recool Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Cumpăr pentru Simson Awo Touren: far complet sau carcasa, șeile pilot, pasager sau doar pilot, stator alternator cu releu. 0744596785 » Post actualizat in 06 Jan 2016 07:27Bușon rezervor (eventual schimb) și embleme rezervor inscripționate Awo, protecții rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 poate stator-dinam cu releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 As vrea sa cumpar manualul de intretinere si utilizare mobra 50 super daca are cineva contra cost bine anteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 As vrea sa cumpar manualul de intretinere si utilizare mobra 50 super daca are cineva contra cost bine anteles? asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Da da ala este! Un numar de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 vreau si eu un manual de mobra,daca mai are vreun coleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Salutare. Vinde cineva un SIMSON AWO TOUREN ? Un pret? Atept PM Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 2000 euro Awo Touren - cu acte. 2900 euro EMW - cu acte. 300 euro Simson Sport - fara acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Caut pentru Jawa 250 modelul 353 fluturii distantieri de reglaj lant pentru roata din spate si tampoanele de cauciuc ce vin asezate peste si sub jugul telescoapelor. De la fostul meu Cz de 175 - 450 mi-au ramas acestea dar nu potrivesc pe jawa.Tampoanele sant prea stramte si nu le pot aseza normal iar fluturii distantieri iarasi nu potrivesc.Pot sa fac schimb daca cineva are asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Ce ai tu acolo sint toate piese de CZ Sport...caut acasa in weekend si daca le am pentru babuta ta, facem un schimb fier pe fier! Scriu aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Ok Ivan, multumesc mult.Piesele din imaginile de mai sus sant originale de pe fostul meu cz meu 175 - 450. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Unde as putea gasi sticlele de la un atas de Jupiter 4 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Ok Ivan, multumesc mult.Piesele din imaginile de mai sus sant originale de pe fostul meu cz meu 175 - 450. Am gasit o singura pereche de intinzatoare care cred ca ti s-ar potrivi la capra, dar care arata jalnic, filete duse, strimbe... Mi-e rusine sa-ti trimit asa ceva, o sa le repar si apoi mai vedem. Cauciucurile alea tip tampon la mine sint inlocuite cu niste simeringuri (vezi in comert ca sigur gasesti simeringuri dimensiunea respectiva si le poti folosi la fix!). Imi pare tare rau ca nu te pot ajuta de data asta! ... Te astept pe la mine si vedem cu ce te pot ajuta, fiare exista...alegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 asta e?20150620_150531.jpg pozele manualului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Ionut Ditu, cu toate ca sunt citeva pagini care nu se vad integral, tin sa te felicit pentru gestul tau de a impartasi manualul tau cu toti cei interesati, daca ar fi al meu la-s fotografia ceva mai bine si la-s posta la topicul mobra. Sunt multi posesori de manuale care au impresia ca au o comoara in curte... PS. si eu am postat manualele de Jupiter3 si Jupiter4 la topicul IJ...pentru toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Un real ajutor pt toti. Bravo domnilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Ionut Ditu, cu toate ca sunt citeva pagini care nu se vad integral, tin sa te felicit pentru gestul tau de a impartasi manualul tau cu toti cei interesati, daca ar fi al meu la-s fotografia ceva mai bine si la-s posta la topicul mobra. Sunt multi posesori de manuale care au impresia ca au o comoara in curte... PS. si eu am postat manualele de Jupiter3 si Jupiter4 la topicul IJ...pentru toti. l-am fotografiat cu telefonul,dar o sa il scanez si sper sa se vada mai bine.sper sa nu incurce notitele bunicului meu legate de arvuna data la ciobani constand in vin si tuica,sume de bani imprumutate.manualul a fost al lui ,mobra a avut-o de noua .manualul are multi,multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 http://s1217.photobucket.com/user/marczello_b/library/Manual%20de%20utilizare%20Mobra%2050%20Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Cumpar jambe cromate in stare buna pt Simson Sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Salutare. Caut lentila complet rosie pt stopul acesta si lentila transparenta pt iluminare nr. Nu are/stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 imi cer scuze tuturor pentru raspunsul intirziat ,manualul mobra s50 a plecat la colegul buidos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 caut o anvelopa;3.50-16....nefolosit sau cu uzura cat mai mica. la pret omenesc...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) anuntul este in continuare valabil. /index.php?/topic/93453-cereri-pentru-comuniste/?p=4088466 caut si eu perechile lampilor din imagini. Daca aveti va rog sa imi scrieti, Multumesc. Editat Ianuarie 15, 2016 de george-bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 16, 2016 Share Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) caut acte JAWA 350,de nu stiu care,cred ca TS,pt un prieten,pt a recarosa o Jawa superba Editat Ianuarie 16, 2016 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) salut domnilor. postez aici in speranta ca ma ajuta cineva. caut sa cumpar o pensula pentru trasare linii( asa zisa pensula cu par de veverita) poate stie cineva unde gasesc in romania asa ceva Editat Ianuarie 18, 2016 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate