoaia parca ii zice, un baiat cu un naked a ratat virajul, din fericire a ramas cu ea in picioare ( desi a intrat in santul de pe marginea drumului)...erati si voi in grupul respectiv?? Eu ,nu-mi amintesc sa se fi intamplat nimic ,cel putin cat am vazut eu ,NU s-a intamplat absolut nici un incident tot drumul @Silviu: Sper sa vorbim la urmatoarea iesire, acuma aveam program, am mers 6 ore aproape incontinuu, cu pauze pentru poze, benzina si haleala Si noi suntem plecati de la 10 dimineata de acasa si intors la 21.00 acasa cu mers aproape incontinuu(tot mici pauze pt mancat si pozat) ,dar nu ne mai vaitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 @Zuzg7: tnx ca ai franat pe DN ca io nu vazusem politia (era de carnet treaba) Si in rest: lumea normala vorbea de sex cu oi, sex cu vaci, etc. Bracio, Zuzg, Silviu, ... restul: discutau numai: ce ulei trebuie, cat baga, esti sigur ca baga atat? Fratilor: nu sunt discutii normale pt un motociclist Ne vedem la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Niste poze cu motoreta mea si unele motive pentru care merita sa mergeti pe Cheia, pe langa drumul impecabil care te indeamna la prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 A fost superb drumul, curbe, padure, lac, baraj... tot ce trebe! Traseul lung, dar a meritat! Multumim de poze postate. Ne vedem la Arc miercuri si poate in weekend-ul viitor la o plimbare/gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Cam putine poze In final care sunt cei care au in cu @Ioana, @Baiazid, @Silviu.C ? Elvis, tu care esti p'acilea. Erau cam 15 persoane. Din care vreo 5 au plecat inapoi spre Bucuresti. @Baiazide: erau bune gogosile alea. Editat Aprilie 15, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate