angus2kro Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Salutare. Ma poate ajuta cineva cu un carburator K68, preferabil model i (pt Planeta), neaparat SH dar functional si la un pret decent? Noi nu vreau, pt ca am doua si le pot arunca la gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Cumpar sa spate pentru Ural . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 salut ma poate cineva ajuta cu ceva piese de manet ? in special aripa de fata completa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 salut ma poate cineva ajuta cu ceva piese de manet ? in special aripa de fata completa ? 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Cumpăr plastic stop spate MZ ES 250, modelul mare folosit pe varianta ES 250/2 în stare bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Are cineva de vanzare aceasta piesa de la atasul Duna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Caut protectiile din cauciuc ce vin montate pe rezervorul de IJ 56 cu tot cu suporturile din tabla ce vin montate in suruburi pe rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Cumpar sa intreaga tip cozonac pt Simson Sport. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Salut am eu cauciucurile , insa nu mai stiu daca am si suportii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 cumpar protectie lant pentru jawa 175 - model 356, sau doar partea inferioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 @Black Spider : suna-ma maine si ma uit daca am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 (editat) ne auzim » Post actualizat in 26 Oct 2015 09:51 cumpar protectie lant pentru jawa 175 - model 356, sau doar partea inferioara protectie lant1.JPGprotectie lant3.JPG perechea celei din poze Editat Octombrie 25, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dcimpoiasu Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Salutare! Caut alternator de IJ pentru adaptare la o Jawa 175/356 sau eventual dinamul original complet (D355, 6V/45W, + la masa) in stare buna de functionare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Salutare. Cumpar rezervor Simson Sport cu lateralele cromate sau tot rezervorul cromat. Aveti informatii legate de rezervoare reconditionate / cromate partial pe laterale sau total cumparate din POLONIA? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Gasesc in Bucuresti sau imprejurimi un atas pentru Simson Sport la un pret acceptabil (barca+afet)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Salutare. Cumpar rezervor Simson Sport cu lateralele cromate sau tot rezervorul cromat. Aveti informatii legate de rezervoare reconditionate / cromate partial pe laterale sau total cumparate din POLONIA? Multumesc. uite aici http://www.chromierung.cz/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Salutari! Un amic doreste sa cumpere burdufuri telescoape si 2 bujii pt Jawa 350 638 din 1991, noi.Astept oferta aici sau pe PM Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Salut..! Are cineva un cauciuc de vanzare 3.50 / 16 pt un MZ 175, in zona Bucuresti sau IF ...? Multumesc.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Salut! caut piese din motor de mobra 50 (cilindru,piston,segmenti). Va astept cu ofertele pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Salut! caut piese din motor de mobra 50 (cilindru,piston,segmenti). Va astept cu ofertele pe PM. salut cred ca te pot ajuta eu. cel putin cu secmenti sunt sigur ca am deoarece acu ceva timp am cumparat mai multe seturi insa cilindru si piston trebuie sa merg la magazin deoarece nu stiu daca nu s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanys Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Cumpar sabar carburator k28 Multumesc Editat Noiembrie 9, 2015 de yanys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Cumpar jug ij si sa cauciuc indiferent de marca la ca care apartine Ij ,Mz... astept oferte la un pret cat mai rezonabil sau schimb de piese . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Specifica si pentru ce model de IJ iti trebuie jugul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 caut modelul acesta de piulita de atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jano Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 caut modelul acesta de piulita de atas sal . am eu una undeva,sunati maine o sa caut » Post actualizat in 15 Nov 2015 19:13 sal . am eu una undeva,sunati maine o sa caut o726 148846 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate