bandit red Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Cumpar ceas vitezometru pentru MZ ES 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 caut aprindere originala mz es/ simson ( am auzit ca se potriveste ) care sa fie buna ( sa am baza ca functioneaza, ca asa mai am vreo 2,3..) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Printr o simpla cautare cu poze pe internet ai fi constatat ca nu se potriveste, insa, se pare ca nu ai acces la un motor de cautare. Avand in vedere ca esti super membru aici s ar putea ca afirmatiile tale sa fie luate de bune de unii incepatori desi nu sunt! Dupa parerea mea nu faci altceva decat sa poluezi, asa ca ar fi bine sa reformulezi '' Se potriveste aprinderea de Simson pe Mz ES din anul nu stiu care ?'' ''Nu, nu se potriveste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ce 3 aprinderi ai mai exact şi ce cauţi mai exact? Platină? Poate ai aprinderea şi nu ştii să verifici componentele individual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salut @owene. V-am trimis un PM ca nu vreau sa mai "poluez" pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 O sa ma interesez pe-aici si de ceva acte, cu toate ca-s slabe sansele sa gasesc...fiarele au mers majoritatea la fier vechi, iar actele nu fac doi bani fara cadru, serie, fiscal... Abia astept sa vad cum arata capra readusa pe linia de plutire! domnu "ivan pedala" nu mai cauta acte si alte chestii.am batut palma cu "pinnochio" prin telefon. ramane motorul lui sa il luam.peste 2 saptamani mergem dupa motor,si transcriem.multumesc oricum pt efort si interes.multumesc si lui "pinnochio" pt intelegere.din lipsa de timp,si de locul de munca,nu putem merge ,doar peste doua saptamani.si mai vreau sa multumesc forumului "motociclism.ro" pt ca exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Salut @owene. V-am trimis un PM ca nu vreau sa mai "poluez" pe aici... Fi tare in gura prietene, ca o sa iti aduca numai beneficii si multe cunostinte in domeniu...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutare, ma intereseaza un set de roti de MZ ES, 0741 265 450 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Salut. Ma intereseaza maneta, ambreiaj, frana, pentru un Hoinar. Daca aveti careva de vanzare, astept oferta. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Salutare, ma intereseaza un set de roti de MZ ES, 0741 265 450 Multumesc Salut , asta e ce am eu . 100 lei fara cauciucuri . » Post actualizat in 17 Mar 2016 04:57 salutare! am nevoie pentru o jawa 175/356 de capacul de la roata, cel care sustine sabotii. cod original 351-51-410. multumesc, Dan Asa ceva am eu , stiu ca sunt de la un triciclu 1,75 , am vreo 3 bucati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Inca mai caut acest capac ce acopera carburatorul pentru o Jawa 250 - 353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Inca mai caut acest capac ce acopera carburatorul pentru o Jawa 250 - 353 Am eu un capac care acopera carburatorul + alte piese disponibile de jawa 250.Daca nu uit,revin cu poze mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Astept pozele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Am eu un capac care acopera carburatorul + alte piese disponibile de jawa 250.Daca nu uit,revin cu poze mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BugsBunny007 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 (editat) Buna, As avea si eu nevoie de un motor complet de minim 125cc, nu prea conteaza marca (jawa, mz etc.) orice deoarece am un cadru de cross modificat care necesita motor, astept oferte, multumesc. Editat Martie 20, 2016 de BugsBunny007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Salutare, Cumpar doua stopuri spate pentru ij 56 sau orice altceva cu aspect vintage,dar pereche. Va astept cu ofertele pe PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Salutare, cumpar tabla sa manet S100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Cumpar aceasta piesa, intreaga sau pe bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Lentila o am eu disponibila. 0749280791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Cumpar Carte Tehnica pentru motoreta Carpati, sau schimb cu Simsoneta-SR 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POMPILIU69 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Salutare, am un atv rusesc cu motor 2T, si nu stiu ce motor e pe el. Scrie pe un capac ceva de genul DNE. Capacitatea e de 250 cc.Pun cateva poze, daca stie cineva ce model este, astept un raspuns.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Impresia mea este ca ai tinut capacul invers. Daca ma iau si dupa rezervor eu as zice ca scrie ZIL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POMPILIU69 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Da scuze, capacul e invers, cablu ambreiajului e in partea de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 (editat) Cumpar aceasta piesa, intreaga sau pe bucati. » Post actualizat in 24 Mar 2016 14:20 Cumpar Carte Tehnica pentru motoreta Carpati, sau schimb cu Simsoneta-SR 2 Vreau sa spun : schimb cu carte tehnica pentru SIMSONETA sr 2 ,nu cu Simsoneta in sine . . . . ma scuzati !?! Editat Martie 24, 2016 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Cumpar tambur M cu canelurile in stare buna..Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate