cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 nu imi functioneaza nimic zau, cablu de date la aparat nu am iar de pe telefon nu merge sa trimit nu stiu ce naiba se intampla cu tehnologia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 nu imi functioneaza nimic zau.....de pe telefon nu merge sa trimit nu stiu ce naiba se intampla cu tehnologia asta De la aparatul psihotronic,bruiază semnalul! Nu e grabă că afară e încă frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai b Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) Cumpar atas SML 0742087522 Editat Februarie 19, 2017 de Mihai b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) cumpar piesa din poza incercuita cu rosu pentru ms es 175-250..nu conteaza Editat Februarie 22, 2017 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Cumpăr butuc roată față 180mm pentru Awo Touren sau schimb cu butuc de 160 mm (identic cu cel de Emw 35). 0744596785 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare. Cum in vest a venit primavara, garajul ma asteapta. Deci caut telescoape de moped/scuter. Se vor folosi doar arcurile pentru confectionarea unei furci springer. Astept oferte. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare. Cum in vest a venit primavara, garajul ma asteapta. Deci caut telescoape de moped/scuter. Se vor folosi doar arcurile pentru confectionarea unei furci springer. Astept oferte. Mersi. Salut. 5o lei Daca sunt de folosinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) Salut. 5o lei Daca sunt de folosinta.20170228_194715.jpg Mersi. Am o livrare in asteptare, a fost altcineva mai rapid. Daca nu mi-s bune alea te contactez. Imi poti zice lungimea si diametrul exterior al arcurilor? Editat Februarie 28, 2017 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Mersi. Am o livrare in asteptare, a fost altcineva mai rapid. Daca nu mi-s bune alea te contactez. Imi poti zice lungimea si diametrul exterior al arcurilor? Da. insa maine dimi. Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Ți le-am trimis,nebunule.. Si ți-am plătit și transportul (sunt de moped,de Minsk n-am găsit) Multam fain domnu! Le astept atunci. Minsk sunt pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 salut. poate e in afara topicului dar vreau sa stiu daca exista tarod m 3,5 si de unde poate fi acchizitionat? mentionez ca imi este necesar pentru a repara filetul de la tabla suport a platinei la mz rt125/3 iar surubul de metric 4 nu pot sa il montez in lustul de la partea fixa a platinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ... daca nici in Brasov nu mai gasim tarozi... La tine in oras e un magazin care se chiama Badi. Vand tarozi, filiere, rulmenti, curele. Sigur gasesti la ei. Pe strada 1 Decembrie cred. » Post actualizat in 01 Mar 2017 20:21 Cauta pe net cu exactitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ... daca nici in Brasov nu mai gasim tarozi... La tine in oras e un magazin care se chiama Badi. Vand tarozi, filiere, rulmenti, curele. Sigur gasesti la ei. Pe strada 1 Decembrie cred. » Post actualizat in 01 Mar 2017 20:21 Cauta pe net cu exactitate. multumesc mult dar tocmai astazi am fost acolo si am luat rulmenti pentru motor. am intrebat de tarozi si nu au asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Da. Se duc naiba la vale si astia ca toata societatea romaneasca, de altfel. Acum 1o ani aveau de toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 I.S.R(Intreprinderea de Scule Râșnov) făcea tot ce însemna tarozi,șpirale,etc. de calitate.....acum e moloz!La fel și industria din Brașov,de altfel din toată țara! @cornelilinca-Nu găsești la târgul de lângă AB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 am tot cautat pe net si am gasit, culmea tot in judetul brasov, in Sampetru(cine e din zona cunoaste) firma se cheama thunder tools srl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Chiar asa noroc, sa nu gasesc pe nicaieri o aripa spate pentru ij jupiter 3 ? Cine are sa ma contacteze. 0784023842 Editat Martie 1, 2017 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 salutare comunitate. cine ma poate ajuta cu un manual pentru mz rt 125/3? mentionez ca vreau sa refac manualul in format tiparit si ma intereseaza asezarea lui in pagina si format. p.s. il am pe cel in format electronic de pe manuale.ro insa vreau imagini cu cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Salutare d-lor, are careva o oala de far pentru simson de vanzare? Platesc sau dau piese la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Cumpar ambreiaj de minimobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Salut. Caut pentru un vecin ambreiaj pentru Mobra 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Cumpar carcasa de kilometraj Simson/MZ, sau kilometraj intreg defect. » Post actualizat in 26 Mar 2017 15:14Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eighty_bpa Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Salutare ..Ma poate ajuta si pe mine cineva ori donatie ori contra cost cu sistemul de franare de pe o roata de Jawa pentru atasul din imagine? As dori sa ii fac franare si pe atas(este un velorex 562). Multumesc anticipat. Tel 0721658808 Editat Martie 28, 2017 de eighty_bpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 UIte, iti doneaza astia pentru 75 de coco platou cu saboti plus inca fro 20 pt cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate