cstelia Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Cumpar airbox pentru CZ cross modelul 513. Deasemenea ma intereseaza si piesa de legatura dintre carburator si airbox. Contact prin PM sau la 0 7 3 4 7 7 4 5 7 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 18, 2018 Share Postat Ianuarie 18, 2018 Vezi ca este pe olx un far de Carpati sau Simson Sr de vanzare la vreo 40 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Salutare lume! Caut pentru mobra 50, doar pentru mobra 50, apărătorile de la filtrul de aer,cele două table de sub rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 Salutare, are cineva restul pieselor de la acest taler pentru Nipru. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Am eu un taler complet cam ruginit dar se poate debloca ,100 lei sau la schimb cu o roata Nipru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 caut in continuare barca atas de nipru care sa nu aiba nevoie de suduri majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 caut in continuare protectiile de la filtrul de aer pt mobra 50, doar pentru mobra 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Bună seara! Am mare nevoie de o furcă față pentru MZ ES 250/2 Trophy. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Amu zici ???? Doar ce am dat un 3,25/18 nou pt. un Ij Yunker. Mai folosește și tu telefonul ăla din când în când ( sau ai uitat prefixul României ? ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Salutare! Cumpăr pentru Nipru pinioane grup 8/37 de ataș... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 (editat) ..si caut in continuare cauciuc 300/18,325/18 - de preferat bunicel. Multumesc. 3.25 noi ca format si uzura dar vechi ca fabricatie , intarite ca din 1988 e ceva vreme dar nu sunt coapte. Daca le ti la cald cu o camera umflata ,vei reusi sa o si montez. Pret 70 lei buc + transport. 0744835877 daca nu il mai ai nr meu de tel. saptamana viitoare sambata ajung la Gelu daca ti aproape » Post actualizat in 23 Feb 2018 22:31 Caut pentru o jawa de 250 din 61 un cric central,bancheta, partea de jos a farului cu sticla rama si oglinda , ghidon cu tot cu comenzi in stare foarte buna Editat Februarie 23, 2018 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 3.25 noi ca format si uzura dar vechi ca fabricatie , intarite ca din 1988 e ceva vreme dar nu sunt coapte. Daca le ti la cald cu o camera umflata ,vei reusi sa o si montez. Pret 70 lei buc + transport. 0744835877 daca nu il mai ai nr meu de tel. saptamana viitoare sambata ajung la Gelu daca ti aproape » Post actualizat in 23 Feb 2018 22:31 Caut pentru o jawa de 250 din 61 un cric central,bancheta, partea de jos a farului cu sticla rama si oglinda , ghidon cu tot cu comenzi in stare foarte buna Asta e partea de jos a farului? » Post actualizat in 24 Feb 2018 12:14 Asta e partea de jos a farului? Sau de pe asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Asta e partea de jos a farului? » Post actualizat in 24 Feb 2018 12:14 Sau de pe asta... E frumoasa motocicleta , zi-mi un pret pentru ea si in functie de buget iti sun daca mi-o permit ,Revenind la ce ma doare in acest moment partea de jos a farului (care e in dreapta asezat) care e asezata deasupra ramei de far ma intereseza si vad si bancheta care nu intaleg daca e sau nu propusa pt vanzare ,zi-mi un pret te rog . Daca si bancheta e de vanzare da-mi te rog o poza la cum arata pe dedesupt (placa de fier), ca buretele si husa nu ma intereseza ca le fac de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 E frumoasa motocicleta , zi-mi un pret pentru ea si in functie de buget iti sun daca mi-o permit ,Revenind la ce ma doare in acest moment partea de jos a farului (care e in dreapta asezat) care e asezata deasupra ramei de far ma intereseza si vad si bancheta care nu intaleg daca e sau nu propusa pt vanzare ,zi-mi un pret te rog . Daca si bancheta e de vanzare da-mi te rog o poza la cum arata pe dedesupt (placa de fier), ca buretele si husa nu ma intereseza ca le fac de noi. JAWA din poza este de 125 dar nu o vand, ca ma mai dau eu cu ea. Tabla la scaun arata foarte bine, dar am fost cascat si am uitat sa-i fac poza. La JAWA de 125 i-am facut poza in cazul in care te intereseaza farul. La scaun si suport pretul este 70 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 JAWA din poza este de 125 dar nu o vand, ca ma mai dau eu cu ea. Tabla la scaun arata foarte bine, dar am fost cascat si am uitat sa-i fac poza. La JAWA de 125 i-am facut poza in cazul in care te intereseaza farul. La scaun si suport pretul este 70 de lei Un nr de tel ai? Asa comunicarea va fi mai rapida, si putem inchea tranzactia ,.0744835877 e nr meu . Poate intre timp o sa reusesti sa faci o poza si la tabla de la scaun. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Salutare! Cumpăr pentru Nipru pinioane grup 8/37 de ataș... S-a rezolvat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Un nr de tel ai? Asa comunicarea va fi mai rapida, si putem inchea tranzactia ,.0744835877 e nr meu . Poate intre timp o sa reusesti sa faci o poza si la tabla de la scaun. Mersi Uite tabla la scaun... » Post actualizat in 27 Feb 2018 12:11 Uite tabla la scaun... Si mai am doua codite de toba daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Martie 3, 2018 Share Postat Martie 3, 2018 Salutare! Caut sa cumpar tampoane cauciuc atas ij planeta 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 3, 2018 Share Postat Martie 3, 2018 Uite tabla la scaun... » Post actualizat in 27 Feb 2018 12:11 Si mai am doua codite de toba daca te intereseaza Salut nu uita te rog de pozele cu final toba esapament coada de randunica si sa putem inchide pachetul sa mi le trimiti. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Martie 4, 2018 Share Postat Martie 4, 2018 Salut nu uita te rog de pozele cu final toba esapament coada de randunica si sa putem inchide pachetul sa mi le trimiti. Mersi Am sa fac pozele, dar acum sunt -24 de grade si viscoleste, si nu pot ajunge la ele. Oricum, daca nu iti vor place, mi le trimiti pe urma inapoi si iti dau banii. Nu e cu suparare pentru ca am unde sa le folosesc » Post actualizat in 05 Mar 2018 16:15 Am sa fac pozele, dar acum sunt -24 de grade si viscoleste, si nu pot ajunge la ele. Oricum, daca nu iti vor place, mi le trimiti pe urma inapoi si iti dau banii. Nu e cu suparare pentru ca am unde sa le folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 cat ceri pe capete tobe? daca renunta sorinmoto la ele,le cumpar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 cat ceri pe capete tobe? daca renunta sorinmoto la ele,le cumpar eu. Am cerut 70 de lei pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 sa vedem,daca renunta Sorinel.nu vreau sa ma bag peste afacerea lui.Poate se supara si o sa-i fiu dusman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Salut , raman la far partea de jos si finalul de la tobe. Te rog lasa-mi un mesaj cu totalu pt piesele cerute sa iti trimit adresa sa mi le trimiti. Daca vrei poti sa imi lasi un cont si asa nu trebuie sa stai dupa posta ca pt mine nu e graba. Mersi toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Salut , raman la far partea de jos si finalul de la tobe. Te rog lasa-mi un mesaj cu totalu pt piesele cerute sa iti trimit adresa sa mi le trimiti. Daca vrei poti sa imi lasi un cont si asa nu trebuie sa stai dupa posta ca pt mine nu e graba. Mersi toate cele bune Adresa ta cred ca o am. 40 de lei suportul si 70 capetele de toba. Nici pentru mine nu e graba, asa ca le trimit prin posta cu ramburs (daca esti de acord). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate